Ioanath
Αυτή η μίξη είναι ο δικός μου δρόμος. Σε όσους αρέσει. Σε όσους δεν αρέσει, λυπάμαι αλλά οι συνταγές που έχουν στο μυαλό τους δεν κάνουν για όλους.
Σωστό . Αν ξαναδιαβασεις Ioanath οσα εγραψα ισως διακρινεις τον σεβασμο μου στο θεμα
και την αποφυγή " κατηχησης " δεν ειμαι ο πνευματικος κανενος οπως δεν διορισα κανενα πνευματικο μου
Και μενα με ενοχλει Ioanath να ασχολουνται με το ατομο μου και οχι με οσα γραφω ...
Ομως πρεπει να σταματησουμε να γραφουμε ?
Μαλλον το αντιθετο ... Να στρεφουμε την συζητηση στο Θεμα ...
Ioanath
Μήπως εχεις μια απαντηση σε οσα επι του θεματος σε ρώτησα ?
Στην αναγκη με email ... Ti να πω ....
Και δεν τιθενται χρονικοι περιορισμοι νομιζω ... αλωστε οι καλες απαντησεις αργουν !
Σου θυμιζω : οτι εγραψα
Το θεμα μας ειναι Καρμα και μετενσαρκωση
ας μεινουμε στο Θέμα μας ...
Το θεμα το εθεσε ο Ioanath
Αγαπητέ Ioanath
Ενα βασικο εωτημα ας πουμε για μενα ειναι το τελικο ζητουμενο .
Δεν ξαιρω αν συμφωνεις με αυτο " ...Σύμφωνα λοιπόν με τον Ινδικό Εσωτερισμό, υπάρχει η Πρώτη Δύναμη και πίσω από αυτήν υπάρχει η αιτία της και μετά υπάρχει η Αιτία δίχως Αιτία, η Αλήθεια, ο Μη-Αριθμός , Μηδεν που είναι η αρχή όλων των αριθμών και στα σανσκριτικά λέγεται ΔΑΡΜΑΝ. Μην τον μπερδέψουμε με τα διάφορα Δάρμα. Το Δαρμάν είναι ο ολοκληρωμένος Νόμος μέσα από τον οποίο ξεπηδούν όλα τα Δάρμα. ... "
Χαλαρά .... στους οπαδους της μετενσαρκωσης Ioanath ποιο ειναι το τελικο ζητούμενο ? Ποιο είναι το Θέλημα τους ? To ΔΑΡΜΑΝ ?
Πως ο 1 ο Υπαρκτός Θεος των Ορθοδοξων ο ΩΝ μπορεί να συσχετιστεί με το 0 με το ΔΑΡΜΑΝ ?
Λιαν παρεπιπτωντως το Ειναι σε μας τους Ορθοδοξους ειναι Θεος και το μη ειναι , η αρνηση η μη υπαρξη Θεου ειναι σατανας .... η Οχι ?
Αγαπητέ Ioanath τι λενε τα βιβλια σου επι αυτου ?
Χαλαρα διαλογο επι αποψεων κανουμε την Αληθεια ψαχνουμε ....
και η Αληθεια προυποθετει ειλικρινεις απαντισεις ...
Περιμενω απάντιση .....
Εαν και οποτε ο φιλος μας απαντισει θα συνεχισω επι του Θεματος
επι της ουσίας .....
Αν παντως δεν θελεις καλή καρδια . Ισως στο μελλον ....