aposal έγραψε:Εξ όσων γνωρίζω η Αγία Βαρβάρα είναι προστάτιδα του Πυροβολικού και όχι του Μηχανικού, στο οποίο υπηρέτησα.
Κι εγώ αυτό ξέρω.
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
aposal έγραψε:Εξ όσων γνωρίζω η Αγία Βαρβάρα είναι προστάτιδα του Πυροβολικού και όχι του Μηχανικού, στο οποίο υπηρέτησα.
Τώρα μου είπε ότι γίνεται η εγχείρηση, ελπίζω με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ να πάνε όλα καλά!greekboy1981 έγραψε:Ανδρέα , λυπάμαι δέ γνωρίζω , αλλα μιάς και οι Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός ήταν και Ιατροί , ίσως μπορούν να βοηθήσουν τους δύο τραυματίες συγγενείς του φίλου σου!
Επίσης νομίζω μπορείς να ζητήσεις και την βοήθεια του Αγίου Νεκταρίου της Αίγινας , η των Αγίών Ραφαήλ , Νικολάου και Ειρήνης ......Ακόμα και η Παναγία μπορεί , γιατί όχι???????
Ολοι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας είναι θαυματουργοί ...φτάνει όταν προσεύχεσαι σε κάποιον απο αυτούς , η ακόμα και στον ίδιο τον Κύριο , να προσεύχεσαι με πολύ πίστη και χωρίς να αναρωτιέσαι άν θα γίνει το θαύμα η όχι ....να έχεις πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό και ότι κι άν ζητήσεις ( σε λογικά πλαίσια , κι όχι να ζητάς χαζά πράγματα διχως νόημα...) θα γίνει!!!
Χρόνια πολλά σε όλους κι όλες ...