Θα ανέβω στο Άγιο Όρος και θα ήθελα της εισηγήσεις σας
Συντονιστής: Συντονιστές
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Θα ανέβω στο Άγιο Όρος και θα ήθελα της εισηγήσεις σας
Αδέλφια καλημέρα. 8 Νοεμβρίου ανεβαίνω στο Α.Ο και θα μείνω εκεί για 1 ολόκληρο μήνα. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου εισηγηθείτε γέροντες ή μοναστήρια που γνωρίζετε για να επισκεφθώ. Την 1η μέρα θα διανυκτερεύσω στην Ι.Μ Κωσταμονίτου την 2η μέρα έχω κράτηση στην Ι.Μ Γρηγορίου και την 3η μέρα έχω κράτηση στην Ι.Μ Σίμωνος Πέτρας. Για της υπόλοιπες μέρες δεν έχω κλίση κάπου και δεν ξέρω που να πάω και προβληματίζομαι. Μέχρι τώρα δεν έχω επισκεφθεί τες Μονές Ζωγράφου, Χελανδαρίου, Ξηροποτάμου, Σταυρονικήτα, Καρακκάλου, Φιλοθέου, Εσφιγμένου και επειδή κοντεύει ο καιρός που θα πάω θα ήθελα να κάνω τες κρατήσεις μου. Φυσικά όσες μέρες μου περισσέψουν θα τες περάσω όλες στα Καυσοκαλίβια.
Ο Θεός μαζί σας.
Ο Θεός μαζί σας.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Θα ανέβω στο Άγιο Όρος και θα ήθελα της εισηγήσεις σας
Αν καταλαβα καλα δεν ξερης που θα πας της υπολοιπες 27 ημερες???????
ελα να δουλεψης για εμενα
και οταν γυρισω θα σου πω που ειμουνα
και πως περασα
ελα να δουλεψης για εμενα
και οταν γυρισω θα σου πω που ειμουνα
και πως περασα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Αγαπητέ Φώτη.
Εγώ στη θέση σου αν είχα τόσο διάστημα στην διάθεσή μου, θα πήγαινα σε όλες ανεξαιρέτως τις μονές που αναφέρεις.
Να ξέρεις ότι όσο καιρό γυρίζεις από μαναστήρι σε μοναστήρι, πρέπει ανά 4ήμερο να ανανεώνεις το διαμονητήριό σου. Αν και ποτέ δεν μου έχει συμβεί να μου πουν, ότι έληξε το διαμονητήριο, δεν σε δεχόμαστε, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Τυχερέ αδελφέ έναν μήνα στο Ορος, ποιός στην χάρη σου!
Εγώ στη θέση σου αν είχα τόσο διάστημα στην διάθεσή μου, θα πήγαινα σε όλες ανεξαιρέτως τις μονές που αναφέρεις.
Να ξέρεις ότι όσο καιρό γυρίζεις από μαναστήρι σε μοναστήρι, πρέπει ανά 4ήμερο να ανανεώνεις το διαμονητήριό σου. Αν και ποτέ δεν μου έχει συμβεί να μου πουν, ότι έληξε το διαμονητήριο, δεν σε δεχόμαστε, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Τυχερέ αδελφέ έναν μήνα στο Ορος, ποιός στην χάρη σου!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
ΠΡΙΝ απο μερες συναντησα τον Π δαβιδ στην καθηερωμενη ετσια εξοδο του απο το ορος μενει στην σκητη κατουνακια της Μ λαυρας, απο τον πρωην συζυγο, οπωσδηποτε στην Διονυσιου σκητη Αανδρεου , στο ρωσικο ,και Καρυες ,στην Ιβηρων σε μια σκητη δεν θυματε το ονομα μπορεις να ζητησεις τον Π ακακιο
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
Συγνώμη φίλε Δημήτρη αλλά δεν θα έρθω να δουλέψω για σένα αλλά θα απολαύσω το Α.Ο αν θες κόπιασε όσο θα είμαι επάνω να γνωριστούμε πιο γρήγορα απο πριν την προκαθορισμένη συνάντηση μας. Η δουλεία μου είναι εποχιακή και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να μείνω όσο θέλω. Σε 6 μήνες θα ξαναρχίσω δουλεία εκτός και αν μείνω από ρευστό.
Παναγιώτη επειδή στα περισσότερα μοναστήρια πήγα προτιμώ να πάω σε τόπους που δεν ξαναπήγα και να γνωρίσω γέροντες που δεν γνωρίζω. Για παράδειγμα στα 3 μοναστήρια που έκανα κράτηση δεν έχω ξαναπάει.
Παναγιώτη επειδή στα περισσότερα μοναστήρια πήγα προτιμώ να πάω σε τόπους που δεν ξαναπήγα και να γνωρίσω γέροντες που δεν γνωρίζω. Για παράδειγμα στα 3 μοναστήρια που έκανα κράτηση δεν έχω ξαναπάει.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Κατά τη γνώμη μου μην παραλείψεις με τίποτα, Σταυρονικήτα και Καρακάλλου.
Να έχεις καλό προσκύνημα και φαντάζομαι πόσα πολλά θα έχεις να μας πεις, μετά από έναν ολόκληρο μήνα στο Αγιον Ορος!!!!!
Να έχεις καλό προσκύνημα και φαντάζομαι πόσα πολλά θα έχεις να μας πεις, μετά από έναν ολόκληρο μήνα στο Αγιον Ορος!!!!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν ξερω αν σε ταιριαζη,kausokalivia έγραψε:Συγνώμη φίλε Δημήτρη αλλά δεν θα έρθω να δουλέψω για σένα αλλά θα απολαύσω το Α.Ο αν θες κόπιασε όσο θα είμαι επάνω να γνωριστούμε πιο γρήγορα απο πριν την προκαθορισμένη συνάντηση μας. Η δουλεία μου είναι εποχιακή και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να μείνω όσο θέλω. Σε 6 μήνες θα ξαναρχίσω δουλεία εκτός και αν μείνω από ρευστό.
σαβατοκυριακο μαλλον θα ειμε στην Νεα Σκητη η Σκητη Αγιας Αννας
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
- Βασικός Αποστολέας
Η δική μου εισήγηση είναι,αν σου δώσουν άδεια να μείνεις για πάντα,μείνε.Εγώ αυτό θα έκανα.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
Συνταξιδιώτης έγραψε:Η δική μου εισήγηση είναι,αν σου δώσουν άδεια να μείνεις για πάντα,μείνε.Εγώ αυτό θα έκανα.
Γιατι δεν πας αδειες για παντα
δινουνε απο οτι ξερω
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
Παιδία στις 8 ανεβαίνω και ακόμα περιμένω τις εισηγήσεις σας. Στις 7 πετώ από Κύπρο