Απίθανοι Ελληνες μάνατζερς !!! (βίντεο)
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Απίθανοι Ελληνες μάνατζερς !!! (βίντεο)
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Απίθανοι Ελληνες μάνατζερς !!! (βίντεο)
ΑΠΙΘΑΝΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ... ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΟΜΑΔΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ... ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΄΄ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ....΄΄, ΄΄ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ..΄΄ Κ.Λ.Π. ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ω ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΑΚΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΑΡΠΑΧΤΗ... ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΦΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΗ, ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ή Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΄΄ΜΕΓΑΛΟ΄΄ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ) Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕ. ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΑΓΚΑΡΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΡΝΙΖΑ. ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ, Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Απίθανοι Ελληνες μάνατζερς !!! (βίντεο)
Μπράβο Βασίλη , μπράβο λεβέντη μου !!! 
Αχ , και να ξερες το πόσο ωραία τα λέει πάνω σε αυτό το θέμα ο ιστορικός κύριος Σαράντο Καργάκου στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της "Ο ρυθμός της πρωίας" του ποιητή κυρίου Δημήτρη Κοσμόπουλο . Την έχω μαγνωτοφωνήσει και δεν χωρταίνω να τον ακούω τον κύριο Σαράντο Καργάκο .
Αχ , και να ξερες το πόσο ωραία τα λέει πάνω σε αυτό το θέμα ο ιστορικός κύριος Σαράντο Καργάκου στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της "Ο ρυθμός της πρωίας" του ποιητή κυρίου Δημήτρη Κοσμόπουλο . Την έχω μαγνωτοφωνήσει και δεν χωρταίνω να τον ακούω τον κύριο Σαράντο Καργάκο .
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα: