Καθημερινό αριστούργημα

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Καθημερινό αριστούργημα

Δημοσίευση από Domna »

Αυτό που με στεναχώρησε είναι αυτό που έβαλες :45
Τι σου έφταιξα και το έβαλες ;;; Είναι σαν να παραδέχεσαι ότι θύμωσες μαζί μου !
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

panagiotisspy έγραψε:Καθημερινό αριστούργημα Φεβρουαρίου 13, 2010
Posted by Ζωντανό Ιστολόγιο in : Ορθοδοξία / Εκκλησία, Προσωπικά / Σκέψεις , trackback

Πόση αγάπη και τέχνη βάζουμε σε όσα κάνουμε και λέμε κάθε μέρα ώστε να γίνουν μνημειώδη, αριστούργημα, έστω κι αν πρόκειται σύντομα να εξαφανιστούν; Ας εμπνευστούμε από τα εορταστικά κόλλυβα. Χρειάζονται ώρες για να φτιαχτούν από πεπειραμένους μοναχούς και
40_kolyba_T_Pr.gif
004_kolyba1.jpg
«καταστρέφονται» μόλις τελειώσει η εορταστική θεία λειτουργία.

Ευχαριστίες στην Συγκλητική για την αποστολή των φωτογραφιών (Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, Άγιον Όρος 2007).
panagiotisspy έγραψε:Καθημερινό αριστούργημα Φεβρουαρίου 13, 2010
Posted by Ζωντανό Ιστολόγιο in : Ορθοδοξία / Εκκλησία, Προσωπικά / Σκέψεις , trackback

Πόση αγάπη και τέχνη βάζουμε σε όσα κάνουμε και λέμε κάθε μέρα ώστε να γίνουν μνημειώδη, αριστούργημα, έστω κι αν πρόκειται σύντομα να εξαφανιστούν; Ας εμπνευστούμε από τα εορταστικά κόλλυβα. Χρειάζονται ώρες για να φτιαχτούν από πεπειραμένους μοναχούς και «καταστρέφονται» μόλις τελειώσει η εορταστική θεία λειτουργία.

Ευχαριστίες στην Συγκλητική για την αποστολή των φωτογραφιών (Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, Άγιον Όρος 2007).
Έχω τέτοια εμπειρία , από την Μονή Διονυσίου , όπου φτιάχνουν (ιδιαίτερα ο Πατέρας Νικόλαος και όχι μόνο) , ανήμερα τ' Αη Γιαννιού τα κόλυβα τα οποία είναι πραγματικά αριστουργήματα , είχα μάλιστα την ευλογία να συμμετέχω στην δημιουργία μερικές φορές. Σε κάποια συνάντηση θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω την εμπειρία μου .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Τέλος πάντων , τι στεναχωριέμαι για πράγματα ασύμαντα . Αύριο είναι Κυριακή της Τυρινής και λένε συγγνώμη . Θέλω να σου ζητήσω λοιπόν συγγνώμη εαν νευρίασες με αυτά που έγραψα . :8
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Domna έγραψε:Τι μου είχε πει ;
Domna έγραψε:Αυτό που με στεναχώρησε είναι αυτό που έβαλες :45
Τι σου έφταιξα και το έβαλες ;;; Είναι σαν να παραδέχεσαι ότι θύμωσες μαζί μου !
Σεβαστή Δόμνα ζητώ συγνώμη αν σε κακοκάρδισα , δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά δεν διαβάζω πολλές ανακοινώσεις σου δεδομένου ότι με πάνε απο δώ κ' απο κει , και θα ήθελα να τις διαβάζω .

Νάσαι καλά Πάντα :8
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

ΑΧ. ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!! Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι κάπως ευαίσθητη . Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστας μας είπε και πάλι σε κάποια ομιλία του ότι όποιος είναι ευαίσθητος κρύβει πολύ εγωισμό . Και όπως βλέπω έτσι είναι . Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι εαν μαλώσω με κάποιον δεν το μπορώ να είμαι μαζί του θυμωμένη και του ζητώ μετά από λίγο συγγνώμη .
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Domna έγραψε:ΑΧ. ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!! Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι κάπως ευαίσθητη . Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστας μας είπε και πάλι σε κάποια ομιλία του ότι όποιος είναι ευαίσθητος κρύβει πολύ εγωισμό . Και όπως βλέπω έτσι είναι . Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι εαν μαλώσω με κάποιον δεν το μπορώ να είμαι μαζί του θυμωμένη και του ζητώ μετά από λίγο συγγνώμη .
Δόξα τω Θεώ
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

:8 :8 :8 :wink: :wink: :wink: :6 :6 :6
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”