Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους κατά των εκτρώσεων
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους κατά των εκτρώσεων
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ 
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
fosterer έγραψε:Έχετε πέσει να τον φάτε τον Βασίλη βρε παιδιά!
Δεν είναι παράλογος ο άνθρωπος.
Άποψη μου είναι ότι έκτρωση πρέπει να γίνεται μόνο σε περίπτωση προβλήματος υγείας και σε περίπτωση βιασμού. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις πρέπει το παιδί να γεννιέται και αν δεν το θέλουν οι γονείς να δίνεται για υιοθεσία έτσι ώστε να οφελούνται ψυχικά όλοι.{Φυσική γονείς,παιδί,θετοί γονείς}
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ;;;;;; ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ...............
Πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται κανείς τον άνεμο, που κινείται ακατάπαυστα, πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται όσα χαράζουν τα παιδιά πάνω στην άμμο, όταν παίζουν, παρά την ανθρώπινη ευτυχία.
Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κάποτε είχα κι'εγώ την ίδια άποψη με τον Βασίλη.
Αργότερα κατάλαβα ότι η έκτρωση είναι φόνος.
Φόνος ανθρώπου.
Σαν να σκοτώνεις έναν γεννημένο άνθρωπο, ένα παιδί 10 χρονών, ή έναν ενήλικα 40 ή 50 ή 80 χρονών.
Και ακόμα χειρότερο έγκλημα.
Παιδοκτονία.
Παιδοκτονία του ίδιου σου του παιδιού.
Και θάνατος φρικτός.
Επώδυνος.
Με σιδερένια εργαλεία, τα οποία πολλές φορές ακρωτηριάζουν το άμοιρο ανθρωπάκι, πριν ξεψυχήσει.
Και η επέμβαση έχει και συνέπειες.
Πολλές φορές δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα υγείας στην γυναίκα.
Επιπλοκές.
Στείρωση.
Και έχει και ψυχολογικές συνέπειες.
Κατάθλιψη.
Φόβος για ερωτική συνεύρεση, ακόμα και εντός του γάμου.
Γκρίνια και φιλονικίες του ζεύγους που προχώρησε στην άμβλωση.
Χωρισμοί.
Και πνευματικές συνέπειες οδυνηρές.
Απομάκρυνση από τον Θεό.
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, ένα 16χρονο κοριτσάκι, που δεν έχει ακόμα καταλάβει καλά καλά τη ζωή.
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, όταν υπάρχει βιασμός, ή πρόβλημα υγείας.
Και φυσικά εγώ τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς, γιατί κάποιο τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ.
Και φυσικά δεν κατακρίνω τον Βασίλη, που αδελφός μου είναι, και που στο κάτω-κάτω έχει και το θάρρος να βάζει την τόσο δύσκολη σε έναν τέτοιο χώρο άποψή του.
Αλλά όπως ένα ζευγάρι που έχει χίλια προβλήματα, αποφασίζει να γεννήσει το παιδάκι του.
Ετσι και κάποιος που είχε γονείς εγκληματίες, μπορεί να γίνει ενάρετος.
Ετσι και κάποιος που εισπράττει μίσος, μπορεί τελικά να δώσει αγάπη.
Ετσι και ένας που μεγάλωσε μέσα στην πνευματική φτώχεια, μπορεί κάποτε να γίνει ακόμα και Αγιος.
Η ζωή μας είναι γεμάτη καθημερινές επιλογές.
Υποτίθεται ότι έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο.
Αργότερα κατάλαβα ότι η έκτρωση είναι φόνος.
Φόνος ανθρώπου.
Σαν να σκοτώνεις έναν γεννημένο άνθρωπο, ένα παιδί 10 χρονών, ή έναν ενήλικα 40 ή 50 ή 80 χρονών.
Και ακόμα χειρότερο έγκλημα.
Παιδοκτονία.
Παιδοκτονία του ίδιου σου του παιδιού.
Και θάνατος φρικτός.
Επώδυνος.
Με σιδερένια εργαλεία, τα οποία πολλές φορές ακρωτηριάζουν το άμοιρο ανθρωπάκι, πριν ξεψυχήσει.
Και η επέμβαση έχει και συνέπειες.
Πολλές φορές δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα υγείας στην γυναίκα.
Επιπλοκές.
Στείρωση.
Και έχει και ψυχολογικές συνέπειες.
Κατάθλιψη.
Φόβος για ερωτική συνεύρεση, ακόμα και εντός του γάμου.
Γκρίνια και φιλονικίες του ζεύγους που προχώρησε στην άμβλωση.
Χωρισμοί.
Και πνευματικές συνέπειες οδυνηρές.
Απομάκρυνση από τον Θεό.
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, ένα 16χρονο κοριτσάκι, που δεν έχει ακόμα καταλάβει καλά καλά τη ζωή.
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, όταν υπάρχει βιασμός, ή πρόβλημα υγείας.
Και φυσικά εγώ τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς, γιατί κάποιο τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ.
Και φυσικά δεν κατακρίνω τον Βασίλη, που αδελφός μου είναι, και που στο κάτω-κάτω έχει και το θάρρος να βάζει την τόσο δύσκολη σε έναν τέτοιο χώρο άποψή του.
Αλλά όπως ένα ζευγάρι που έχει χίλια προβλήματα, αποφασίζει να γεννήσει το παιδάκι του.
Ετσι και κάποιος που είχε γονείς εγκληματίες, μπορεί να γίνει ενάρετος.
Ετσι και κάποιος που εισπράττει μίσος, μπορεί τελικά να δώσει αγάπη.
Ετσι και ένας που μεγάλωσε μέσα στην πνευματική φτώχεια, μπορεί κάποτε να γίνει ακόμα και Αγιος.
Η ζωή μας είναι γεμάτη καθημερινές επιλογές.
Υποτίθεται ότι έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο καθένας μας μπορεί να έχει τη δική του άποψη και να πλάθει τον δικό του Θεό, ο οποίος θα τον δικαιώνει ΠΑΝΤΑ.
Σημασία έχει μόνον η άποψη του πνευματικού.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Ο καθένας μας μπορεί να έχει τη δική του άποψη και να πλάθει τον δικό του Θεό, ο οποίος θα τον δικαιώνει ΠΑΝΤΑ.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βολεύει αυτός ο θεός ,Απόστολε, 'ολους τους βολεύει .aposal έγραψε:Ο καθένας μας μπορεί να έχει τη δική του άποψη και να πλάθει τον δικό του Θεό, ο οποίος θα τον δικαιώνει ΠΑΝΤΑ.
Όχι όμως τους Χριστιανούς,ευτυχώς.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων των Η.Π.Α. έπεσε σε ένα νεκροταφείο όπου υπάρχει μνημείο του αγέννητου παιδιου!

Μετα την πτωση ενός ιδιωτικου αεροπλάνου στην Μοντάνα των Η.Π.Α.σʼένα κοιμήτηριο τα Μ.Μ.Ε.ανακοινωσαν τον θανατο 7 ενηλίκων και 7 παιδιων,αυτό που δεν είπαν όμως είναι καποιες λεπτόμερειες: Το αεροπλάνο ανήκε στον Irving ” Bud” Feldcamp ιδιοκτήτη μιας αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων.Το κοιμητήριο στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο είναι καθολικό και ονομάζεται “Τίμιος Σταυρός” αι εκεί έχει χτιστεί το Μνημείο του αγέννητου παιδιού όπου μαζεύονται οι πιστοί κάθε Πέμπτη και προσεύχονται για το σταμάτημα των εκτρώσεων. Αυτό το μνημείο φτιαχτηκε εις μνήμην των παιδιών που πέθαναν εξαιτίας των εκτρώσεων.Ακόμα δεν είπαν ότι ο Irving Bud Feldcamp είχε αγοράσει την επιχείρηση ʽʼFamily Planning Associatesʼʼη οποία πραγματοποιει τις πιο πολλες εκτρωσεις στην Καλιφορνια.
Με αυτήν την ιδιωτική αιματηρή επιχείρηση των εκτρωσεων μπορούσε να συντηρεί ένα ιδιώτικο αεροπλάνο με το οποίο πήγε για διακοπες με την οικογένειά του στο Yellowstone Club.Σʼαυτό το ατύχημα πέθαναν οι 2 κόρες του,οι 2 γαμπροί του τα 5 εγγόνια του 4 οικογενειακοί φίλοι και ο πιλότος.
Ο έμπειρος πιλότος δεν ανακοίνωσε κάποια βλάβη και το αεροπλάνο έπεσε κατά μυστηριωδη τρόπο.Αυτα τα γεγονότα κατέγραψε ο Gingi Edmonds ένας ακτιβιστής pro-life ο οποίος δίνει μαρτυρία για τη συνάντησή του με την οικογένεια Feldcamp οπου τους έδειξε εκμαγεία εμβρύων και τους παρακάλεσε για το καλό των παιδιων τους να σταματήσουν αυτή την επιχειρηση με το αίμα των αθώων.
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/23/theia-diki/

Μετα την πτωση ενός ιδιωτικου αεροπλάνου στην Μοντάνα των Η.Π.Α.σʼένα κοιμήτηριο τα Μ.Μ.Ε.ανακοινωσαν τον θανατο 7 ενηλίκων και 7 παιδιων,αυτό που δεν είπαν όμως είναι καποιες λεπτόμερειες: Το αεροπλάνο ανήκε στον Irving ” Bud” Feldcamp ιδιοκτήτη μιας αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων.Το κοιμητήριο στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο είναι καθολικό και ονομάζεται “Τίμιος Σταυρός” αι εκεί έχει χτιστεί το Μνημείο του αγέννητου παιδιού όπου μαζεύονται οι πιστοί κάθε Πέμπτη και προσεύχονται για το σταμάτημα των εκτρώσεων. Αυτό το μνημείο φτιαχτηκε εις μνήμην των παιδιών που πέθαναν εξαιτίας των εκτρώσεων.Ακόμα δεν είπαν ότι ο Irving Bud Feldcamp είχε αγοράσει την επιχείρηση ʽʼFamily Planning Associatesʼʼη οποία πραγματοποιει τις πιο πολλες εκτρωσεις στην Καλιφορνια.
Με αυτήν την ιδιωτική αιματηρή επιχείρηση των εκτρωσεων μπορούσε να συντηρεί ένα ιδιώτικο αεροπλάνο με το οποίο πήγε για διακοπες με την οικογένειά του στο Yellowstone Club.Σʼαυτό το ατύχημα πέθαναν οι 2 κόρες του,οι 2 γαμπροί του τα 5 εγγόνια του 4 οικογενειακοί φίλοι και ο πιλότος.
Ο έμπειρος πιλότος δεν ανακοίνωσε κάποια βλάβη και το αεροπλάνο έπεσε κατά μυστηριωδη τρόπο.Αυτα τα γεγονότα κατέγραψε ο Gingi Edmonds ένας ακτιβιστής pro-life ο οποίος δίνει μαρτυρία για τη συνάντησή του με την οικογένεια Feldcamp οπου τους έδειξε εκμαγεία εμβρύων και τους παρακάλεσε για το καλό των παιδιων τους να σταματήσουν αυτή την επιχειρηση με το αίμα των αθώων.
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/23/theia-diki/
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εννοείται ότι πρόκειται για μια τραγωδία, χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και τόσα παιδάκια.
Ας τους αναπαύσει ο Θεός.
Πάντως δεν παύει να είναι τόσο απίστευτο, που το αεροπλάνο έπεσε εκεί!!
Τι να πω.
Ο Θεός ξέρει.
Ας τους αναπαύσει ο Θεός.
Πάντως δεν παύει να είναι τόσο απίστευτο, που το αεροπλάνο έπεσε εκεί!!
Τι να πω.
Ο Θεός ξέρει.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αλίμονο????
<<Μάχαιραν έδωσες,μάχαιρα θα λάβεις>>
Πνευματικός -ΜΕΤΑΝΟΙΑ
<<Μάχαιραν έδωσες,μάχαιρα θα λάβεις>>
Πνευματικός -ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Πολύ γουστάρω παιδάκια με ειρωνικό χιούμορ.mirto έγραψε:fosterer έγραψε:Έχετε πέσει να τον φάτε τον Βασίλη βρε παιδιά!
Δεν είναι παράλογος ο άνθρωπος.
Άποψη μου είναι ότι έκτρωση πρέπει να γίνεται μόνο σε περίπτωση προβλήματος υγείας και σε περίπτωση βιασμού. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις πρέπει το παιδί να γεννιέται και αν δεν το θέλουν οι γονείς να δίνεται για υιοθεσία έτσι ώστε να οφελούνται ψυχικά όλοι.{Φυσική γονείς,παιδί,θετοί γονείς}
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ;;;;;; ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ...............
Ειδικότης μου.
See you later.......