Ορθόδοξα βιντεο και ομιλίες στο netflix.gr

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ορθόδοξα βιντεο και ομιλίες στο netflix.gr

Δημοσίευση από vfilip »

petrosathonas έγραψε:Από το μεσημέρι προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο 146ΜΒ για τον γέροντα Πορφύριο από το netflix
και γίνεται συνέχεια μία active μία inactive. Μέγιστη ταχύτητα μέχρι 5kB/s. Κατέβηκαν μόνο 5ΜΒ περίπου σε μία ώρα. Πρόγραμμα BitTorrent 6.1.2. Τα παράτησα για να δοκιμάσω άλλη ώρα. Μήπως το netflix έχει πρόβλημα γιατί ορισμένες φορές ούτε καν ανοίγει.
το torrent αν υπάρχει μόνο ένας που μοιράζει το αρχείο η ταχύτητα θα είναι μικρή ! Μεγαλώνει η ταχύτητα όσο μεγαλώνει και ο αριθμός των clients που μοιράζουν το αρχείο . Αυτό είναι στη φιλοσοφία αυτής της τεχνολογίας .

το netflix.gr βρίσκεται πίσω από μία 24/1 Mbps γραμμή της Tellas η οποία τον τελευταίο μήνα σέρνεται . Ως εκ τούτου δυστυχώς μην περιμένετε και πολλά . Θα αλλάξω πάροχο θα το γυρίσω σε forthnet με την ελπίδα να πάνε καλύτερα τα πράγματα ,σκέφτμαι και για 2 γραμμές me 2 παρόχους στη 1η να βάλλω ta torrents και στην άλλη το netflix . Μακρόπρόθεσμα σκέφτομαι να το γυρίσω αποκλειστικά σε torrents κατέβασμα .
Αλλά από την άλλη δεν βλέπω και πολύ κόσμο να είναι εξοικιωμένος με την τεχνολογία και αυτό είναι πολύ αρνητικό .

σκεψεις κάνω αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να τις υλοποιήσω . τα γεγονότα τρεχουν πολύ γρήγορα και ελέυθερο χρόνο πολύ δεν έχω .
Προς το παρόν προτιμάτε το pantocrator .
zefs2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zefs2008 »

ΕΓΩ ''ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ''' ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ 8.9ΜΒ
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς.
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

vfilip έγραψε: το torrent αν υπάρχει μόνο ένας που μοιράζει το αρχείο η ταχύτητα θα είναι μικρή ! Μεγαλώνει η ταχύτητα όσο μεγαλώνει και ο αριθμός των clients που μοιράζουν το αρχείο . Αυτό είναι στη φιλοσοφία αυτής της τεχνολογίας .

το netflix.gr βρίσκεται πίσω από μία 24/1 Mbps γραμμή της Tellas η οποία τον τελευταίο μήνα σέρνεται . Ως εκ τούτου δυστυχώς μην περιμένετε και πολλά . Θα αλλάξω πάροχο θα το γυρίσω σε forthnet με την ελπίδα να πάνε καλύτερα τα πράγματα ,σκέφτμαι και για 2 γραμμές me 2 παρόχους στη 1η να βάλλω ta torrents και στην άλλη το netflix . Μακρόπρόθεσμα σκέφτομαι να το γυρίσω αποκλειστικά σε torrents κατέβασμα .
Αλλά από την άλλη δεν βλέπω και πολύ κόσμο να είναι εξοικιωμένος με την τεχνολογία και αυτό είναι πολύ αρνητικό .

σκεψεις κάνω αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να τις υλοποιήσω . τα γεγονότα τρεχουν πολύ γρήγορα και ελέυθερο χρόνο πολύ δεν έχω .
Προς το παρόν προτιμάτε το pantocrator .
Καλη χρονια vfilip.

Να σου στελναμε καλυτερα εναν εξωτερικο σκληρο να μας περναγες κατευθειαν το υλικο σου? :mrgreen:
Εχω εναν 160 αρη κι εναν 250αρη.Κανει να τον στειλω η μιλαμε για πολυ υλικο?Στο συνολο ποσα γιγα ειναι το υλικο που δινεις?
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

Για τη σελιδα του Χρηστου ειμαι σιγουρος οτι ουτε καινουριος στο τεραμπαιτ :shock: δε θα χωραει τοσο πλουσια αρχεια που δινει.
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Είναι πολλά . 500 gigabyte videos και άλλα τόσα ομιλίες , μουσική , κείμενα , φωτογραφίες .
Πάντως ολοένα και περισσότερα αρχεία διατίθενται στο ιντερνετ .
Δείτε αυτήν εδώ την σελίδα http://apantaortodoxias.blogspot.com/se ... el/Torrent
όπου έχει ένα μεγάλο θησαυρό !
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

επίσης μια συλλογή πολύ αξιόλογη στο rapishare μπορείτε να βρείτε εδώ

http://dailygreece.com/omilies.html
Άβαταρ μέλους
AndreasGewrgios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από AndreasGewrgios »

vfilip έγραψε:Είναι πολλά . 500 gigabyte videos και άλλα τόσα ομιλίες , μουσική , κείμενα , φωτογραφίες .
Πάντως ολοένα και περισσότερα αρχεία διατίθενται στο ιντερνετ .
Δείτε αυτήν εδώ την σελίδα http://apantaortodoxias.blogspot.com/se ... el/Torrent
όπου έχει ένα μεγάλο θησαυρό !
Προσπάθησα να κατεβάσω αλλά μου έβγαλε error.
Μήπως έκανα κάτι λάθος;
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Ευχάριστα νέα αναβάθμισης απο το http://netflix.gr/ :25

Αν δοκίμασε κανείς να κατεβάσει αρχεία μέσω των torrents του ας μας ενημερώσει.
Εικόνα
mkazakos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από mkazakos »

Εγω το εχω καποιες ωρες ανοικτο αλλα λιγα πραγματα, οσον αφορα την ταχυτητα. Ισως εαν ειχαμε καποιες συγκεκριμενες ωρες με ποιο πολυ κινηση να γινοταν κατι. Μεγιστη ταχυτητα στις 1¨20 19kb/s για πολυ λιγο.
Εγω εχω το μtorrent 1.8.2 και στη μεση κατω κατω εχει ενα θαυμαστικο σε τριγωνο χρωμα καφε. Το κανω κλικ (ειναι το speed guide) και εκει εχει ενα κουμπι που λεει test if port ισ forwarded properly κανω κλικ και βγαζει το παρακατω μηνυμα. Τωρα τι σημαινει αυτο δεν εχω ιδεα. Κουτσα στραβα κατι κατεβαζω αλλα δεν νομιζω να στελνω τιποτα σε κανεναν ομως. Κανεις καμια ιδεα;

Παντως Pantocrator πιανω κατσε καλα ταχυτητες, μονο που δεν καταλαβαινω τι γινεται στην κατηγορια βυζαντινης μουσικη.Τες πα οτι γινεται καλο ειναι
Μακης
ΥΓ ακολουθει το μνμ που προανεφερα
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 41195 on 94.68.83.198...

Error! Port 41195 does not appear to be open.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
mkazakos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από mkazakos »

Τωρα το πρωι, μετα απο 14 συνεχομενες ωρες ανοιχτο, ειδα οτι εχω πιασει μια αρκετα σταθερη ταχυτητα τον 100kb/s και κατεβαζει αρκετα αρχεια ταυτοχρονος. Στο ανεβασμα δεν εχει καμια καλη ταχυτητα αλλα κατι κανει.
Νομιζω οτι κατι γινεται, μεχρι στιγμης κατεβασα γυρω στα 500 mb. Ειδομεν
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”