Συνδρομή στην αναστήλωση της Ι. Καλύβης Υπαπαντής του Κυρίου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Re: Συνδρομή στην αναστήλωση της Ι. Καλύβης Υπαπαντής του Κυρίου
Αυριο με το καλό θα στείλω με ΠΜ σε όσους δήλωσαν παρών τον αριθμό λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα όπου ο καθε ένας συμμετέχων θα στείλει τον οβολό του.
Αναμένω banner 468*60 από τον agiooros για άμεση ανάρτηση στο eortologio.gr
Χρ.
Αναμένω banner 468*60 από τον agiooros για άμεση ανάρτηση στο eortologio.gr
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ερώτηση: Στο έγγραφο κατάθεσης, υπογράφουμε με το όνομά μας ή μπορούμε να υπογράψουμε athos edo ???
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Ηδη ο π.Συμεών έχει ενημερωθεί με link για την πρωτοβουλία στο athos.edo.gr και διαθέτει internet για άμεση πρόσβαση. Επιστρέφει στο Ορος αύριο.
Στην κατάθεση στη τράπεζα γράψτε το όνομά σας ώστε ο π.Συμεών να μας μνημονεύσει ονομαστικά στην Θεία Λειτουργία.
Χρ.
Στην κατάθεση στη τράπεζα γράψτε το όνομά σας ώστε ο π.Συμεών να μας μνημονεύσει ονομαστικά στην Θεία Λειτουργία.
Χρ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Αδελφοί μου, γνωρίζω τον αριθμό λογαριασμού. Οσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να μου στείλουν ΠΜ για να τους τον στείλω.
Στο ΠΜ ας γράψουν και τα ονόματα αυτων που θέλουν να μνημονεύσει ο Μοναχός Συμεών
Χρ.
Στο ΠΜ ας γράψουν και τα ονόματα αυτων που θέλουν να μνημονεύσει ο Μοναχός Συμεών
Χρ.
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
ego thelo an pao sto oros na synantithoume me ton patir symeon.eortologio_gr έγραψε:Αδελφοί μου, γνωρίζω τον αριθμό λογαριασμού. Οσοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να μου στείλουν ΠΜ για να τους τον στείλω.
Χρ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Η Ιερά Καλύβη Υπαπαντής του Κυρίου (όπως και κάθε άλλη Ι.Καλύβη και Ι.Σκήτη του Αγίου Ορους) είναι στην διάθεσή μας όποτε το αποφασίσουμε. Τα στοιχεία επαφής του π.Συμεών είναι τηλ.23770-41016, κιν. 6974-761882 και email: ypapanti@agion-oros.netagiooros έγραψε:ego thelo an pao sto oros na synantithoume me ton patir symeon.
Να μια ακόμα ευκαιρία να προγραμματίσουμε απο τώρα το τριήμερό μας στο Α.Ο. (είτε ομαδικά είτε και ατομικά). Ξεκίνα το προσκλητήριο...
Κοντά βρίσκεται και η Ιερά Μονή Αγίου Παύλου στην οποία μπορούμε να πάμε με τα πόδια.
Χρ.
ΥΓ. Αναμένω το banner 468*60
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
eortologio_gr έγραψε:Η Ιερά Καλύβη Υπαπαντής του Κυρίου (όπως και κάθε άλλη Ι.Καλύβη και Ι.Σκήτη του Αγίου Ορους) είναι στην διάθεσή μας όποτε το αποφασίσουμε. Τα στοιχεία επαφής του π.Συμεών είναι τηλ.23770-41016, κιν. 6974-761882 και email: ypapanti@agion-oros.netagiooros έγραψε:ego thelo an pao sto oros na synantithoume me ton patir symeon.
Να μια ακόμα ευκαιρία να προγραμματίσουμε απο τώρα το τριήμερό μας στο Α.Ο. (είτε ομαδικά είτε και ατομικά). Ξεκίνα το προσκλητήριο...
Κοντά βρίσκεται και η Ιερά Μονή Αγίου Παύλου στην οποία μπορούμε να πάμε με τα πόδια.
Χρ.
ΥΓ. Αναμένω το banner 468*60
Και εμείς οι γυναίκες του φόρουμ ;;;; Από αυτή τη προσκυνηματική εκδρομή θα απουσιάζουμε;;;
Πλάκα κάνω μη βαράτε................................................................
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
vasilikirimp έγραψε: Και εμείς οι γυναίκες του φόρουμ ;;;; Από αυτή τη προσκυνηματική εκδρομή θα απουσιάζουμε;;;
Πλάκα κάνω μη βαράτε................................................................
ελεησον με ο Θεος
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Λοιπόν Βασιλική και οι λοιποί : Δεν μπορείτε να μην κάνετε πλάκες;vasilikirimp έγραψε: Και εμείς οι γυναίκες του φόρουμ ;;;; Από αυτή τη προσκυνηματική εκδρομή θα απουσιάζουμε;;;
Γράφουμε σ' ένα Χριστιανικό φόρουμ, όχι σε reality show!
Δεν μπορείτε να μείνετε λίγο σοβαροί;
Σαν κι εμένα;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
η τιμωρια της θα επελθει την κυριακη στο μπραχαμιaposal έγραψε:Λοιπόν Βασιλική και οι λοιποί : Δεν μπορείτε να μην κάνετε πλάκες;vasilikirimp έγραψε: Και εμείς οι γυναίκες του φόρουμ ;;;; Από αυτή τη προσκυνηματική εκδρομή θα απουσιάζουμε;;;
Γράφουμε σ' ένα Χριστιανικό φόρουμ, όχι σε reality show!
Δεν μπορείτε να μείνετε λίγο σοβαροί;
Σαν κι εμένα;
ελεησον με ο Θεος