Νίκο έλα εσύ και δεν θα σε αφήσουμε να πιεις τσιπουράκι!agiooros έγραψε:Ναι και μετά θα πάμε Άγιο Όρος?smarti έγραψε:Πολύ καλή η ιδέα σου Παναγιώτη...είμαι μέσα μακάρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση για τσιπουράκι..θα κλείσουμε ένα μαγαζάκι ακριβώς δίπλα στη Θάλασσα ..τι λέτε ..άλλος για τσιπουράκι??panagiotisspy έγραψε:Μπορούμε ανεβαίνοντας για Αγιον Ορος στις 15 Μαΐου, να κανονίσουμε στάση στην παραλιακή Πιερία και να πιούμε ένα (ή και περισσότερα) τσιπουράκια!
Μ'ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια!
Χλωμό το βλέπω.
Είστε για ένα τσιπουράκι?
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Είστε για ένα τσιπουράκι?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Και εμείς οι βόριοι θα πρέπει να περιμένουμε τον Μαίο για να έρθουν οι νότιοι? εγώ λέω να οργανώσουμε ένα τσιπουράκι΄όσοι βόριοι μπορούμε κ μετά τον Μαίο συναντιόμαστε κ με τους νότιους τι λέτε?
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Και γιατί να μη γίνει στην επιστροφή από το Όρος η τσιπουροκατάνυξη; Που θα έχετε κι ένα σωρό πράματα να μας πείτε;;;;agiooros έγραψε:Ναι και μετά θα πάμε Άγιο Όρος?smarti έγραψε:Πολύ καλή η ιδέα σου Παναγιώτη...είμαι μέσα μακάρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση για τσιπουράκι..θα κλείσουμε ένα μαγαζάκι ακριβώς δίπλα στη Θάλασσα ..τι λέτε ..άλλος για τσιπουράκι??panagiotisspy έγραψε:Μπορούμε ανεβαίνοντας για Αγιον Ορος στις 15 Μαΐου, να κανονίσουμε στάση στην παραλιακή Πιερία και να πιούμε ένα (ή και περισσότερα) τσιπουράκια!
Μ'ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια!
Χλωμό το βλέπω.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
ακριβως ετσι εινε Δημητρα γιατι να περιμενουμε?Dimitra79 έγραψε:Και εμείς οι βόριοι θα πρέπει να περιμένουμε τον Μαίο για να έρθουν οι νότιοι? εγώ λέω να οργανώσουμε ένα τσιπουράκι΄όσοι βόριοι μπορούμε κ μετά τον Μαίο συναντιόμαστε κ με τους νότιους τι λέτε?
μπορουμε οποτε θελουνε να οργανωσουμε μια τσιπουροσυναντηση ας εινε και Σερρες δεν με χαλαι
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Θα χαρώ ιδιαίτερα αν γίνει μια προσυνάντηση που έτσι κ αλλοιώς κάπου θα καθήσουμε να φάμε ή να τσιμπήσουμε κάτι. Αυτό το κάτι λοιπόν ας γίνει κάπου εκεί... στα πάτρια εδάφη (Παράλια της Πιερίας), πηγαίνοντας για Ουρανούπολη!!!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Εγώ είμαι σύμφωνος! Αν βέβαια οδηγώ εγώ, δεν θα πιώ, αλλά σημασία έχει η παρέα! Θα πρέπει βέβαια να είναι ανοιχτά τα Τέμπη, γιατί αλλιώς δεν περνάμε από Πλαταμώνα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.