π.Φώτιος Νικολαϊδης

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
gkou
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

π.Φώτιος Νικολαϊδης

Δημοσίευση από gkou »

Παιδιά, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ όμορφο αλλά και μια μεγάλη ευθύνη, μιας και μόνη μου δε μπορώ να την φέρω εις πέρας και χρειάζομαι τη βοήθεια όλων σας. Προ ημερών επικοινώνησα με τον πατέρα Φώτιο για να μου αποστείλει το βιβλίο του ,για το οποίο είχα ακούσει πολλά στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.
Με απίστευτη έκπληξη άκουσα να μου μιλά ένας πολύ ταπεινός ιερέας και να μου αποκαλύπτει ότι η ίδια η Παναγία μας ,όσο ο ίδιος εργαζόταν στην Γερμανία και ήταν ακόμη λαϊκός, του φανερώθηκε στον ύπνο του και του ζήτησε να γράψει αυτό το βιβλίο για να φωτιστεί ο κόσμος μας. Μου είπε κι άλλα πολλά τρομερά που συνέβησαν στη ζωή του από τότε και στο τέλος, μου ζήτησε μια χάρη. Να διαδώσω σε όλους όσους μπορώ στο διαδίκτυο, την αλήθεια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας με αποδείξεις μέσα από το Ευαγγέλιο, που θα μου τις έδινε ο ίδιος και μάλιστα σε πολλές γλώσσες ,αφού είχε και ξενόγλωσσες εκδόσεις της Καινής Διαθήκης.
Η αλήθεια είναι ότι τα έχασα από την αρχή ,επειδή δε διαθέτω τις ικανότητες για να κάνω κάτι τέτοιο.
Μαζί με το βιβλίο του λοιπόν, μου έστειλε και αυτές τις αποδείξεις, και μέσα και από προφητείες του Προφήτου Δανιήλ αλλα και του Ευαγγελίου. Σας παρακαλώ πολύ να συνεργαστείτε μαζί μου για να εκπληρώσουμε την επιθυμία του και να ακουστεί η αλήθεια αυτή σε όλους τους λαούς της γης , όπως μου είπε κατά λέξη.Όποιοι επίσης γνωρίζουν καλά οποιαδήποτε ξένη γλώσσα, βοηθήστε να συντάξουμε σωστά τα κείμενα και να τα διαδώσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική απορία.
Με αγάπη Χριστού, Γεωργία.
gkou
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: π.Φώτιος Νικολαϊδης

Δημοσίευση από gkou »

To email μου είναι :gkou@koutsopoulos.net
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Γεωργία λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω.
Πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί να βοηθήσει.
gkou
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από gkou »

Νίκο, σε ευχαριστώ που έστω είχες τη διάθεση για βοήθεια. Έχουν ήδη βρεθεί κάποια άτομα και περιμένω και τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων! :smile:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”