Ιερά Μονή Καρακάλλου
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ.
ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ
ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΦΙΛΟΘΕΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ.
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΕΡΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΟΙ ΔΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΕΡΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΟΙ ΔΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας
Αχ τυχερε σε ζηλεύω εσενα και ολους οσους πάτε σε τετοια μέρη
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Ι Μ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ. ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ.
ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ. ΤΟΠΟΣ ΗΡΕΜΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ.
ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ. ΤΟΠΟΣ ΗΡΕΜΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ.
ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?pepiixthis έγραψε:Αχ τυχερε σε ζηλεύω εσενα και ολους οσους πάτε σε τετοια μέρη
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας
η κοπελες δεν πανεxdoum έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?pepiixthis έγραψε:Αχ τυχερε σε ζηλεύω εσενα και ολους οσους πάτε σε τετοια μέρη
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΑ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.heart έγραψε:η κοπελες δεν πανεxdoum έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?pepiixthis έγραψε:Αχ τυχερε σε ζηλεύω εσενα και ολους οσους πάτε σε τετοια μέρη
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ