παρε το 23253 και πες οτι δεν σηκωνει κανεις στο αρχονταρικι τι να κανω τι ωρα να παρωnikiforos έγραψε:Παίρνω το 23880 , καλεί και δεν το σηκώνει κανείς....
Επίσκεψη Αγίου Όρους
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Re: Επίσκεψη Αγίου Όρους
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πήρα το 23253 και με παρέπεμψε πάλι στο 23880. Τελικά με ηχογραφημένο μήνυμα ενημερώθηκα ότι: λόγω εκτεταμένων εργασιών στο Αρχονταρίκι της Μονής Παντοκράτορος η φιλοξενία είναι αδύνατη.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ζήτησα φιλοξενία από την Ι.Μ. Σταυρονικήτα και έγινε αποδεκτό το αίτημά μας. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ζήτησα φιλοξενία από την Ι.Μ. Σταυρονικήτα και έγινε αποδεκτό το αίτημά μας. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας
την δευτερα πρωτα ο θεος μαζι με των panosgreece ανεβενουμε
αγιο ορος.αυτη την φορα θα επισκευτουμε και το νοτιο ακρο
του αθονα.
του αθονα.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Αληθεια? τι θα μου φερεις Κωστακη μου?heart έγραψε:την δευτερα πρωτα ο θεος μαζι με των panosgreece ανεβενουμε
του αθονα.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας
τι θες να σου φερω?eleimon έγραψε:Αληθεια? τι θα μου φερεις Κωστακη μου?heart έγραψε:την δευτερα πρωτα ο θεος μαζι με των panosgreece ανεβενουμε
του αθονα.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Κοιτα το πμ σου
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καυσοκαλύβια.......?heart έγραψε:την δευτερα πρωτα ο θεος μαζι με των panosgreece ανεβενουμε
του αθονα.
Θυμάσαι Κώστα, έτσι δεν είναι?
Καλό προσκύνημα Πάνο. Πες και για εμένα ένα Κύριε Ελέησον. Τίποτα άλλο.
Παιδιά θα είμαι πνευματικά μαζί σας.
Πέτρος.
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας
θυμαμε πετρο μην στεναχωριεσε.δεν σε ξεχναω.
καλημερα..την κυριακη μπηκα στο αγιο ορος και γυρισα τριτη..αν και ηταν η 5η φορα που μπηκα αυτη μπορω να πω η φορα ηταν απο τις πιο ομορφες γιατι μπηκα με καλη παρεα.πηγα στην μονη βατοπαιδιου για 5η φορα οπου και εμεινα δυο μερες.ειχα την τυχη για μενα να μιλησω ελαχιστα και με τον γεροντα εφραιμ.ενιωσα απιστευτα που μιλησα μαζι του εστω και για τοσο λιγο..παιδια δεν ξερω τι γνωμη εχετε αλλα εμενα την δικη μου γνωμη για τον συγκεκριμενο ανθρωπο δεν προκειται να μου την αλλαξη κανενα καναλι και κανενας δημοσιογραφος..για μενα ειναι ενας πολυ σημαντικος ανθρωπος,γεροντας,πνευματικος..ακομα και με τοσες δοκιμασιες που εχει περασει τον τελευταιο καιρο παραμενει χαμογελαστος και ηρεμος..οι εργασιες στην μονη συνεχιζονται κανονικα γιατι το βατοπαιδι εχει ακομα πολυ δουλεια και η φιλοξενεια παραμενει ακομα η ιδια.οι πατερες δινουν τον δικο τους αγωνα γιατι ειναι πραγματικα πληγωμενοι απο το 'σκανδαλο΄..πραγματικα για ακομα μια φορα με κερδισαν και τους ευχαριστω πολυ..επομενη επισκεψη πρωτα ο θεος 6 του μηνος.
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας
πολυ ομορφα μας τα ειπες αντρεα,σε ευχαρηστουμε.
(εγω να δουμε ποτε θα ανεβω παλι.)ολο το αναβαλω λογο δουλειας
(εγω να δουμε ποτε θα ανεβω παλι.)ολο το αναβαλω λογο δουλειας