Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.
Η επόμενη ανάλυση φεύγει από το όριο των 600χ600.
Εγώ τα διαβάζω πράγμα που σημαίνει ότι διαβάζονται από όλους.
Θα καθήσω να σας τα γράψω όμως.
Πετρο προαπαθω εδω και λιγο να το ανεβασω..με πιο μεγαλα γραμματα απο τον εκτυπωτη μου...δεν ξερω ομως αν το καταφερω...υπομονη..
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
petrosathonas έγραψε:Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.
Η επόμενη ανάλυση φεύγει από το όριο των 600χ600.
Εγώ τα διαβάζω πράγμα που σημαίνει ότι διαβάζονται από όλους.
Θα καθήσω να σας τα γράψω όμως.
Που σημαινει οτι θελω γυαλια????. ...ενταξει κι εγω τα διαβαζω αλλα με κοπο
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Αν κανετε κλικ επανω και με το ποντικι νομιζω γινεται η μεγενθυνση...