550.000€ στην «Κιβωτό τού Κόσμου» από το Ράδιο Αρβύλα !
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: 550.000€ στην «Κιβωτό τού Κόσμου» από το Ράδιο Αρβύλα !
Και ο διάβολος ελεημοσύνες κάνει! Το ξεχνάμε αυτό; Σου λέει τι θέλεις; Ορίστε παρ' το! Λες τι καλός που είναι; Και μετά σε οδηγεί εκεί που θέλει αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και σε καταπίνει ολόκληρο! Η ίδια τακτική είναι...
Απο εδω βγαινει ενα αλλο θεματακι.
Τελικα η σατιρα εχει ή δεν έχει όρια και ποια ειναι αυτα;
Τελικα η σατιρα εχει ή δεν έχει όρια και ποια ειναι αυτα;
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
και πως ειναι δυνατον να μην ειναι θεμα προς σατιρα τα ανηκουστα λογια ενος ανθρωπου που καθρεφτιζει τοσο αλαζονικα το δικο του παθος πανω στον Κυριο για να νιωσει ο ιδιος ενταξει και να ειναι θεμα τα λογια ενος μητροπολιτη που εκφραζει την αντιρρηση του, κατι δηλαδη απολυτως φυσιολογικο και αναμενομενο.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

petross έγραψε:Και ο διάβολος ελεημοσύνες κάνει! Το ξεχνάμε αυτό; Σου λέει τι θέλεις; Ορίστε παρ' το! Λες τι καλός που είναι; Και μετά σε οδηγεί εκεί που θέλει αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και σε καταπίνει ολόκληρο! Η ίδια τακτική είναι...
Φιλε μου δεν θα το έλεγα ελεημοσυνη αυτο αλλα στησιμο παγιδας και μαλιστα θανατηφορας, τιποτα καλο δεν κανει ο τρισκατάρατος, απλως μην τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι και ας αφησουμε τον Θεό να τους κρίνει και να τους δωσει το "αντιδωρο" εαν και εφοσον το δικαιουνται.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
α)stathisgrh έγραψε:petross έγραψε:Και ο διάβολος ελεημοσύνες κάνει! Το ξεχνάμε αυτό; Σου λέει τι θέλεις; Ορίστε παρ' το! Λες τι καλός που είναι; Και μετά σε οδηγεί εκεί που θέλει αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και σε καταπίνει ολόκληρο! Η ίδια τακτική είναι...
Φιλε μου δεν θα το έλεγα ελεημοσυνη αυτο αλλα στησιμο παγιδας και μαλιστα θανατηφορας, τιποτα καλο δεν κανει ο τρισκατάρατος, απλως μην τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι και ας αφησουμε τον Θεό να τους κρίνει και να τους δωσει το "αντιδωρο" εαν και εφοσον το δικαιουνται.
Αυτό ακριβώς εννοώ! Αυτό ισχύει και για τα όργανά του ο Σατανάς από μόνος του δεν κάνει τίποτα εκτός από το να μας παρακινεί... Αλλά έχει τα όργανά του!Φιλε μου δεν θα το έλεγα ελεημοσυνη αυτο αλλα στησιμο παγιδας και μαλιστα θανατηφορας, τιποτα καλο δεν κανει ο τρισκατάρατος,
β) Για ποιον Θεό μιλάς. Αυτόν που εμμέσως βλασφημούν ασύστολα; Ναι δουλειά του Θεού είναι να κρίνει αλλά εγώ ως μέλος του σώματός Του πρέπει να τοποθετηθώ!
γ) Πως το σηκώνει η συνείδησή σου να βλασφημείται, να διαβάλλεται, ότι πιο Ιερό υπάρχει στον κόσμο για μας, αυτό το ιερό πρόσωπο του Χριστού μας και να μην διαμαρτύρεσαι!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Φιλε μου εκεινοι που πρεπει να παρουν θεση να εισαι σιγουρος ξερουν τι θα πουν σε ποιον και ποτε θα το πουν και οταν λεω εκεινοι εννοω την εκκλησια μας, εγω κανω κατι καλυτερο δεν τους βλεπω ποτε οποτε εχουν εκπομπη και δεν μπαινω στην διαδικασια του να κρινω καποιους γιατι αν τους χαρακτηρισω θα ειναι με πολυ βαρια λόγια, γι αυτό φίλε μου Πετρο τους αφηνω να τους κρινη ο μονος κριτης που ειναι ο Θεός μας εγω θα παρω αμαρτια και θα χαλαστο κιόλας που θα ασχοληθω μαζι τους, γι αυτό και δεν μπαινω καν στην διαδικασία να τους κρινω.
Απλός κρατάω ως θετικο οτι εστω και ετσι εστω και απο αυτους τους ανθρωπους που μιλανε για την εκκλησια μας με τα γνωστα λογια και βιντεο κραταω λοιπον ως θετικό οτι σε φτωχα παιδιά πήγαν καποια χρηματα που θα τους κανουν την ζωη πιο ευκολη.
Δεν θέλω να πω εαν αυτοι το κανουν για προβολη ή το κανουν για να δειξουν και καλά οτι κανουν ελεημοσυνη ή για οπιοδηποτε αλλον λόγο, αυτο το ξέρει ο καλός Θεός και το ξαναλεω οταν ερθη η ωρα Εκεινος θα τους κρινει κατα τα εργα τους.
Απλός κρατάω ως θετικο οτι εστω και ετσι εστω και απο αυτους τους ανθρωπους που μιλανε για την εκκλησια μας με τα γνωστα λογια και βιντεο κραταω λοιπον ως θετικό οτι σε φτωχα παιδιά πήγαν καποια χρηματα που θα τους κανουν την ζωη πιο ευκολη.
Δεν θέλω να πω εαν αυτοι το κανουν για προβολη ή το κανουν για να δειξουν και καλά οτι κανουν ελεημοσυνη ή για οπιοδηποτε αλλον λόγο, αυτο το ξέρει ο καλός Θεός και το ξαναλεω οταν ερθη η ωρα Εκεινος θα τους κρινει κατα τα εργα τους.
Αδελφέ μου η Εκκλησία κάνει πολλά περισσότερο από αυτά τα 550.000 καθημερινώς! Θα έπρεπε να ανοίγουμε κάθε μέρα θέμα γι' αυτό. Το οποίο δεν το κάνουμε.
Ο Χριστός θέλει να τον ομολογούμε προσωπικά! Άσε τι κάνει η Εκκλησία συλλογικά. Η ζωή μας είναι μια ομολογία και μια άρνηση κάθε μέρα! Από την στάση μας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα.
Δεν λέω να αρχίσεις τα αναθέματα για να μην παρεξηγούμαι.
Βάζουμε θέματα για τον Γέροντα Παΐσιο κτλ. Σκέφτηκες ποτέ τι θα έκανε ο Γέροντας σ' αυτήν την περίπτωση; Εγώ νομίζω θα διαμαρτύρονταν μέχρις εσχάτων.
Ο Χριστός θέλει να τον ομολογούμε προσωπικά! Άσε τι κάνει η Εκκλησία συλλογικά. Η ζωή μας είναι μια ομολογία και μια άρνηση κάθε μέρα! Από την στάση μας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα.
Δεν λέω να αρχίσεις τα αναθέματα για να μην παρεξηγούμαι.
Βάζουμε θέματα για τον Γέροντα Παΐσιο κτλ. Σκέφτηκες ποτέ τι θα έκανε ο Γέροντας σ' αυτήν την περίπτωση; Εγώ νομίζω θα διαμαρτύρονταν μέχρις εσχάτων.
Η εκπομπη αυτη εχει μια μεγαλη θεαματικοτητα. Αυτο σημαινει λοιπον οτι εκφραζει ενα μεγαλο μερος του ελληνικου κοινου. Αυτο κατα συνεπεια δειχνει το μεγαλο μας χαλι
τι να πουμε απο εκει και περα.
καλη φωτιση και τιποτα αλλο.
τι να πουμε απο εκει και περα.
καλη φωτιση και τιποτα αλλο.
ψυχουλα εμείς η Ορθόδοξοι φταίμε κανένας άλλος; Και αν συνεχίσουμε έτσι ας ετοιμαζόμαστε για επίσημους διωγμούς. Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πετρο φίλε μου εαν λειτουργουσαμε ο καθενας προσωπικα τοτε δεν υπηρχε λογος να υπαρχει καμια ιεραρχεια κανενας αρχιεπισκοπος κανενας μητροπολιτης, ολοι φιλε μου εχουν τον τομεα ευθηνης τους για να γινονται ολα σωστα και οπως ταιριαζει σε χριστιανους και δη σε επισκοπους.
Εμεις με τις πραξεις μας ομολογουμε η απαρνιομαστε τον Χριστο μας καθε ωρα και κάθε λεπτό, αυτή η αντίδραση προς τα συγκεκριμενα ατομα δεν ειναι ομολογια, αυτο που σου λεω εγω ειναι πολυ καλυτερη τιμωρια δηλαδη να μην τους βλεπει κανεις.
Η Εκκλησια μας κανει οχι 550,000 χιλιαδες αλλα εκατομυρια ευρω καθε χρονο και οσοι ασχολουνται εστω και λιγο το ξερουν, αλλα εμεις τι θέλουμε;
Να μας πουν μπραβο οι ανθρωποι ; ή ο Θεός μας οταν ερθει η ωρα της κρισης;
Αγαπητε αδερφέ μου ο παπουλης να εισαι σιγουρος οτι θα εκανε ΠΡΟΣΕΥΧΗ, και μακαρι και εμεις καποτε να κανουμε προσευχη αλλα να μην σταματαει στο ταβανι του σπιτιου μας αλλα να φτανει με ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑς.
Μην ασχολεισε με ανθρωπους και καταστασεις που δεν πρεπει γιατι μονο αμαρτιες προσθετουμε στην πλατη μας.
Με εκτιμηση προς το αγωνιστικο σου πνευμα.
Εμεις με τις πραξεις μας ομολογουμε η απαρνιομαστε τον Χριστο μας καθε ωρα και κάθε λεπτό, αυτή η αντίδραση προς τα συγκεκριμενα ατομα δεν ειναι ομολογια, αυτο που σου λεω εγω ειναι πολυ καλυτερη τιμωρια δηλαδη να μην τους βλεπει κανεις.
Η Εκκλησια μας κανει οχι 550,000 χιλιαδες αλλα εκατομυρια ευρω καθε χρονο και οσοι ασχολουνται εστω και λιγο το ξερουν, αλλα εμεις τι θέλουμε;
Να μας πουν μπραβο οι ανθρωποι ; ή ο Θεός μας οταν ερθει η ωρα της κρισης;
Αγαπητε αδερφέ μου ο παπουλης να εισαι σιγουρος οτι θα εκανε ΠΡΟΣΕΥΧΗ, και μακαρι και εμεις καποτε να κανουμε προσευχη αλλα να μην σταματαει στο ταβανι του σπιτιου μας αλλα να φτανει με ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑς.
Μην ασχολεισε με ανθρωπους και καταστασεις που δεν πρεπει γιατι μονο αμαρτιες προσθετουμε στην πλατη μας.
Με εκτιμηση προς το αγωνιστικο σου πνευμα.