Διαβασα προσεκτικα αυτα που γραψατε και σας ευχαριστο που με ειπατε και ''σαλο'' εστω και με τι δικι σας ερμεινια διστυχος.eortologio_gr έγραψε:pan πιστεύω ότι είτε είσαι μάρτυρας του ιαχωβά είτε κάνεις πλάκα και εμείς σαν καλοπροαίρετα χαιβάνια τρώμε αυτά που λες.pan έγραψε:Πως αδελφε μου θα διορθοσης τον εαυτο σου εαν δε μελετας τις γραφες; Εισαι Ορθοδοξος επιδη γενηθηκες στην Ελλαδα; Δεν εχεις γνωμη;
Κανεις ερωτήματα και παίρνεις θέσεις θαρείς και είσαι ιεροκύρηκας που έχει στόχο να μας νουθετήσει και να μας διδάξει την προσέγγιση στην Ορθοδοξία.
Καθε "νουθεσία" και σκέψη σου η οποία στρέφεται εναντίον αυτών που επισήμως εκφράζουν την Ορθοδοξία, για μένα είναι υβρις και ατιμία.
Εάν εσύ "κατέχεις την γνώση και την μέθοδο" φτιάξε ένα μπλογκ (σαν όλους τους άλλους κατατρεγμένους και εν πολλοίς "σαλεμένους") και άρχισε απο εκεί να διαλαλείς αυτά που θέλεις.
Αρκετά βουζίζεις το μυαλό μου χωρίς να λες τίποτε (εκτός του ότι, ότι λές το λές και ανορθόγραφα)...
Χρ.
οσο για τιν ορθογραφια απο το 2005 ειχα πη οτι ειμαι ανορθογραφος και εχω βγαλη μονο το δημοτικο.
αυτο που δεν καταλαβενω ομως ειναι γιατι μου επιτιθεστε και μιλατε με αυτον τον τροπο.
Δεν εχω αποψη εγω; δεν μπορω να την πω; δεν εχουμε ελευθερια απο το Θεο μας;
Αμα θελετε να λεμε ολοι ναι! καλα εκανε ο πατριαρχης, σωστος ο παπας, καλα κανουν οι σατανιστες.
Αλλα αμα ηταν ετσι ο Θεος μας θα μας εκανε ρομποτ να τον δοξολογουμε οπως και ναχη και δεν θα ερχωταν στη γη για να σταυροθη.
Και σας παρακαλω μην τα βαζετε με του πιστους του πατριο γιατι τηρουν κατα γραμμα τις γραφες των πατερον μας.( Εξαλου δεν εγινε καμια οικουμενικη σινοδος που να λεει οτι ημαστε λαθος). Ας ασχολιθουμε με παπικους, προτεσταντες, ψευτομαρτιρες του Ιαχωβα, (που με ειπες και Ιαχοβα, αν ειναι δυνατον) και με τον οικουμενισμο που ειναι το θεμα μας.
Συγνωμη που σας χολοσα και σας εκανα να εκφραστιτε με αυτον τον τροπο.
Αδελφικα Παναγιώτης