Ιστορικά θέματα για το Ισλάμ
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
ΚΟΜΠΛΕΞ; ΛΕΣ;
vasilis_m21 έγραψε:Μπα άσε μπορεί να θυμώσει, δεν του λέω τέτοια γιατι θα συγχιστεί!
Vasili γιατί ήρθες να ταράξεις τα ύσυχα νερά και αγριεύει το παιχνίδι;
Δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν ¨η ήρθες να σπας πλάκα με τους φίλους σου σε κάποια συγκέντροση σας διηγώντας τα κατορθώματα σου, ¨η πράγματι είσαι κομπλεξικός. Συνίθως αυτοί που διαμαρτύρονται για κάποιες ατσαλίες και σπροξύματα στην Εκκλησία που κάνουν δήθεν κάποιοι είναι σίγουρο ότι αυτοί που το λένε είναι οι ίδιοι που τα κάνουν. Και να είμαι δίπλα σου και να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερος από τις γυναίκες στην Εκκλησία, μέχρι τώρα έχεις μαρτυρηθεί τι ακριβός είναι η πίστη σου και η ανοτερότητα σου μπροστά στις γυναίκες. Μίπως θα μπορούσες να βρείς αλλού να περάσεις την ώρα σου; Ενοήτε εδώ θέλουμε να πλουτίσουμε τις γνώσεις μας γύρω από κάθε τι που αφορά τα του Θεού Λογικέψου και βάλε Χριστό μέσα σου Χάρης
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
A ωραία το έφαγα και το βρισίδι μου. Απαξιώ πάντως. Μην το παίζεις όμως γεροντότερος του γέροντα, όπως λέμε βασιλικότερος του βασιλέως. Εγώ δεν πήγα να δασκαλέψω κανέναν.....η πράγματι είσαι κομπλεξικός.... /....να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερος από τις γυναίκες στην Εκκλησία
Που το είδες ότι είπα πως θέλω να είμαι ανώτερος απτις γυναίκες στην Εκκλησία. Για όνομα...
[/quote]
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
[/quote]vasilis_m21 έγραψε:A ωραία το έφαγα και το βρισίδι μου. Απαξιώ πάντως. Μην το παίζεις όμως γεροντότερος του γέροντα, όπως λέμε βασιλικότερος του βασιλέως. Εγώ δεν πήγα να δασκαλέψω κανέναν.....η πράγματι είσαι κομπλεξικός.... /....να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερος από τις γυναίκες στην Εκκλησία
Που το είδες ότι είπα πως θέλω να είμαι ανώτερος απτις γυναίκες στην Εκκλησία. Για όνομα...
¨Όταν υποτιμάς τις γυναίκες τι ενοείται; Που σε καλύτερη θέση από τις γυναίκες δεν μπορεί να είναι ο άνδρας. Χωρίς φόβο και πάθος το γράφω το έχω ξανά γράψει και θα το γράφω γιατί ζω από κοντά την όμορφη Ορθοδοξία μου, κα;ι δεν είμαι WEEK END DRIVER.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
[/quote]vasilis_m21 έγραψε:A ωραία το έφαγα και το βρισίδι μου. Απαξιώ πάντως. Μην το παίζεις όμως γεροντότερος του γέροντα, όπως λέμε βασιλικότερος του βασιλέως. Εγώ δεν πήγα να δασκαλέψω κανέναν.....η πράγματι είσαι κομπλεξικός.... /....να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερος από τις γυναίκες στην Εκκλησία
ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ είναι δυνατόν ? συζητάς με τη ρομφαία και τον Χάρη και περιμένεις ανοιχτόμυαλη συζήτηση ? ωραία , ο Σωτήριο σου έμεινα ακόμα να ανοίξεις συζήτηση :p
Βρε συ μην αυτοσκανδαλίζεις τον εαυτό σου
Υπάρχουν κοπέλες με το μίνι στον αφαλό που έχουν την καλύτερη καρδιά και υπάρχουν με φούστα ώς το πέλμα με μια γλώσα που τσακίζει τους πάντες , υπάρχουν και κοπέλες με φούστα ως το πέλμα που είναι άγιες καρδιές υπάρχουν και με μίνι που είναι άστα να πάνε
ΟΛΕΣ οι πιθανές περιπτώσεις δηλαδή :p
Αλλά ξέρεις που φαίνετε η καλωσύνη του άλλου ? όταν τον φτάνεις στα άκρα και δεν αντιδρά
Οταν βλέπεις κάποια που υποστηρίζει την εξωτερική ενδυμασία να φωνάζει και να σε λέει κομπλεξικό και ότι θες χάπια τότε σημαίνει ότι τσάμπα ντύνετε σεμνά γιατί αυτό που παίζει ρόλο είναι η εσωτερική ενδυμασία
Οπως λέει και ο συγκινητικός ύμνος "Τον νυμφώνα σου βλέπω σωτήρ μου κεκοσμημένον και ένδυμα ουκ έχω ίνα εισέλθω εν αυτό " ;)
Εμένα με νοιάζει μέσα στη ψυχή πως είναι ντυμένος ο άνθρωπος
Απ'έξω δε πα να φοράει και φύλα από δέντρα
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Lovethink ευτυχώς που τα είπες αυτά γιατί με είχαν φέρει στο αμήν! Έλεγαν ότι εγώ υποτιμώ τις κοπέλες τις εκκλησίας, επειδή ανέφερα ότι ο κόσμος τις λέει θεούσες. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ακούσει και γνωστο πνευματικό, πρώτο όνομα σε εκκλησιαστικούς κύκλους να παραδέχεται ότι τις κοπέλες της εκκλησίας τις κοροιδεύουν και τις κακοχαρακτηρίζουν απτα καφενεία μέχρι τα λεωφορεία.
Αυτό που είπες ότι η καλοσύνη φαίνεται όταν τον άλλον τον φτάνεις στα άκρα και δεν αντιδρά,, πολύ σωστό και φιλοσοφημένο, όντως έτσι είναι. Όταν φέρεις τον άλλο σε κάποιες οριακές καταστάσεις τεστάρεις τις αντιδράσεις του.
Αυτό που είπες ότι η καλοσύνη φαίνεται όταν τον άλλον τον φτάνεις στα άκρα και δεν αντιδρά,, πολύ σωστό και φιλοσοφημένο, όντως έτσι είναι. Όταν φέρεις τον άλλο σε κάποιες οριακές καταστάσεις τεστάρεις τις αντιδράσεις του.
Για αυτό σου λέω ...... ;)vasilis_m21 έγραψε:Lovethink ευτυχώς που τα είπες αυτά γιατί με είχαν φέρει στο αμήν! Έλεγαν ότι εγώ υποτιμώ τις κοπέλες τις εκκλησίας, επειδή ανέφερα ότι ο κόσμος τις λέει θεούσες. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ακούσει και γνωστο πνευματικό, πρώτο όνομα σε εκκλησιαστικούς κύκλους να παραδέχεται ότι τις κοπέλες της εκκλησίας τις κοροιδεύουν και τις κακοχαρακτηρίζουν απτα καφενεία μέχρι τα λεωφορεία.
Eνα ακόμα θα σου πω ..... πως αν έδινα βάση στα όσα λέει η Ρομφαία ο Σωτήριο και ο Χάρης ... θα είχα πάψει να έρχομαι εδώ και θα θεωρούσα ότι Ορθοδοξία = Φασισμός , μισαλοδοξία , και εχθρικότητα σε κάθε τι διαφορετικό
Επειδή όμως εδώ υπάρχει ένας MISHA ένας AGGELOS μια DIRFYS μία TIGRIS μια 123 (που η σεμνότητα του ντυσίματός της ταιριάζει απόλυτα με την ευγένεια που δείχνει γιατί αν ψάξεις όλα της τα ποστ ΟΥΔΕΠΟΤΕ πρόσβαλε κανέναν όπως άλλοι ) νιώθω ότι Ορθοδοξία σημαίνει ΧΑΡΑ ΠΑΡΕΑ ΓΕΛΙΟ ΟΡΕΞΗ ΚΕΦΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΗΚΑΡΟΣΥΝΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ και άλλα πολλά :)
Mε λίγα λόγια ? Αν δεν σου πει ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ φύγε , μη το κουνήσεις ρούπι από την ελπίδα σου , το ίδιο κάνω και εγώ . Δε πα να με αφορίσει όλη η ιεραρχία του κόσμου , αν ο ΧΡΙΣΤΟΣ δε μου πει φύγε εγώ θα ελπίζω σ'αυτόν ότι μπορώ να τον θεωρώ φιλαράκι μου και Βασιλιά μου