Ακριβώς τέτοιες αντιδράσεις συμπαθούμε!ΜΑΡΙΑ έγραψε:Ε βέβαια..όλα μας πειράζουν τώρα..ο Σταυρός , οι Εικόνες, η Σημαία..τι να πω βρε παιδιά -ήμαρτον Θεέ μου-όταν τα ακούω αυτά τα πράγματα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...τι πάει να πει αυτό τώρα?Μπορεί σε λίγο να τους ενοχλεί και η διδασκαλία των ελληνικών, θα καταργήσουμε και την γλώσσα μας??Άντε να τολμήσεις στην Τουρκία να ζητήσεις την αποκαθήλωση του πορτραίτου του κεμάλ !!!δεν θα προλάβεις καν να το εκστομήσεις !!Και αυτό που βλέπω μετά μεγάλης μου λύπης , είναι ότι εμείς έχουμε παθητική στάση και η Εκκλησία της Ελλάδος, σιωπά..πότε επιτέλους θα ορθώσουμε το ανάστημά μας,όταν θα είναι πολύ αργά???λυπάμαι...λυπάμαι πολύ!!Συμπαθάτε με για την αντίδρασή μου, αλλά δεν μπορώ με όλα αυτά!
Μουσουλμάνοι μαθητές απαιτούν να κατέβουν οι Χρ. Εικόνες
Συντονιστής: Συντονιστές
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μουσουλμάνοι μαθητές απαιτούν να κατέβουν οι Χρ. Εικόνες
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
-
Athanasius
- Συστηματικός Αποστολέας

Δεν τους καλέσαμε εμείς στη χωρά μας ούτε στα σχολεία μας, αν δεν τους αρέσει να σηκωθούν να φύγουν (να πάνε τη χώρα τους που είναι καλύτερα γιατί ήρθαν και φάγανε και λάδωσε το έντερο τους και ψείρα χόρτασε και βγήκε στο γιακά,) και τα παιδιά να μην κατεβάσουν κανένα θρησκευτικό σύμβολο.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ
ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΛΠ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ.ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ;; ΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΔΩ ΑΝΕΜΙΖΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΝ
ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΗ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΟ ΣΕΒΩΝΤΕ.ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ;;ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.ΟΚ ΑΣΕ ΣΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ
ΔΡΟΜΟΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Η ΕΙΚΟΝΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ;ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ.ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΛΠ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ.ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ;; ΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΔΩ ΑΝΕΜΙΖΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΝ
ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΗ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΟ ΣΕΒΩΝΤΕ.ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ;;ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.ΟΚ ΑΣΕ ΣΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ
ΔΡΟΜΟΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Η ΕΙΚΟΝΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ;ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ.ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ

- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κανένα σύμβολο να μην κατέβει. Και δεν θα κατέβει.
Προσοχή όμως μέσα στην δίκαιη αγανάκτησή μας, να μην υψώνουμε φωνές εθνικισμού και μισαλλοδοξίας.
Γιατί έτσι θα κινδυνέψουμε να χάσουμε το δίκιο μας.
Δεν εννοώ υποχωρητικότητα, αλλά στιβαρότητα μεν, ψυχραιμία δε.
(Εννοείται πως δεν εννοώ κανένα από τα αδέρφια που έγραψαν στο θέμα, αλλά διάφορες "επώνυμες" κυρίως φωνές, που κατά καιρούς ακούγονται.)
Προσοχή όμως μέσα στην δίκαιη αγανάκτησή μας, να μην υψώνουμε φωνές εθνικισμού και μισαλλοδοξίας.
(Εννοείται πως δεν εννοώ κανένα από τα αδέρφια που έγραψαν στο θέμα, αλλά διάφορες "επώνυμες" κυρίως φωνές, που κατά καιρούς ακούγονται.)
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
ετσι ακριβως, οι μισαλλοδοξοι αφορμη ψαχνουν για να παρουν κοσμο με το μερος τους....panagiotisspy έγραψε:Κανένα σύμβολο να μην κατέβει. Και δεν θα κατέβει.
καποιες φορες βεβαια αναρωτιεμαι κατα ποσο τα συμβολα αυτα αφορουν ακομη τη πλειοψηφια του ελληνικου πληθυσμου οπως τοτε που κυριαρχησαν.
Αν ειναι να υπαρχει μια εικονα του Χριστου σε μια αιθουσα διδασκαλιας ή σε ένα δικαστήριο και οι περισσοτεροι που τη βλεπουν να ανακατευονται ή δεν ξερω κι εγω τι, μαλλον θα ηταν καλυτερα να μην υπηρχε. Αν ανεβηκε εκει η εικονα του Χριστου ειναι γιατι πρωτα τοποθετηθηκε στις καρδιες των Ελληνων. Αν ομως οι Ελληνες τωρα την αποκαθηλωνουν, αναγκη καμια δεν εχει ο Χριστος για ανθρωπινες τιμες και δοξες. Εμεις εχουμε αναγκη Εκεινον.
θέλουμε να πορευτουμε χωρις Χριστό και ξεσπαμε σε οποιαδηποτε θύμησή Toυ; εμεις θα χασουμε.
οσες αποκαθηλωσεις και να γινουν αν γινουν, οσο κι αν αυτο μας πονεσει σημασια εχει να εχουμε ψηλα το Χριστο στη καρδια μας και αυτο αρκει, κανενας ανθρωπινος νομος δεν ειναι ικανος να χωρεσει το Χριστο, μονο η καρδια μας.
όστις θελει πίσω μου ελθείν....
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, να μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι "Εγγλεζοθρεμμένοι" αποικιοκράτες, κατέσφαξαν μέχρι γενοκτονίας τους αυτόχθονες πληθυσμούς για να "στήσουν" τα κράτη τους.TI ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!!!!!!
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Και το χειρότερο, "χρησιμοποιώντας" πολλές φορές την Χριστιανική Πίστη.....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

ψυχουλα έγραψε:Αν ανεβηκε εκει η εικονα του Χριστου ειναι γιατι πρωτα τοποθετηθηκε στις καρδιες των Ελληνων. Αν ομως οι Ελληνες τωρα την αποκαθηλωνουν, αναγκη καμια δεν εχει ο Χριστος για ανθρωπινες τιμες και δοξες. Εμεις εχουμε αναγκη Εκεινον.
θέλουμε να πορευτουμε χωρις Χριστό και ξεσπαμε σε οποιαδηποτε θύμησή Toυ; εμεις θα χασουμε.
οσες αποκαθηλωσεις και να γινουν αν γινουν, οσο κι αν αυτο μας πονεσει σημασια εχει να εχουμε ψηλα το Χριστο στη καρδια μας και αυτο αρκει, κανενας ανθρωπινος νομος δεν ειναι ικανος να χωρεσει το Χριστο, μονο η καρδια μας.
όστις θελει πίσω μου ελθείν....
Πέστα, πέστα..
+1000000!
αληθεια ποσες γενοκτονιες δεν εχουν γινει στην ιστορια του πλανητη, ειναι τραγικο αν το σκεφτουμε οτι ανθρωποι μπορεσαν και εσφαξαν ολοκληρα πληθη αμαχου πληθυσμου... μου ειναι αδυνατον να το καταλαβω.panagiotisspy έγραψε:Και για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, να μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι "Εγγλεζοθρεμμένοι" αποικιοκράτες, κατέσφαξαν μέχρι γενοκτονίας τους αυτόχθονες πληθυσμούς για να "στήσουν" τα κράτη τους.TI ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!!!!!!
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Και το χειρότερο, "χρησιμοποιώντας" πολλές φορές την Χριστιανική Πίστη.....![]()
-
nikolaos-9
Έτσι, συνεχίστε ψυχούλα και Παναγιώτη να συζητάτε διαδοχικά, για να βλέπουμε τις φατσούλες σας στα άβαταρ!!!

nikolaos-9 έγραψε:Έτσι, συνεχίστε ψυχούλα και Παναγιώτη να συζητάτε διαδοχικά, για να βλέπουμε τις φατσούλες σας στα άβαταρ!!!![]()
![]()
κι η δική σου φατσούλα δε θα τη δούμε;