Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους κατά των εκτρώσεων

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
calendula
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους κατά των εκτρώσεων

Δημοσίευση από calendula »

Dimitris39 έγραψε:Το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων των Η.Π.Α. έπεσε σε ένα νεκροταφείο όπου υπάρχει μνημείο του αγέννητου παιδιου!
Εικόνα
Μετα την πτωση ενός ιδιωτικου αεροπλάνου στην Μοντάνα των Η.Π.Α.σʼένα κοιμήτηριο τα Μ.Μ.Ε.ανακοινωσαν τον θανατο 7 ενηλίκων και 7 παιδιων,αυτό που δεν είπαν όμως είναι καποιες λεπτόμερειες: Το αεροπλάνο ανήκε στον Irving ” Bud” Feldcamp ιδιοκτήτη μιας αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων.Το κοιμητήριο στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο είναι καθολικό και ονομάζεται “Τίμιος Σταυρός” αι εκεί έχει χτιστεί το Μνημείο του αγέννητου παιδιού όπου μαζεύονται οι πιστοί κάθε Πέμπτη και προσεύχονται για το σταμάτημα των εκτρώσεων. Αυτό το μνημείο φτιαχτηκε εις μνήμην των παιδιών που πέθαναν εξαιτίας των εκτρώσεων.Ακόμα δεν είπαν ότι ο Irving Bud Feldcamp είχε αγοράσει την επιχείρηση ʽʼFamily Planning Associatesʼʼη οποία πραγματοποιει τις πιο πολλες εκτρωσεις στην Καλιφορνια.

Με αυτήν την ιδιωτική αιματηρή επιχείρηση των εκτρωσεων μπορούσε να συντηρεί ένα ιδιώτικο αεροπλάνο με το οποίο πήγε για διακοπες με την οικογένειά του στο Yellowstone Club.Σʼαυτό το ατύχημα πέθαναν οι 2 κόρες του,οι 2 γαμπροί του τα 5 εγγόνια του 4 οικογενειακοί φίλοι και ο πιλότος.

Ο έμπειρος πιλότος δεν ανακοίνωσε κάποια βλάβη και το αεροπλάνο έπεσε κατά μυστηριωδη τρόπο.Αυτα τα γεγονότα κατέγραψε ο Gingi Edmonds ένας ακτιβιστής pro-life ο οποίος δίνει μαρτυρία για τη συνάντησή του με την οικογένεια Feldcamp οπου τους έδειξε εκμαγεία εμβρύων και τους παρακάλεσε για το καλό των παιδιων τους να σταματήσουν αυτή την επιχειρηση με το αίμα των αθώων.

http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/23/theia-diki/
Tιποτα δεν ειναι τυχαιο,απολυτως τιποτα.
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

fosterer έγραψε:
mirto έγραψε:
fosterer έγραψε:Έχετε πέσει να τον φάτε τον Βασίλη βρε παιδιά!
Δεν είναι παράλογος ο άνθρωπος.
Άποψη μου είναι ότι έκτρωση πρέπει να γίνεται μόνο σε περίπτωση προβλήματος υγείας και σε περίπτωση βιασμού. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις πρέπει το παιδί να γεννιέται και αν δεν το θέλουν οι γονείς να δίνεται για υιοθεσία έτσι ώστε να οφελούνται ψυχικά όλοι.{Φυσική γονείς,παιδί,θετοί γονείς}

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ;;;;;; ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ...............
Πολύ γουστάρω παιδάκια με ειρωνικό χιούμορ.
Ειδικότης μου.
See you later....... :lol:

Ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ειρωνεία. ..... ήταν παρόρμηση της στιγμής..... αλλά και πάλι δεν δικαιολογούμαι....ΣΥΓΓΝΩΜΗ και πάλι.
Πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται κανείς τον άνεμο, που κινείται ακατάπαυστα, πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται όσα χαράζουν τα παιδιά πάνω στην άμμο, όταν παίζουν, παρά την ανθρώπινη ευτυχία.

Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μην παρεκτρέπεστε! Μην νευριάζετε με την αντίθετη άποψη του αδελφού μας και μην τον ειρωνεύεστε!
Δέσ' τε εμένα, πχ!
Δεν θυμώνω, αλλά ούτε ειρωνεύομαι τους κακόμοιρους αδελφούς μου, που πασχίζουν να φθάσουν στα δικά μου υψηλά standards!
Θυμίζουν εμένα, πριν από πολλά χρόνια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fosterer »

mirto έγραψε:

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ;;;;;; ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ...............
Πολύ γουστάρω παιδάκια με ειρωνικό χιούμορ.
Ειδικότης μου.
See you later....... :lol:[/quote]

Ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ειρωνεία. ..... ήταν παρόρμηση της στιγμής..... αλλά και πάλι δεν δικαιολογούμαι....ΣΥΓΓΝΩΜΗ και πάλι.[/quote]
Δεν τρέχει τίποτα,στο είπα και εγώ το ίδιο είμαι. Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις εναντίων της υιοθεσίας....
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fosterer »

aposal έγραψε:Μην παρεκτρέπεστε! Μην νευριάζετε με την αντίθετη άποψη του αδελφού μας και μην τον ειρωνεύεστε!
Δέσ' τε εμένα, πχ!
Δεν θυμώνω, αλλά ούτε ειρωνεύομαι τους κακόμοιρους αδελφούς μου, που πασχίζουν να φθάσουν στα δικά μου υψηλά standards!
Καλά,εσένα σε λίγο σε βλέπω με ανάποδο γιλεκάκι..... :lol: :lol: :lol:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Απλά έχω γνώθι μ' αυτόν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

fosterer έγραψε:
Δεν τρέχει τίποτα,στο είπα και εγώ το ίδιο είμαι. Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις εναντίων της υιοθεσίας....[/quote]

.... φυσικά και δεν είμαι εναντίον της υιοθεσίας..... είμαι όμως εναντίον της έκτρωσης για τους λόγους που αναφέρεις, δηλ του βιασμού και του θέματος της υγείας.

Δεν μπορούμε κι ούτε θέλουμε να καταδικάσουμε κανέναν και φυσικά κανείς δεν θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με τέτοιο πρόβλημα .... ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΝΤΕ θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπό μας έχοντας το μυαλό μας στην καρδιά μας και κάνοντας την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ..... γιατί με την λογική συχνά πυκνά υπάρχει ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ.
Πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται κανείς τον άνεμο, που κινείται ακατάπαυστα, πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται όσα χαράζουν τα παιδιά πάνω στην άμμο, όταν παίζουν, παρά την ανθρώπινη ευτυχία.

Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

aposal έγραψε:Μην παρεκτρέπεστε! Μην νευριάζετε με την αντίθετη άποψη του αδελφού μας και μην τον ειρωνεύεστε!
Δέσ' τε εμένα, πχ!
Καλύτερα να έγραφα: "Δέστε εμένα"! Πιο κοντά στην αλήθεια θα ήμουν!
(Μήπως είμαι σαλός;) :mrgreen:
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από andreastsa »

Dimitris39 έγραψε:Το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων των Η.Π.Α. έπεσε σε ένα νεκροταφείο όπου υπάρχει μνημείο του αγέννητου παιδιου!
Εικόνα
Μετα την πτωση ενός ιδιωτικου αεροπλάνου στην Μοντάνα των Η.Π.Α.σʼένα κοιμήτηριο τα Μ.Μ.Ε.ανακοινωσαν τον θανατο 7 ενηλίκων και 7 παιδιων,αυτό που δεν είπαν όμως είναι καποιες λεπτόμερειες: Το αεροπλάνο ανήκε στον Irving ” Bud” Feldcamp ιδιοκτήτη μιας αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων.Το κοιμητήριο στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο είναι καθολικό και ονομάζεται “Τίμιος Σταυρός” αι εκεί έχει χτιστεί το Μνημείο του αγέννητου παιδιού όπου μαζεύονται οι πιστοί κάθε Πέμπτη και προσεύχονται για το σταμάτημα των εκτρώσεων. Αυτό το μνημείο φτιαχτηκε εις μνήμην των παιδιών που πέθαναν εξαιτίας των εκτρώσεων.Ακόμα δεν είπαν ότι ο Irving Bud Feldcamp είχε αγοράσει την επιχείρηση ʽʼFamily Planning Associatesʼʼη οποία πραγματοποιει τις πιο πολλες εκτρωσεις στην Καλιφορνια.

Με αυτήν την ιδιωτική αιματηρή επιχείρηση των εκτρωσεων μπορούσε να συντηρεί ένα ιδιώτικο αεροπλάνο με το οποίο πήγε για διακοπες με την οικογένειά του στο Yellowstone Club.Σʼαυτό το ατύχημα πέθαναν οι 2 κόρες του,οι 2 γαμπροί του τα 5 εγγόνια του 4 οικογενειακοί φίλοι και ο πιλότος.

Ο έμπειρος πιλότος δεν ανακοίνωσε κάποια βλάβη και το αεροπλάνο έπεσε κατά μυστηριωδη τρόπο.Αυτα τα γεγονότα κατέγραψε ο Gingi Edmonds ένας ακτιβιστής pro-life ο οποίος δίνει μαρτυρία για τη συνάντησή του με την οικογένεια Feldcamp οπου τους έδειξε εκμαγεία εμβρύων και τους παρακάλεσε για το καλό των παιδιων τους να σταματήσουν αυτή την επιχειρηση με το αίμα των αθώων.

http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/23/theia-diki/
Είδατε το θέμα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”