filotas έγραψε:και όχι αντίθετη με το θέλημα του Θεού διαχείριση της περιουσίας τους και οι εισφορές των πιστών.
Μιλάς για την Μονή Βατοπαιδίου? Αν ναι, τί έκανε αντίθετο με το θέλημα του Θεού?
Σίγουρα κάποιες φορές η διαχείρηση των χρημάτων μπορεί να σκανδαλίσει τους πιστούς και πολύ περισσότερο τους άπιστους.
Φιλικά,
Χαράλαμπος
Ελάτε βρε, τρυπάκια είναι αυτά. Πως θα καταφέρουν να μας πουνε κάποιοι οτι στο Αγιον Ορος χειρίζονται τέραστια χρημματικά ποσά (ενώ ως γνωστόν ο κόσμος πεινάει) ενώ τα μεγάλα κόμματα ξοδεύουν υπέρογκα και τεράστια ποσά για τον προεκλογικό τους αγώνα. Επίσης αυτοί γιατί δεν κάνουν ποτέ κουβέντα για τις μίζες και το λάδωμα που πάει σύννεφο? ΑΠλά ανακάλυψαν ένα... κακό μοναστήρι με...κακούς καλογέρους οι οποίοι έχουν...πολλή περιουσία....ενώ ο κόσμος πεινάει. Αντε μου βρε...!
"GIKGEO"Αρνητικο ειναι και η διακοπη της ακτοπλοικης συνδεσης συνδεσης απο Ουρανουπολη για Μεγιστης που εδω και τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ( απο τον Αυγουστο!!! ) δεν εχουν κανει κατι και ο μονος τροπος για να πας (εκτος φυσικα απο Ιερισσο ) ειναι με τα ταξι που ειναι ακριβα
ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ"ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" ΜΗΠΩΣ;
Ναι δυστυχως αυτο.Γενικος δεν παει ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ μεσο θαλασσης
"GIKGEO"Αρνητικο ειναι και η διακοπη της ακτοπλοικης συνδεσης συνδεσης απο Ουρανουπολη για Μεγιστης που εδω και τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ( απο τον Αυγουστο!!! ) δεν εχουν κανει κατι και ο μονος τροπος για να πας (εκτος φυσικα απο Ιερισσο ) ειναι με τα ταξι που ειναι ακριβα
ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ"ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" ΜΗΠΩΣ;
Ναι δυστυχως αυτο.Γενικος δεν παει ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ μεσο θαλασσης
τιποτα ε;απο ιερισσο;;;δεν εχω ταξιδεψει ποτε απο εκει!
αρα για να πας στην λαυρα θελεις πολυ τρεξιμο και αρκετο χρημα!
και ηθελα να παω πολυ!
τωρα εχω κανονισει για αυτον τον μηνα να παω κουτλουμουσιου, σκητη αγιου ανδρεα, αγια αννα και γρηγοριου!!!δεν βλεπω την ωρα να παω!!
Είναι αστείο εμείς οι αμαρτωλοί λαϊκοί να κατακρίνουμε τους μοναχούς του Αγίου Όρους. Οι μοναχοί είναι άνθρωποι και σαν άνθρωποι έχουν κι αυτοί τις αμαρτίες τους. Αυτό είναι φυσιολογικό. Ας μην συμπεριφερόμαστε όμως σαν τις μύγες, αλλά σαν τις μέλισσες. Ας δούμε τα πολλά καλά που έχει το Α.Ο. τα οποία ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά αλλού και από τα οποία μπορούμε να ωφεληθούμε πολύ. Και ας μην συγκρίνουμε - πνευματικά - την ζωή εκεί με την ζωή που κάνουμε εμείς, γιατί δεν θα βρεθεί μέρος να κρυφτούμε!
Άλλωστε όπως είπε και ο Χριστός μας : «Τι δε βλέπεις το κάρφος το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμώ δοκόν ου κατανοείς»; (Ματθ. 7,3)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-Μ.ΛΑΥΡΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ "ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ:
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΔΑΦΝΗΣ ΟΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΟΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ.
HXOS έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-Μ.ΛΑΥΡΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ "ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ:
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΔΑΦΝΗΣ ΟΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΟΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ.