εγω μεσα νικο ...NIKOSZ έγραψε:Πριν λίγο μίλησα και με τον γαμπρό μου που θέλει ναρθει και μου΄πε για 11 η 18 Ιουνίου.
Τι λέτε ;
Επίσκεψη Αγίου Όρους
Συντονιστής: Συντονιστές
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Επίσκεψη Αγίου Όρους
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
εγω τελικα θα μπω 4 ιουνιου(πεμπτη).
θα ενημερωσω σε ποιες μονες θα ειμαι,ωστε αν καποιος αδελφος απο εδω,ειναι στο ορος,να τα πουμε.
θα ενημερωσω σε ποιες μονες θα ειμαι,ωστε αν καποιος αδελφος απο εδω,ειναι στο ορος,να τα πουμε.
ελεησον με ο Θεος
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πρωτα ο Θεος και η Παναγια μας, θα ειμαι και εγω απο 3 εως 8 Μαϊου στον Αθωνα για το ετησιο προσκυνημα.
Οποιος θελει να δει απο κοντα, ποιοι προσκυνητες χαλανε το πνευματικο κλιμα του Ορους, ας ερθει σε επαφη μαζι μου..
Οποιος θελει να δει απο κοντα, ποιοι προσκυνητες χαλανε το πνευματικο κλιμα του Ορους, ας ερθει σε επαφη μαζι μου..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Φευγω και εγω παιδια την τεταρτη 29/4 και πεμπτη πρωτα ο Θεος ειμαι Αγ.Αννα.Παρασκευη στην Μεγιστης και το Σαββατο στις Καρυες.Οποιος απο την παρεα ειναι απανω ας στειλει ενα p.m. να τα πουμε απο κοντα.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
dionysisgr έγραψε: Οποιος θελει να δει απο κοντα, ποιοι προσκυνητες χαλανε το πνευματικο κλιμα του Ορους, ας ερθει σε επαφη μαζι μου..
τι ενοεις Διονυση?
ελεησον με ο Θεος
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν ειπαμε; Σημερα ειναι η μερα αφιερωμενη στην αυτομεμψια. Λεω οτι οποτε ανεβαινω πανω, χαλαει το πνευματικο κλιμα του Ορους.. αφου πολλοι εδω μεσα με θεωρουν ταγκαλακι..
Αστειευομενος το ειπα, iliasgr, ειπαμε να το ευθυμήσουμε λιγο σημερα.
Αστειευομενος το ειπα, iliasgr, ειπαμε να το ευθυμήσουμε λιγο σημερα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Καλό προσκύνημα σε όλους,ευχομαι να συμβάλλετε και εσείς στον συνεχή αγιασμό του αγιασμένου αυτου τόπου.
Ωραίο πρόγραμμα GIKGEO,αν πας με τα πόδια στην Λαυρα απο Κερασιά- Κρυα Νερα και το θυμηθείς πάρε σημειώσεις να μας πείς.
Γιώργος
Ωραίο πρόγραμμα GIKGEO,αν πας με τα πόδια στην Λαυρα απο Κερασιά- Κρυα Νερα και το θυμηθείς πάρε σημειώσεις να μας πείς.
Γιώργος
-
- Τακτικό Μέλος
- Επικοινωνία:
Ακριβως τις ιδιες μερες θα ειμαι κι εγω εκει.Ποιες Μονες θα επισκεφθεις;dionysisgr έγραψε:Πρωτα ο Θεος και η Παναγια μας, θα ειμαι και εγω απο 3 εως 8 Μαϊου στον Αθωνα για το ετησιο προσκυνημα.
-
- Τακτικό Μέλος
- Επικοινωνία:
Καλό προσκύνημα σε όλους!
Ενημερωτικά, στο Ζωντανό Ιστολόγιο προστέθηκε μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για το Άγιο Όρος που μπορεί να είναι χρήσιμη ιδίως στις μετακινήσεις σας.
Ενημερωτικά, στο Ζωντανό Ιστολόγιο προστέθηκε μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για το Άγιο Όρος που μπορεί να είναι χρήσιμη ιδίως στις μετακινήσεις σας.
Η ταπείνωση της αμαρτίας είναι προτιμότερη από την αλλαζονεία της αρετής... :)