αυτο το ξερουν πολοι αλλα κανεις δε το κανει,γιατι? πρεπει να γινει συνηθεια σε ολουςaposal έγραψε:Κανονικά δεν πρέπει να κερνάμε στα γενέθλια, αλλά μόνο στις εορτές, ή στην μνήμη του βαπτίσματος!
Κανονικά...
Να τα εκατοστήσεις Smarti!!!!!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Να τα εκατοστήσεις Smarti!!!!!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιάννη δεν θα σε ανταμώσω πουθενά... !!
Πλάκα κάνω βρε!!!
Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ από όλη μου την καρδιά για όλα!! Ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!!
Πατέρα,σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.. καλή δύναμη και κουράγιο σας εύχομαι στο δύσκολο έργο σας!!
Όσο για τις ευχές που λέτε ότι τις λέμε στην ονομαστική εορτή ή όταν βαφτιστήκαμε, έχετε απόλυτα δίκαιο....σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Ήταν τόσο όμορφη η κίνηση των παιδιών όμως....και τους ευχαριστώ από όλη μου την καρδιά γι αυτό....και για το δούλεμα εννοείται ....ΣΑΣ ΘΥΜΆΜΑΙ 3, 4 που συμμετείχατε...δεν θα μου την γλιτώσετε!! ...
Πλάκα κάνω βρε!!!
Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ από όλη μου την καρδιά για όλα!! Ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!!
Πατέρα,σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.. καλή δύναμη και κουράγιο σας εύχομαι στο δύσκολο έργο σας!!
Όσο για τις ευχές που λέτε ότι τις λέμε στην ονομαστική εορτή ή όταν βαφτιστήκαμε, έχετε απόλυτα δίκαιο....σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Ήταν τόσο όμορφη η κίνηση των παιδιών όμως....και τους ευχαριστώ από όλη μου την καρδιά γι αυτό....και για το δούλεμα εννοείται ....ΣΑΣ ΘΥΜΆΜΑΙ 3, 4 που συμμετείχατε...δεν θα μου την γλιτώσετε!! ...
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Σμαρώ, χρόνια πολλά!!! ότι επιθυμείς με υγεία και αγάπη!!! εύχομαι ότι καλύτερο σε εσένα και στην οικογένεια σου!!! Πέρισυ παιδιά είχα πάει στα γεννέθλια της Σμαρώς και μου είχε κάνει ένα τραπέζι καταπληκτικό!!! Είναι η πιό τέλεια σέφ!!! Μαγειρεύει υπέροχα και ιδίως κουζίνα έθνικ!!!
Σμαρώ μου και πάλι χρονια πολλά και περαστικούλια σου!!!
Σμαρώ μου και πάλι χρονια πολλά και περαστικούλια σου!!!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα!
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Να είστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και εσείς ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!
Υ.Σ Δημητρούλα το άψητο ρύζι (που τα μασούσατε πόση ώρα),εννοείς με την καλή μαγειρική???????? ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΊΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΈΧΩ ΒΡΆΣΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ!!
Υ.Σ Δημητρούλα το άψητο ρύζι (που τα μασούσατε πόση ώρα),εννοείς με την καλή μαγειρική???????? ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΊΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΈΧΩ ΒΡΆΣΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας
Χρόνια πολλά σε σένα, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χρόνια πολλά χριστιανικά, έστω και καθυστερημένα , να ζήσεις αιώνια
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ένα Audi R8!smarti έγραψε:και εσείς ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
aposal έγραψε:Ένα Audi R8!smarti έγραψε:και εσείς ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!
- AngelsGR
- Έμπειρος Αποστολέας
ναι αλλα ειναι πολυ εχεμυθη!! Κανονικα θα επρεπε να ειχες βγαλει μπουφε στην παραλια της Κατερινης για να μας δειξει την τεχνη της.Dimitra79 έγραψε:...Πέρισυ παιδιά είχα πάει στα γεννέθλια της Σμαρώς και μου είχε κάνει ένα τραπέζι καταπληκτικό!!! Είναι η πιό τέλεια σέφ!!!...
χρονια σου πολλα και καλα Σμαρω, να σε χαιρεται η οικογενεια σου και παντα ευδιαθετη και γελαστη οπως σε ξερουμε...
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να φτάσεις σε ηλικία υπέργηρη, 100 έτη και πλέον, άλλα φοβαμαι οτι θα ξεχάσεις τα πάντα, και θα αρχισεις να μας κάνεις ξανά τις ίδιες.. ερωτήσεις!
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."