Αιτήματα βοηθείας

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Καλημέρα σας.
Χρειάζομαι ξανά την προσευχή σας για έναν συνάνθρωπο μας που έπεσε από τις σκάλες και είναι σοβαρά στην εντατική στο Νοσοκομείο.Λέγεται Χαράλαμπος.Σας παρακαλώ αν θέλετε δώστε μου πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για μια προσευχή.Ο Κύριος να σας το δώσει πίσω εκατό φορές.
Σας ευχαριστώ μόνο που το διαβάσατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cloaca την Τρί Νοέμ 07, 2006 6:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

με ολη μου την ευχη και την προσευχη να πανε ολα καλα...
aanast
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Προσευχή

Δημοσίευση από aanast »

Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Εύχομαι το καλύτερο και περαστικά για το φίλο κι αδερφό μας που έπαθε αυτό το κακό.
Αξίζει να προσευχηθούμε κι από τις θέσεις εργασίας μας όλοι μαζί.

Ο Θεός μαζί του
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Καλημέρα σας.
Χρειάζομαι ξανά την προσευχή σας για έναν συνάνθρωπο μας που έπεσε από τις σκάλες και είναι σοβαρά στην εντατική στο Νοσοκομείο.Λέγεται Χαράλαμπος.Σας παρακαλώ αν θέλετε δώστε μου πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για μια προσευχή.Ο Κύριος να σας το δώσει πίσω εκατό φορές.
Σας ευχαριστώ μόνο που το διαβάσατε.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

Θα κάνω κι εγώ μια παράκληση. Πριν λίγες μέρες έγινε ένα φοβερό τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης. Επι τόπου σκοτώθηκε ο 19χρονος Μιχάλης ενώ ο αδερφός του Σταύρος (16 χρόνων) πέθανε κι αυτός προχθές στο νοσοκομείο. Ο 20χρονος φίλος τους Μιχάλης παλεύει ακόμα στην εντατική. Ας πούμε ένα "Κύριε ελέησον" για τα παιδιά που έφυγαν, γι'αυτόν που χαροπαλεύει αλλά και για τους καημένους του γονείς που δεν είχαν άλλα παιδιά, να τους δόσει ο Κύριός μας δύναμη να αντέξουν αυτή την δοκιμασία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες.
aanast
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από aanast »

E;yxomai perastika kai tha kanoyme thn proseyxi oloi mazi apopse stis 22.00 toy Ag. Porfyriou
O theos as anapaysei tis psixes twn allwn 2 paidiwn
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”