Συνάντηση Μελών Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ.

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

Τι να εννοώ; Όταν αποφασίζω να κατέβω στην Αθήνα και να ξοδέψω τόσα χρήματα μόνο και μόνο για να σας γνωρίσω και η συνάντηση ματαιώνεται (και δε μιλάω για τώρα που πήγε μια βδομάδα μετά λόγω της Ελένης, για το λόγο αυτό καλά κάνατε και το πήγατε στις 10/12) τι να πω;
Εξάλλου όσο πιο αργά κόβεις εισιτήριο, τόσο πιο ακριβά είναι. Κι έπειτα αν είναι να μην έρθουν κάποιοι που είναι και Αθηναίοι ....
άσε, κι άλλα είναι αλλά δε θέλω να επεκταθώ, ούτε έχω χρόνο να τα γράψω τώρα.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

max1 έγραψε:Τι να εννοώ; Όταν αποφασίζω να κατέβω στην Αθήνα και να ξοδέψω τόσα χρήματα μόνο και μόνο για να σας γνωρίσω και η συνάντηση ματαιώνεται (και δε μιλάω για τώρα που πήγε μια βδομάδα μετά λόγω της Ελένης, για το λόγο αυτό καλά κάνατε και το πήγατε στις 10/12) τι να πω;
Εξάλλου όσο πιο αργά κόβεις εισιτήριο, τόσο πιο ακριβά είναι. Κι έπειτα αν είναι να μην έρθουν κάποιοι που είναι και Αθηναίοι ....
άσε, κι άλλα είναι αλλά δε θέλω να επεκταθώ, ούτε έχω χρόνο να τα γράψω τώρα.
Κατέβα Αθήνα και πήγαινε Village Park πήγαινε βόλτα στα μαγαζιά και στη τελική δεν είναι ανάγκη να τους συναντήσεις όλους μαζί , ρώτα ποιός θέλει να συναντηθεί μόνος του μαζί σου
Είναι ανάγκη να μπορούν όλοι ? για αυτό δε κατάλαβα αυτού του είδους τις συναντήσεις
Σου αρέσει ο τρόπος σκέψης κάποιου και θες να τα πείτε πιο ωραία και άνετα ? Τσουπ στέλνεις pm και κανονίζεις για καφέ
Προς τι όλος αυτός ο ντόρος του γκρουπαρίσματος ?
Οπότε μη στεναχωριέσε για τα λεφτά ( αν και ΕΧΕΙΣ δίκιο Κατ'εμέ ) έλα Αθήνα κανονικά και όποιος θέλει συναντιόσαστε μόνοι σας
Δεν είναι ανάγκη να ακυρώνονται πράγματα εξαιτίας ενός , μπορούν απλά να επαναληφθούν
Καλή Σαρακοστή
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

lovethink Το κατά μόνας δεν έχει ενδιαφέρον. Άλλο είναι πολλοί μαζί, στυλ γκρουπ. Αποκομίζεις περισσότερες εμπειρίες και στο κάτω κάτω γνωρίζεις αυτούς που τόσο καιρό συζητάς και βγάζεις πολλές φορές τα εσώψυχά σου!!!! :wink:
prentzaeleni
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από prentzaeleni »

SYGNOMH GIA TA PTOVLHMATA POU PROKALESA

DEN HTHELA NA PIKRANO KANENAN

EYXARISTO GIA THN KATANOHSH

ELENH
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

lovethink έγραψε:
Κατέβα Αθήνα και πήγαινε Village Park πήγαινε βόλτα στα μαγαζιά και στη τελική δεν είναι ανάγκη να τους συναντήσεις όλους μαζί , ρώτα ποιός θέλει να συναντηθεί μόνος του μαζί σου
Είναι ανάγκη να μπορούν όλοι ? για αυτό δε κατάλαβα αυτού του είδους τις συναντήσεις
Σου αρέσει ο τρόπος σκέψης κάποιου και θες να τα πείτε πιο ωραία και άνετα ? Τσουπ στέλνεις pm και κανονίζεις για καφέ
Και τι είμαι εγώ; Αρχηγός κράτους; όπως λένε και στις ειδήσεις "στις 11 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, στις 12 με τον αρχηγό της αξιωμ. αντιπολίτευσης και στις 2 θα τον δεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;" :lol: :lol: :lol:

Αυτό θα το κάνω αν κατέβω στην Αθήνα για άλλο λόγο και με την ευκαιρία δω κάποιον. Αλλά αρχικά ήθελα να τους γνωρίσω όλους, γιατί όλους τους "πάω" αφού έχουμε κοινά πιστεύω και ιδανικά. Έτσι θα καταλάβαινα και με ποιους θα ήθελα να ξαναβρεθώ κατ' ιδίαν.
Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω. Εξάλλου και να μην είμαι εγώ στη συνάντηση δεν τρέχει και τίποτα, δεν έχασε η Βενετιά βελόνι... :lol: :lol: :lol:
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Νομίζω ότι θα είμαστε όλοι. Δεν νομίζω να λείπει κάποιος. Εκτός αν έχει ειπωθεί μέσω Προσωπικών μηνυμάτων κάτι τέτοιο...

Μέχρι στιγμής πάντως, δημόσια δεν είπε κάποιος ότι δεν θα έρθει...

Οπότε πιστεύω ότι αφού το πήρες απόφαση, και μπορέσεις βέβαια, θα ανυπομονούμε να σε δούμε κοντά μας...

ΕΛΕΝΗ. Μην ζητάς συγγνώμη, δεν προκάλεσες κάποιο πρόβλημα. Άλλο εννοούσε ο φίλος μας...

Την καλημέρα μου.
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

prentzaeleni έγραψε:SYGNOMH GIA TA PTOVLHMATA POU PROKALESA

DEN HTHELA NA PIKRANO KANENAN

EYXARISTO GIA THN KATANOHSH

ELENH
ΕΛΕΝΗ, ΕΓΡΑΨΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ (ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ)

ΑΓΓΕΛΕ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΛΛΑ ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΙΔΩΜΕΝ :)
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Θα είναι χαρά μας να γνωρίσουμε και την σύζυγό σου..... :)
prentzaeleni
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από prentzaeleni »

SAS EYXARISTO OLOUS

EGO THA EIME ,ME MEGALH XARA

ELENH
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Να θυμίσω ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας για όσους χαθούν ή έρχονται πρώτη φορά είναι : 6934874098
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”