550.000€ στην «Κιβωτό τού Κόσμου» από το Ράδιο Αρβύλα !

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: 550.000€ στην «Κιβωτό τού Κόσμου» από το Ράδιο Αρβύλα !

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Evi_J έγραψε:Θες να σου πω κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να μην ξέρεις;
Ευχαρίστως και σε ευχαριστώ.

Αλλά έχει σημασία?

Πάντως κατάλαβα το σκεπτικό σου.

Οσο για μένα, σιγά μην έδινα 500 χιλιάρικα (οι μισθοί μου 42 ετών)! :8 :lol:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Είμαι πολύ επιφυλακτικός με όλους όσους προβάλει η τηλεόραση, με όσους δηλαδή ασχολούνται με το θέαμα. Η παρακμή άλλωστε ενός έθνους (όπως η Ελλάδα σήμερα) φαίνεται από το ότι ο λαός της ζητάει μόνον άρτον και θεάματα. Δεν χρειάζεται και πολλή σοφία για να καταλάβει κανείς πως, όλοι αυτοί, ουδεμία σχέση έχουν με την Εκκλησία, επομένως ουδεμία σχέση έχουν και με τον Ένα, Τριαδικό Θεό.
Το βιντεάκι ήταν μια προπαγάνδα εναντίον του Θεού και ουδεμία νύξη έκανε για την Εκκλησία. Άλλωστε ήταν γεμάτο αναλήθειες και ανακρίβειες. Δεν θα μπορούσε όμως να είναι και διαφορετικά, όταν δημιουργείται απο ανθρώπους που θέλουν να χτυπήσουν κάτι που δεν γνωρίζουν.
Σεβαστή η κίνησή τους να δώσουν λεφτά στην Κιβωτό. Θα προσμετρηθεί θετικά όταν έρθει η ώρα της Κρίσης. Αυτό βέβαια δεν τους κάνει (καλούς) Χριστιανούς, πολύ δε περισσότερο εκπρόσωπους της σωστής Χριστιανικής συμπεριφοράς.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα Παναγιώτη, αλλά έγραφα στο άλλο θέμα. (Με πονάει το χέρι μου τώρα, και γράφω αργά).

Να σου πω... επειδή με πονάει πολύ το χέρι μου, να σε αφήσω για την ώρα και να έρθω αργότερα το βράδυ που θα έχει ξεκουραστεί; Ρωτάω γιατί ντρέπομαι λιγάκι, που σου έβαλα το γλυκό στο στόμα για λεπτομέρειες και τώρα σε απογοητεύω.... :oops:

Απόστολε: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Συμφωνούμε απόλυτα. Πιστεύω πως αυτό: Σεβαστή η κίνησή τους να δώσουν λεφτά στην Κιβωτό. Θα προσμετρηθεί θετικά όταν έρθει η ώρα της Κρίσης. Αυτό βέβαια δεν τους κάνει (καλούς) Χριστιανούς, πολύ δε περισσότερο εκπρόσωπους της σωστής Χριστιανικής συμπεριφοράς με αντιπροσωπεύει απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

aposal έγραψε: Το βιντεάκι ήταν μια προπαγάνδα εναντίον του Θεού και ουδεμία νύξη έκανε για την Εκκλησία.
Μια παρατηρηση, ο Κανακης αναφερεται σαφως οταν προλογιζει το βιντεο οτι αφορα οχι την πιστη του καθενος προς το Θεο και τη σχεση του με Αυτον (οπως τον αντιλαμβανεται ο καθεις βεβαια και οχι καταναγκη τον Αληθινο) αλλα "για το πως διαχειριζονται τη θρησκεια και αυτη την αναγκη που εχει ο καθε ανθρωπος οι ανθρωποι που εχουν την εξουσια της Εκκλησιας στα χερια τους."
Σαφως και το μηνυμα τους αφορα την Εκκλησια γιατι απευθυνονται στον ελληνικο λαο που στο μεγαλυτερο ποσοστο εστω και τυποις ειναι ορθοδοξος. Με τους παπαδες εχουν προβλημα, τα γνωστα.... και στο τελος παλι στην Εκκλησια αναφερονται. (εννοωντας τους ιερεις). Κοινως πηγαινετε σπιτια σας και προσευχηθειτε εκει, δε χρειαζονται τα μυστηρια, ειναι εφευρημα των παπαδων για να σας τα παιρνουν κλπ, τα γνωστα χαζα πανε να περασουν...

κατα τα αλλα θα συμφωνησω.

Υ.Γ. Φυσικα, ολοι αυτοι που μισουν τους παπαδες και θεωρουν τα μυστηρια αχρειαστα, και θρησκευτικους γαμους κανουν, και τα παιδια τους βαφτιζουν γιατι ταχα μου αλλιως θα στιγματιστουν κοινωνικα και νονοι γινονται!!! Μεγαλη μαγκια να τρως εκει που φτυνεις....
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
petross
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από petross »

Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

μπλουζάκι με νεκροκεφαλή,
γραμμωτός κώδικας (666),
υφάκι σαρκαστικό,
μαϊμουδίσματα όλων ,
απαξίωση και χλευασμός μαχόμενου Ιεράρχη,
στόχος η Εκκλησία …

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μου έρχεται στο νου κάτι που λέει η Παλαιά Διαθήκη ,αλλά δε το θυμάμαι καλά .
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

<<…άνθρωπος εν τιμή ων ου συνήκε εαυτοίς ,παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ομοιώθει αυτοίς >>

Δεν τους ταιριάζει;
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Πέρα από αυτό είναι και αναιδέστατοι ,είναι αχαρακτήριστοι .
Παραποίησαν και την επιστολή του Πανάξιου Ιεράρχη κκ.Σεραφείμ.
http://www.espressonews.gr/default.asp? ... ID=1156480
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Χρήματα από τέτοιους ανθρώπους, προσωπικά δεν τα θέλω .
Δεν είναι τριάκοντα αργύρια ,είναι 550000ευρώ .
Και ερωτώ: Διαφέρουν;
petross
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από petross »

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα.
petross
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από petross »

Οι άνθρωποι είναι Θεομάχοι δεν το συζητάμε το θέμα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”