Ποιο βιβλίο διαβάζετε αυτήν την περίοδο;
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ?
Εγώ διαβάζω ένα βιβλίο με διάφορες προτροπές και συμβουλές προς γονείς για την ανατροφή των παιδιών τους. Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή ο συγγραφέας.
Εχω μια κόρη 13 ετών (μπαίνει σιγά σιγά στην εφηβεία) και έναν μικρότερο γιο.
Αυτό το χρονικό σημείο είναι κρίσιμο στην ζωή των νέων και απαιτεί υπευθυνότητα από τους γονείς, δεν σας κρύβω ότι προβληματίζομαι.
Εχω μια κόρη 13 ετών (μπαίνει σιγά σιγά στην εφηβεία) και έναν μικρότερο γιο.
Αυτό το χρονικό σημείο είναι κρίσιμο στην ζωή των νέων και απαιτεί υπευθυνότητα από τους γονείς, δεν σας κρύβω ότι προβληματίζομαι.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας
Εγω διαβαζω φαρμακευτικη χημεια 3.Οποιος καταφερει και τη διαβασει μονορουφι και θυμαται οσα διαβασε ,παρακαλω να μου το αναφερει
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
"Η εύλαλη σιωπή" - Μοναχού Μωησέως Αγιορείτου
Εκδ. ΕΝ ΠΛΩ
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει έξι ομιλίες του ίδιου του μοναχού Μωησέως σε ιερούς ναούς, αίθουσες πανεπιστημίων, πνευματικών κέντρων κλπ.
Ο γέροντας μιλάει για σύγχρονα κοινωνικά θέματα (σχέσεις γονέων-παιδιών, για τα ψυχολογικά προβλήματα και την κατάθλιψη, για τη νεολαία) κάτω από το πρίσμα της Πατερικής Θεολογίας, καθώς και θέματα Ορθοδοξίας, όπως η Θεία Λειτουργία και η Θεία Ευχαριστία.
Πολύ αξιόλογο.
Εκδ. ΕΝ ΠΛΩ
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει έξι ομιλίες του ίδιου του μοναχού Μωησέως σε ιερούς ναούς, αίθουσες πανεπιστημίων, πνευματικών κέντρων κλπ.
Ο γέροντας μιλάει για σύγχρονα κοινωνικά θέματα (σχέσεις γονέων-παιδιών, για τα ψυχολογικά προβλήματα και την κατάθλιψη, για τη νεολαία) κάτω από το πρίσμα της Πατερικής Θεολογίας, καθώς και θέματα Ορθοδοξίας, όπως η Θεία Λειτουργία και η Θεία Ευχαριστία.
Πολύ αξιόλογο.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
καλήμέρα dora gian,η εξομολόγηση ενός γονιού
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς.
ΤΙΣ ''ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ'' ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑcalendula έγραψε:Εγω διαβαζω φαρμακευτικη χημεια 3.Οποιος καταφερει και τη διαβασει μονορουφι και θυμαται οσα διαβασε ,παρακαλω να μου το αναφερει
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μου το κάνανε χτες δώροxdoum έγραψε:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΟΧΙ?pepiixthis έγραψε:Μου το κάνανε χτες δώροxdoum έγραψε:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας
τα ξημερώματα μου το καναν δώρο και κοιμηθηκα μετα οταν πήγα σπιτι ,οχι ακόμα να τελειωσω τα αλλά, αλλά θέλω πολύ να το διαβάσωγιατί μου το προτειναι ένας φίλος
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.pepiixthis έγραψε:τα ξημερώματα μου το καναν δώρο και κοιμηθηκα μετα οταν πήγα σπιτι ,οχι ακόμα να τελειωσω τα αλλά, αλλά θέλω πολύ να το διαβάσωγιατί μου το προτειναι ένας φίλος
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ
(Α)ΧΡΗΣΤΟΣ