Μια προσευχούλα
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Μια προσευχούλα
Ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχούλα του.Να ζησεται να τον 8υμοσαστε!!
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ο Θεός να τον αναπαύει
Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.
Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Τα συλλυπητήρια μου Νίκο για τον πατέρα σου ,ο Θεός να τον συχωρέσει , Να ζησεται να τον Θυμόσαστε
Εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωή· ο πιστεύων εις εμέ, και αν αποθάνη, θέλει ζήσει·
(’Ιωαννου 11, 25)
Μιά προσευχούλα για τον Σταύρο που κοιμήθηκε πρίν λίγες ώρες αδελφοί μου,ένας άνθρωπος που πάντα είχε έναν καλό λόγο για όλους και ένα μεγάλο χαμόγελο που μετέδιδε αισιοδοξία.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
''Γίνου πιστός άχρι θανάτου,και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής'' ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ κεφ.β' 10
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καλόν Παράδεισο Σταύρο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Αιωνία η μνήμη αυτού.nestor έγραψε:Μιά προσευχούλα για τον Σταύρο που κοιμήθηκε πρίν λίγες ώρες αδελφοί μου,ένας άνθρωπος που πάντα είχε έναν καλό λόγο για όλους και ένα μεγάλο χαμόγελο που μετέδιδε αισιοδοξία.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Καλό Παράδεισο..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.