Καλημέρα σε όλες κ όλους .
Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε ο Θεός μας, μπορούμε να δούμε τη ζωή μας με νηφαλιότητα, Ψυχραιμία, ελπίδα για το αύριο κ προπάντων αισιοδοξία...... Εξ άλλου μέχρι να βραδιάσει θα περάσουν από τώρα 12 ολόκληρες ώρες!!!!!!!! Κ αύριο όμως πάλι θα βγει ο ήλιος κ θα μας ζεστάνει όλους κ προπάντων τις καρδιές μας. Ας αφήσουμε την πόρτα ανοιχτή να μπει καμιά αχτίδα...
Πάει το "Θρησκευμάτων" , το "Μακεδονίας -Θράκης"και αιρέσεων
Συντονιστής: Συντονιστές
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πάει το "Θρησκευμάτων" , το "Μακεδονίας -Θράκης"και αιρέσεων
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ EVI J. ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ PILOTOS ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας προσευχηθούμε για τους κυβερνώντες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Μην ανησυχείς στο μέλλον θα σου δωθούν πολλές αφορμές για πολλά ακόμα χτυπήματα κάτω από τη ζώνηEvi_J έγραψε:Τόσα ποστ προσπαθούσα να σε κάνω να καταλάβεις και τελικά έπρεπε να χτυπηθείς "κάτω από την ζώνη" για να καταλάβεις.
.
Το θέμα βέβαια είναι πως καταλαβαίνω πως για σένα ισοδυναμεί με άρνηση πίστης η μη αναγραφή του θρησκεύματος σε ένα κρατικό χαρτί ( ταυτότητα )
Και ακόμα παραπέρα μιας και είπες πως το είδες σαν δοκιμασία Του Θεού για "μαρτυρία"
Εγώ δεν θεωρώ πως ισοδυναμεί με άρνηση πίστης ,διότι άρνηση πίστης σημαίνει άλλα πράγματα νομίζω
Να σε ρωτάνε αν είσαι Χριστιανός πχ και να το κρύβεις ή να σου ζητάνε να ασπασθείς μια άλλη θρησκεία αλλιώς πχ θα σε σκοτώσουν
Αν δεν σε ρωτάνε γιατί δεν τους ενδιαφέρει δεν συνιστά "άρνηση"
Σκέψου άλλωστε πόσοι ιερείς μας και πόσοι άνθρωποι έχουν μια ταυτότητα καινούργια , ή πόσα παιδιά κλείσαν πχ τα 18 πριν 2 ή 3 χρόνια
Θα πούμε πως αρνήθηκαν Τον Χριστό ; Θεός φυλάξει
Σέβομαι ότι εσύ νιώθεις καλύτερα έτσι , ότι νιώθεις πιο ασφαλής ή ότι άλλο
Αλλά με πείραξε η "συμπερασματολογία"
Κατά τ'άλλα όπως σου είπα και με pm μην σε απασχολεί ,διότι εγώ όλο φεύγω και όλο εδώ είμαι
Καλή Σαρακοστή
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ο lovethink συνεχίζει την προέλασή του. (ο λίβας που καίει τα σπαρτά!!!) Φαίνεται πως δεν ΄΄χόρτασε΄΄ με 4041 δημοσιεύσεις. Στις 5000 ελπίζω να έχουμε και κανένα κέρασμα
Θα ήταν αγένεια να μην απαντήσω στην Evi από την στιγμή που ένιωσε άσχημα έστω και στιγμιαίαvasilisalt έγραψε:ο lovethink συνεχίζει την προέλασή του. (ο λίβας που καίει τα σπαρτά!!!) Φαίνεται πως δεν ΄΄χόρτασε΄΄ με 4041 δημοσιεύσεις. Στις 5000 ελπίζω να έχουμε και κανένα κέρασμα
Evi δεν τρέχει τίποτα , όλοι στην τελική να σωθούμε θέλουμε
Από την αγωνία για την σωτηρία της ψυχής μας μιλάμε
Καλή Σαρακοστή