ΛΑ.Ο.Σ. Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΛΑ.Ο.Σ. Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία
Αυτό το κόμμα δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία!!!
Χτες το βράδυ στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ο κ. Καρατζαφέρης έριξε τη μάσκα του Χριστιανού ηγέτη και προσχώρησε στο στρατόπεδο των εχθρών της Εκκλησίας. Όταν ρωτήθηκε τη γνώμη έχει για τη φορολογία στην Εκκλησία είπε απερίφραστα ότι πιστεύει, ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει περιουσία, γι αυτό να την πάρει το κράτος και να τη δώσει στους αγρότες. Επειδή ο δημοσιογράφος δεν πίστευε στ' αυτιά του, τον ξαναρώτησε και πήρε την ίδια απάντηση, μάλιστα υπερθεμάτισε κατατάσσοντας την Εκκλησία μεταξύ των κεφαλαιοκρατών.
Είναι προφανές ότι η επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνει ο κ. Καρατζαφέρης είναι να δηλώσει απερίφραστα ότι δεν είναι Χριστιανός και ν' αφαιρέσει το "Ορθόδοξος" από τον τίτλο του κόμματός του. Μέρα με τη μέρα φαίνεται και πιο πολύ ποιανού τη δόξα έχει ζηλέψει, που με τις ίδιες ιδέες κατέστρεψε όχι μόνο τη Γερμανία, αλλά κι ολόκληρη την Ευρώπη.
Χτες το βράδυ στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ο κ. Καρατζαφέρης έριξε τη μάσκα του Χριστιανού ηγέτη και προσχώρησε στο στρατόπεδο των εχθρών της Εκκλησίας. Όταν ρωτήθηκε τη γνώμη έχει για τη φορολογία στην Εκκλησία είπε απερίφραστα ότι πιστεύει, ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει περιουσία, γι αυτό να την πάρει το κράτος και να τη δώσει στους αγρότες. Επειδή ο δημοσιογράφος δεν πίστευε στ' αυτιά του, τον ξαναρώτησε και πήρε την ίδια απάντηση, μάλιστα υπερθεμάτισε κατατάσσοντας την Εκκλησία μεταξύ των κεφαλαιοκρατών.
Είναι προφανές ότι η επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνει ο κ. Καρατζαφέρης είναι να δηλώσει απερίφραστα ότι δεν είναι Χριστιανός και ν' αφαιρέσει το "Ορθόδοξος" από τον τίτλο του κόμματός του. Μέρα με τη μέρα φαίνεται και πιο πολύ ποιανού τη δόξα έχει ζηλέψει, που με τις ίδιες ιδέες κατέστρεψε όχι μόνο τη Γερμανία, αλλά κι ολόκληρη την Ευρώπη.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ). ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΄΄ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ΄΄ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ Κ. ΜΑΡΚΙΔΗ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ, ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ (ΚΟΣΤΟΥΜΙ). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!!! ΒΡΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ!!! ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΟΣ. ΜΟΝΟ ΛΥΠΗ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΛΥΠΗ....
Γιάγκος ο Βάρβαρος, κάποιος ανεκδιήγητος τύπος που κυκλοφορεί με σπαθί, είναι υποψήφιος του Καρατζαφέρη στην Αχα΄'ία, ψηφίστε τον, για περισσότερες πληροφορίες ιστοσελίδα Greek Alert.
E ρε γλέντια που λέει ο Καραγκιόζης..........
Ψάξτε στα θέματα, έχει τίτλο ΄΄ο Γιάγκος θα μπεί στη Βουλή με το σπαθί του΄΄ Μιλάμε για μεγάλο θέατρο.
E ρε γλέντια που λέει ο Καραγκιόζης..........
Ψάξτε στα θέματα, έχει τίτλο ΄΄ο Γιάγκος θα μπεί στη Βουλή με το σπαθί του΄΄ Μιλάμε για μεγάλο θέατρο.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εχω δείξει την "σοφία μου" σε παλαιότερο ποστ που ημιεπαναλαμβάνω :
Επειδή στον τίτλο "Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός" υπάρχει το Ορθόδοξος δεν σημαίνει ότι αφορά την Χριστιανοσύνη.
Αν ήθελε πραγματικά να παίξει καθαρά, θα έπρεπε να είναι ΛΑΧΟΣ δηλ. Λαικός Χριστιανικός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Ο Πατριάρχης το είπε : τα κόμματα είναι κομμάτια...η Χριστιανοσύνη είναι το σύνολο
Χρ.
Επειδή στον τίτλο "Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός" υπάρχει το Ορθόδοξος δεν σημαίνει ότι αφορά την Χριστιανοσύνη.
Αν ήθελε πραγματικά να παίξει καθαρά, θα έπρεπε να είναι ΛΑΧΟΣ δηλ. Λαικός Χριστιανικός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Ο Πατριάρχης το είπε : τα κόμματα είναι κομμάτια...η Χριστιανοσύνη είναι το σύνολο
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Συμφωνώ!
Πάντως φίλοι μου,από τους γλοιώδεις,ανθέλληνες,αθέους οικολόγους είναι καλύτερο το ΛΑΟΣ.Αυτοί
οι τύποι μέχρι και θέμα "μακεδονικής" μειονότητας θέτουν,όπως δεν αρνήθηκε ο τύπος,ο αρχηγός τους...
Ακόμη από τους δηλωμένους αθέους ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ που παιρνούν περιφρονητικά μπροστά από σεβάσμιους Ιερείς,που
δεν κάνουν ούτε τα Μυστήρια, το ΛΑΟΣ είναι καλύτερο...
Τι μας έμεινε; ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;Διαλέξτε τον μεγαλύτερο μασώνο!Αφήστε τα...
Τι άλλο; Παπαθεμελή! Λευκό;...
Δεν ξέρω...Μάλλον θα καταλήξουμε στην...πατρική παράδοση...
Πάντως φίλοι μου,από τους γλοιώδεις,ανθέλληνες,αθέους οικολόγους είναι καλύτερο το ΛΑΟΣ.Αυτοί
οι τύποι μέχρι και θέμα "μακεδονικής" μειονότητας θέτουν,όπως δεν αρνήθηκε ο τύπος,ο αρχηγός τους...
Ακόμη από τους δηλωμένους αθέους ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ που παιρνούν περιφρονητικά μπροστά από σεβάσμιους Ιερείς,που
δεν κάνουν ούτε τα Μυστήρια, το ΛΑΟΣ είναι καλύτερο...
Τι μας έμεινε; ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;Διαλέξτε τον μεγαλύτερο μασώνο!Αφήστε τα...
Τι άλλο; Παπαθεμελή! Λευκό;...
Δεν ξέρω...Μάλλον θα καταλήξουμε στην...πατρική παράδοση...
Πολλα κοματα σφετεριζονται το ονομα του χριστιανιαμου,στη Γερμανια π.χ υπαρχει το κομμα των Χριστιανοδημοκρατικων.....Πρεπει να ειμαστε πολυ αφελεις να νομιζουμε οτι η ονομασια τετοιου ειδους αντιπρωσοπευει τον Χριστο ,αντιθετα υπηρετει το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αρα το καπταλιστικο το οποιο απο την φυση του ειναι Σατανοκρατουμενο.Η γνωμη μου στο θεμα της περιουσιας ειναι η ιδια η εκκλησια να το διανεμει με δικαιοσυνη και να κρατησει τα ακρως απαραιτητα για την επιβιωση της. Εαν ειχαν προσφερει ουσιαστικο εργο ,αναλογο των δυνατοτητων τους ,κανενας δεν θα τολμουσε να τα βαλει με την Εκκλησια .Οταν ομως ακουμε INVESTEMNTS GROOPS, OFF SHOR , BANGING ACCOYNTS αυτο δεν αποτελει πλουτο αρα κρατος ,η σε τη διαφφερει απο ενα βατικανο?
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλά Χρίστο το "Ορθόδοξος" έχει διφορούμενο νόημα, ο σταυρός στο σήμα του κόμματος;eortologio_gr έγραψε:Εχω δείξει την "σοφία μου" σε παλαιότερο ποστ που ημιεπαναλαμβάνω :
Χρ.
Άρα Δώρα συμφωνείς με τον Καρατζαφέρη, να δημευθεί η περιουσία της Εκκλησίας; Ποιος μέτρησε το "ουσιαστικό" έργο της Εκκλησίας; Μήπως το έργο αυτό είναι σαφώς μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του κράτους;dora gian έγραψε:Η γνωμη μου στο θεμα της περιουσιας ειναι η ιδια η εκκλησια να το διανεμει με δικαιοσυνη και να κρατησει τα ακρως απαραιτητα για την επιβιωση της. Εαν ειχαν προσφερει ουσιαστικο εργο ,αναλογο των δυνατοτητων τους ,κανενας δεν θα τολμουσε να τα βαλει με την Εκκλησια .Οταν ομως ακουμε INVESTEMNTS GROOPS, OFF SHOR , BANGING ACCOYNTS αυτο δεν αποτελει πλουτο αρα κρατος ,η σε τη διαφφερει απο ενα βατικανο?
Οι απόψεις, που εκφράζεις, φοβάμαι ότι εκφράζουν απλά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και είναι τουλάχιστον ατεκμηρίωτες.
Όσο για το αν η Ορθόδοξη Εκκλησία μοιάζει με τους ρωμαιοκαθολικούς, εξ αιτίας του κοινωνικού της έργου, η γνώμη μου είναι όχι, όσο αυτό δεν γίνεται αυτοσκοπός, αλλά ασκείται παράλληλα με το πνευματικό της έργο, που είναι ο κύριος σκοπός της.
Νομίζω πως έχετε μπερδέψει την θρησκεία με την εκκλησία και την πολιτική,τρία εντελώς διαφορετικά πράγματα για όποιον δεν έχει συμφέροντα!
Φυσικα δεν συμφωνω με τον Καρατζαφερη ....αλλο το ενα αλλο το αλλο. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΩ δεν ειμαι υπερ της δημευσης της περιουσιας, αντιθετα λεω να την αξιοποιησει καλυτερα για να μην εχουν να λενε τιποτα οι πολεμουντες την Εκκλησια Αγαπητε eortologio.XAIROMAI POY O DOINYSISgr EINAI KONTA MAS
λαθος ονομα αδελφου filotas EINAI OXI eortologio συγνωμη....