Η αφή της φλόγας των special olympics μέσα σε Ορθόδοξη Εκκλη
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Η αφή της φλόγας των special olympics μέσα σε Ορθόδοξη Ε
Ορφανέψαμε.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

...για την απόφαση της μονίμου τελέσεως της Αφής της Φλόγας στον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας.
Η Τελετή Αφής της Φλόγας των Special Olympics είναι μία σημαντική πλέον ετήσια εκδήλωση της περιοχής μας που προσδίδει μεγάλη αξία στον τόπο μας και αναδεικνύει τον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας των Φερών...
Ειναι οπως τα μεταφερεις Αποστολε, δυστυχως..
Λοιπον, ας δουμε την ευθυμη πλευρα του θεματος, εαν υπαρχει τετοια βεβαια, αλλα για να μην τρελλαθουμε τελειως,
σκεφτομαι αφου θα γινει και του χρονου, και το επιτρεψει βεβαια ο Κυριος, εχω μια ιδεα να προτεινω.
Θα παμε ολοι μαζι σαν φορουμ, εκδρομη εκει πανω, θα το κανονισει ο Νικος ο Διαχειριστης, η ο Παναγιωτης,
η, η Αγγελικη, η κανενας αδελφος που μενει εκει κοντα, η οποιος αλλος θελει,
και θα μαζευτουμε καμμια 150ρια προσωπα, και θα παμε να "εορτασουμε" και να "συνευφρανθουμε" και εμεις.
Μπορουμε να παμε και εμεις με χλαμυδες και αρχαιες πανοπλιες με ασπιδες και οτι αλλο ταιριαζει στην περισταση, και να μπουμε στο Ναο, αφου προφανως ο εκει Σεβασμιωτατος, το επιτρεπει ελευθερα, δεν νομιζω να μας αφησει εξω.
Εγω θα ντυθω Κυκλωπας με ενα ματι και αυτο θα εχει φακο επαφης!
Ελπιδα, Ψυχουλα, Αγγελικη, Τουλα, και αλλες αδελφες, θα ερθετε ως 'ιερειες' με χλαμυδα καποιου γνωστου οικου μοδας,
μην γινουμε και ρεζιλι στους ξενους..
Ο Αποστολος θα ντυθει πολυμηχανος Οδυσσεας. Προτεινετε και αλλες ενδυμασιες οσοι θελετε.
Τα γιαουρτια, θα τα προσφερω εγω, απο την τσεπη μου, και θα ειναι και ληγμενα τουλαχιστον 10 ημερες.
Θα τα πεταξουμε, και θα παμε μετα για ουζα και χταποδακια στα φημισμενα ουζερι της παραλιας της Αλεξανδουπολεως.
Οποιος θελει να δηλωσει συμμετοχη απο τωρα.
Η Τελετή Αφής της Φλόγας των Special Olympics είναι μία σημαντική πλέον ετήσια εκδήλωση της περιοχής μας που προσδίδει μεγάλη αξία στον τόπο μας και αναδεικνύει τον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας των Φερών...
Ειναι οπως τα μεταφερεις Αποστολε, δυστυχως..
Λοιπον, ας δουμε την ευθυμη πλευρα του θεματος, εαν υπαρχει τετοια βεβαια, αλλα για να μην τρελλαθουμε τελειως,
σκεφτομαι αφου θα γινει και του χρονου, και το επιτρεψει βεβαια ο Κυριος, εχω μια ιδεα να προτεινω.
Θα παμε ολοι μαζι σαν φορουμ, εκδρομη εκει πανω, θα το κανονισει ο Νικος ο Διαχειριστης, η ο Παναγιωτης,
η, η Αγγελικη, η κανενας αδελφος που μενει εκει κοντα, η οποιος αλλος θελει,
και θα μαζευτουμε καμμια 150ρια προσωπα, και θα παμε να "εορτασουμε" και να "συνευφρανθουμε" και εμεις.
Μπορουμε να παμε και εμεις με χλαμυδες και αρχαιες πανοπλιες με ασπιδες και οτι αλλο ταιριαζει στην περισταση, και να μπουμε στο Ναο, αφου προφανως ο εκει Σεβασμιωτατος, το επιτρεπει ελευθερα, δεν νομιζω να μας αφησει εξω.
Εγω θα ντυθω Κυκλωπας με ενα ματι και αυτο θα εχει φακο επαφης!
Ελπιδα, Ψυχουλα, Αγγελικη, Τουλα, και αλλες αδελφες, θα ερθετε ως 'ιερειες' με χλαμυδα καποιου γνωστου οικου μοδας,
μην γινουμε και ρεζιλι στους ξενους..
Ο Αποστολος θα ντυθει πολυμηχανος Οδυσσεας. Προτεινετε και αλλες ενδυμασιες οσοι θελετε.
Τα γιαουρτια, θα τα προσφερω εγω, απο την τσεπη μου, και θα ειναι και ληγμενα τουλαχιστον 10 ημερες.
Θα τα πεταξουμε, και θα παμε μετα για ουζα και χταποδακια στα φημισμενα ουζερι της παραλιας της Αλεξανδουπολεως.
Οποιος θελει να δηλωσει συμμετοχη απο τωρα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
καποιος να ντυθει Διονυσος, να φερουμε και κρασι.... να κανουμε και τις Βακχες που εισαγουν μια νεα θρησκεια στην Ελλαδα...
Καποιος να ντυθει τραγοποδαρος!!! Διονυσος, βακχες, Μαιναδες, ετσι θα καταδειξουμε σαφως την ταιριαστη θεση αυτων των προσωπων μεσα στον οικο του Θεού!!!!
και αβγα μη ξεχνιομαστε!!!!
και αβγα μη ξεχνιομαστε!!!!
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το Διονυσος, θα μπορουσες να το ειχες αποφυγει, Ψυχουλα μου, γιατι δημιουργουνται και κακοι συνειρμοι απο τους καλοθελητες.. 
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
Athanasius
- Συστηματικός Αποστολέας

Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Διονυση χωρις να θελω να αφησω υπονοουμενα γιατι δεν χρησιμοποιουμε τον οδυσσεα σαν οδυσσεα τον διονυση σαν διονυση; λεω εγω τωρα..........................εννοειται πλακα κανω ( ψυχουλα εχει δικιο ο Διονυσης)dionysisgr έγραψε:Το Διονυσος, θα μπορουσες να το ειχες αποφυγει, Ψυχουλα μου, γιατι δημιουργουνται και κακοι συνειρμοι απο τους καλοθελητες..
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παντως αν το αποφασισει ο Διονυσης για Διονυσος τα τσαμπια με τα σταφυλια δικα μου......δε το χανω αυτο το στολισμα στο Διονυση με τιποτα....
καλοθελητες υπαρχουν δοξα το Θεο βλεπεις Διονυση μου παντα με αγαπη ομως πανω απ ολα ΑΓΑΠΗ

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ τι να ντυθώ?
Χμμμμ.....
Ας το επεκτείνουμε το θέμα, ας βάλουμε και άλλων λαών αμφιέσεις μέσα.
Ισως, έτσι αδύνατος που είμαι, να αφήσω τίποτα γένεια, να μασκαρευτώ σε κανέναν αρχαίο Δρουίδη, κάτι σαν τον Πανοραμίξ ένα πράγμα!
Και ο Βασίλης, ας κουβαλάει κανά μενίρ.....

Χμμμμ.....
Ισως, έτσι αδύνατος που είμαι, να αφήσω τίποτα γένεια, να μασκαρευτώ σε κανέναν αρχαίο Δρουίδη, κάτι σαν τον Πανοραμίξ ένα πράγμα!
Και ο Βασίλης, ας κουβαλάει κανά μενίρ.....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
panagiotisspy έγραψε:Εγώ τι να ντυθώ?![]()
Χμμμμ.....
Και ο Βασίλης, ας κουβαλάει κανά μενίρ.....![]()
α εσυ ξεφευγεις τωρα σε ξενες μυθολογιες!!!!
να σε πω την αληθεια εσενα ειχα στο νου για Πανα ενεκα που απ ο, τι εχει ειπωθει εισαι αδυνατουλης!!
ειλικρινα ουτε που εκανα τετοιο συνειρμο Διονυσος-Διονυσης, ειναι ο τελευταιος που θα σκεφτομουν για Διονυσο!!!! ο Διονυσης πιο πολυ για Διογενη μου κανει. Αρον το πιθαρι σου Διό- και περιπατει...
εγω θα κανω την Αμαζονα, πανω στο αλογο θα ρθω κατα το καβαλα παν στην εκκλησια, καβαλα προσκυνανε....κλπ. ουαι τοις ανδρασιν!!!