Ορθόδοξος Τύπος

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δημοσίευση από filotas »

Αγαπητέ φίλε αρκούσε να δώσεις το κεντρικό link του Ορθόδοξου Τύπου. Δε χρειάζεται να μας ενημερώνεις για κάθε καινούργιο φύλλο, που εκδίδεται.

Ο Ορθόδοξος Τύπος ακολουθεί μια πολύ σκληρή γραμμή, που φοβάμαι ότι πολλές φορές ξεφεύγει από το πνεύμα τις Ορθοδοξίας, επειδή προσκολλάται περισσότερο στον τύπο από την ουσία.
zefs2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zefs2008 »

αμαν βρε νίκο, τον πολύξερο μας παίζεις.εγώ θέλω να το βάλω .εσένα τι σε πηράζει;;;;;;; :argue :argue :argue :32 :32
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς.
Άβαταρ μέλους
pepiixthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pepiixthis »

Μικρή μου den μιλαμε ετσι στους μεγαλητέρους :mrgreen: , να δεχεσαι τις παρατηρησεις τον μεγαλυτερων σου,ναι?
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Αδέρφια χαλαρώστε..Ας μην σπεύδουμε να κλείνουμε τα στόματα των αδερφών μας, όταν κάτι δεν μας αρέσει...
Ας μη φερόμαστε, σαν το μεγάλο αδερφό..των άλλων! ή τον μεγάλο θείο...διότι Πατέρας δεν είμαστε!
Παναγιώτα προσωπικά πιστεύω ότι όλα είναι χρήσιμα, και όλα κρίνονται. Ότι μας αρέσει και ταιριάζει στον χαρακτήρα μας, το κρατάμε ότι δεν μας αρέσει το πετάμε.
Ο "Ορθόδοξος Τύπος" ακολουθεί μεν μια σκληρή γραμμή αλλά δεν είναι παλαιοημερολογίτικη φυλλάδα...
Όταν κάνεις μια προσπάθεια πιθανόν να κάνεις και λάθη, μόνο στον καναπέ δεν κάνουμε ..λάθη.
Παναγιώτα και αδερφοί μου, στον αγώνα! Να είστε όλοι καλά και ευλογημένοι από τον Χριστό!
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

A και κάτι που θυμήθηκα από τον Γέροντα και πολυαγαπημένο Πορφύριο!
"Δεν γίνεται κανείς Χριστιανός με την τεμπελιά,
χρειάζεται δουλειά, πολύ δουλειά"

Αυτό βέβαια δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είπε ο π.Αντώνιος, στο θέμα "Σωτηρία", διότι
ο αγώνας, η δουλειά από μέρους μας είναι κάτι το απαραίτητο αλλά αυτός που σώζει είναι ο Θεός μας, ο Χριστός. Πως το λέει εκεί στο Ευαγγέλιο σε μετάφραση "Και αν τα κάνετε όλα, και αν τηρήσετε όλες τις
εντολές μου, να λέτε πως είμαστε αχρείοι δούλοι, και ότι οφείλαμε να κάνουμε το κάναμε"...
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

Σωστά τοποθετήθηκε ο filotas, ΄΄το παίζουν ορθοτομούντες΄΄ και αλίμονο σ' αυτόν που θα πιάσουν στο στόμα τους, η δήθεν σκληρή γραμμή κρύβει εκβιασμό για όσους δεν τους γλείφουν. Θυμάμαι,δεν ξεχνώ και μου έρχεται να ξεράσω για όσα έγραφαν στα πρωτοσέλιδα για τον μακαριστό Χριστόδουλο.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”