Αναστάτωση στην Θράκη από υποψηφιότητα Τουρκάλας...!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αναστάτωση στην Θράκη από υποψηφιότητα Τουρκάλας...!!

Δημοσίευση από dionysisgr »

Θα πω κατι το οποιο ειχα αποφασισει να το κρατησω, για μενα,
τουλαχιστον μεχρι να το πει καποιος αλλος αδελφος εδω πρωτος.

Αλλα εδω που ηρθαν τα πραγματα, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε; Αφου προς τα εκει παει το πραγμα.

Τον Mαϊο, λοιπον, που πηγαμε ως φορουμ επανω στον Αθωνα,
εκει στην Ιερα Μεγιστη Μονη Βατοπαιδιου,
ο καθηγουμενος Αρχιμανδριτης π.Εφραιμ, το βραδυ, στο αρχονταρικι,
μπροστα σε ενα ακροατηριο απο περιπου 200 προσκυνητες,
απο απο ολη την Ελλαδα και το εξωτερικο, και απο ολα τα επαγγελματα,
μας ειπε επι λεξη:

Παιδια μου, μεσα στην επομενη πενταετια, εχουν υπογραψει, κατω απο το τραπεζι, η Θρακη να γινει Τουρκια.
αλλα εχουμε τις ελπιδες μας, στην Παναγια μας, να μας βοηθησει, σαν ευσεβη λαο της, που την αγαπα και την τιμα.

Αυτα κυριοι, ετσι ακριβως μας τα ειπε..

Τωρα τα παρακατω σχολια ειναι δικα μου.

Εαν ισχυουν αυτα τοτε.

Σαφως και δεν ειναι κομματικο, το θεμα, αλλα ειναι ΟΛΟΙ, στο κολπο,
ανεξαρτητως χρωματος μπλε και πρασινων κοκκων η εμπριμε.

Οταν λεω ολοι, ομως τι εννοω;
Oτι ειναι ολοι αυτοι που διαχειριζονται τα θεματα, των εξωτερικων,
και μιλανε με τα γνωστα τερατα της οικουμενης.

Δεν λεω ολοι, οι Ελληνες, πολιτικοι, στρατιωτικοι, πολιτες κλπ. Αλλοιμονο εαν ηταν ετσι!!!

Να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.

Μπορει να φοβουνται, οσοι ασκουν διπλωματια,
και να τους λενε, τα τερατα της οικουμενης: οτι για να μην κανουμε ολη την Ελλαδα ρημαδιο,
και ξεχασμενο παρελθον, και μια νεα Σερβια, σε πολυ χειροτερη κατασταση, η ενα νεο Ιρακ,
βουλωστε το, και δωστε την Θρακη, και βλεπουμε, για παρακατω.

Δεν ξερουμε εαν ασκουνται τετοιες τρομακτικες πιεσεις, οποτε σου λεει ο ταδε υπουργος εξωτερικων, η διπλωματης,
να δωσω ενα κομματι, για να μην χασω τα παντα, και ισως αργοτερα το ξαναπαρω και μεγαλυτερο.

Πολιτικη ειναι αυτη, και ποτε δεν ξερεις, ουτε βγαζεις ακρη, ευκολα. Γιατι, δεν εχουν ξαναγινει; Πολλες φορες.

Τα παντα ρειν. Ηρακλειτος.

Οποια Ελληνικη κυβερνηση και να ειναι επανω, στα επομενα 5 χρονια, η Θρακη ειναι προδιαγεγραμμενο και προσυμφωνημενο, να αποτελεσει ενα νεο Κοσσοβο, και να γινει νεα Τουρκικη επαρχια.

Οποιος θελει, απο τους παροντες, μπορει να το διαβεβαιωσει.

Εγω αυτο δεν το υιοθετω, προσωπικα, ως τετελεσμενο, αφου δεν εχει γινει, ακομα,
αλλα ειναι τοσα τα γεγονοτα, τοση η εγκαταλειψη, τοση η προπαγανδα,
και μετα τα σημερινα, ε, νομιζω, οτι δεν χρειαζεται να μας το πει ο π.Εφραιμ,
χωριο που φαινεται, κολαουζο δεν θελει..

Οποτε.. Ο χρονος θα δειξει.

Παντως τα σημαδια δεν ειναι καθολου μα καθολου καλα. Μια προβοκατσια, ενα στημενο επεισοδιο, μια εκρηξη,
και πολυ ευκολα, μπορει να γινει αυτο πραγματικοτητα.

Αυτα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

dionysisgr έγραψε:Παιδια μου, μεσα στην επομενη πενταετια, εχουν υπογραψει, κατω απο το τραπεζι, η Θρακη να γινει Τουρκια.
αλλα εχουμε τις ελπιδες μας, στην Παναγια μας, να μας βοηθησει, σαν ευσεβη λαο της, που την αγαπα και την τιμα.

Αυτα κυριοι, ετσι ακριβως μας τα ειπε..
Να επιβεβαιώσω κι' εγώ του λόγου του Διονύση το αληθές, όντως έτσι μας τα είπε ο π. Ευφραίμ.
dionysisgr έγραψε:Παντως τα σημαδια δεν ειναι καθολου μα καθολου καλα. Μια προβοκατσια, ενα στημενο επεισοδιο, μια εκρηξη,
και πολυ ευκολα, μπορει να γινει αυτο πραγματικοτητα.
Και πολύ φοβάμαι πως η πρώτη προβοκάτσια ίσως νάναι αυτή η υποψηφιότητα και ο τρόπος που γίνεται. :(

Ο Θεός να βοηθήσει..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Διονύση έχω μείνει με αυτό που είπες:
"Τον Mαϊο, λοιπον, που πηγαμε ως φορουμ επανω στον Αθωνα,.."
"Παιδια μου, μεσα στην επομενη πενταετια, εχουν υπογραψει, κατω απο το τραπεζι, η Θρακη να γινει Τουρκια.
αλλα εχουμε τις ελπιδες μας, στην Παναγια μας, να μας βοηθησει, σαν ευσεβη λαο της, που την αγαπα και την τιμα."

Όμως σαφώς και αναφέρεται ο Ηγούμενος στην παρούσα κυβέρνηση(έτσι το αντιλαμβάνομαι,εκλαμβάνω προσωπικά),
εξάλλου η παρούσα κυβέρνηση δημιούργησε
και το σκάνδαλο Βατοπαιδίου..., με κλήση του προηγούμενου Πρωθυπουργου εσχάτως...για ένα ανύπαρκτο θέμα...
Εξάλλου υπάρχουν και αθωωτικές αποφάσεις σε δικαστήρια.

Λοιπόν δεν μιλάω πολιτικά, αλλά καθαρά ρεαλιστικά.
Υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί και ανθέλληνες. Αυτοί που μας κυβερνάνε τι να είναι;...

Τέλος πάντων, ο καθένας έχει μυαλό για να σκεφτεί.

Μια είδηση που διάβασα σήμερα είναι ότι οι Τούρκοι ήδη εκδίδουν άδειες για τα πετρέλαια του Αιγαίου, μετά τις έρευνες του "Πίρι Ρέις"...

Η κυβέρνηση τουρισμού όμως γυρνάει ανά τον κόσμο...Βραβεύεται και ο ΓΑΠ(μόλις γυρίσει από τας Αμέρικας θα κατευθυνθεί προς Γερμανία..) διότι ήταν καλό παιδί, στην Γερμανία από την Μέρκελ..εξάλλου
έσωσε και την Deutscebank...

Να ξέρουμε όμως από τα πλέον επίσημα χείλη όλα αυτα και να μην αντιδράμε;..έστω μια στήριξη στην Θράκη, κάτι...

Α και δεν είναι ίδιο πράγμα η Ελληνική μειονότητα σε Βόρεια Ήπειρο και Κωνσταντινούπολη..
Μην μπερδεύετε τα πράγματα όσοι δεν ξέρετε.

Στην Θράκη υπήρχαν κυρίως Πομάκοι,Ρομά και Τουρκόφωνοι πληθυσμοί που το Τουρικό προξενείο-παρακράτος
με τους 3000 εγκάθετους που έχει προσπαθεί να τουρκοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια, διότι
δεν είχαν τουρκική εθνική συνείδηση.
Ψάξτε για την Χαρά Νικοπούλου να καταλάβετε λίγο, από μια Ελληνίδα που έφαγε ξύλο στην Θράκη
στα Πομακοχώρια, από τραμούκους του Τουρκικού παρακάτους...και όλος τυχαίως
η κ.Δραγώνα την μετέθεσε αναγκαστικά στην Θεσσαλονίκη. Τυχαίο;..δεν νομίζω.
Athanasius
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Athanasius »

Ιδού γιατί δηλώνει ο Παπανδρέου ότι «Κινδυνεύει η Εθνική μας Κυριαρχία»

ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

( ελευθεροτυπία 27 /1 /2009 )

«Κομμάτι του τουρκικού έθνους η μειονότητα»

«Τουρκική» και «αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους» είναι η μειονότητα της Θράκης κατά τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή, χαρακτηρισμοί που περιλαμβάνονται σε συλλυπητήρια του επιστολή για τον θάνατο του Γκιουντούς Ακτάν, που ήταν πρέσβης της Τουρκίας, στην Κομοτηνή.
«Εμείς δενείμαστε μια εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας. Μείναμε εδώ με μια συνθήκη. Εγώ στην ουσία δεν θέλω να ασχοληθώ με τη συνθήκη. Αυτοί που με άφησαν εδώ να ασχοληθούν. Το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει » συμπληρώνοντας ότι «Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να ξεσηκωθούμε …», «ότι κάνουμε θα το κάνουμε μέσα στους επόμενους μήνες».

Ο κύριος Παπανδρέου θεσμοθετεί τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος με το σχέδιο «Καλλικράτης»
Εικόνα

με το σχέδιο Καλλικράτης ο Γ.Α.Π πούλησε όλη την Ελλάδα

Πηγή http://www.epanellinismos.com/index.php ... =6&lang=en πηγαίνετε υπάρχει εικόνα μεγάλη
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Προς Τούρκους και προδότες(κατά τον Μέγα Αλέξανδρο ο Έλληνας προδότης, απατεώνας,δίχως αρετή είναι χειρότερος από κάθε Βάρβαρο..) :

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Θάρρος και υψηλό φρόνημα πρέπει να εμπνεύσει κάποιος ηγέτης.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι και θα παραμείνουμε Έλληνες Ορθόδοξοι με την
Χάρη του Χριστού και της Παναγίας.

Οι πολιτικοί αυτοί θα είχαν καταδικαστεί σε άλλες εποχές για εσχάτη προδοσία.

Όμως ας γίνει κατά το Άγιο Θέλημα του Κυρίου.
Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, όσοι μείνουν κοντά στον Χριστό θα αντέξουν, όπως
μας έλεγε Επίσκοπος της Βόρειας Ελλάδας σε κλειστό κύκλο Ιερέων και λαϊκών.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Μια μικρή παρενθεσούλα.
Έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα.
Όταν μιλάμε για εθνικά θέματα, μη μπλέκουμε με τόση ευκολία την ορθοδοξία.

Συγχωρέστε μου την μικρή εμπλοκή.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Μια απορία έχω για όσους, με αφορμή της υποψηφιότητας κάποιας Τουρκάλας... όπως λέει ότι είναι κ τολμά.... να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, ποιας πόλης, μήπως ξέρει ο συντάκτης να μας ενημερώσει;. Όμως αλήθεια τι είναι αυτό που ενοχλεί, το ότι τολμά.... και αποκαλείται Τουρκάλα;;; Αν έτσι νοιώθει τι θα έπρεπε να δηλώνει ότι είναι Ελληνίδα; Εμείς δεν καμαρώνουμε για τους Έλληνες της Αμερικής που διαπρέπουν και στην Πολιτική, είτε σαν γερουσιαστές είτε σαν Κυβερνήτες;;;; (σας λέει τίποτα το όνομα Δουκάκης)!!!!!! Αυτοί λοιπόν μήπως δεν αποκαλούν τον Εαυτό τους και δεν είναι τιμή τους που είναι Έλληνες;;;; Ενοχλείται άραγε κανένας Αμερικανός;;; Λέω μήπως.... Νομίζω ότι υπάρχει παραφροσύνη και βρίσκουμε ευκαιρία να βρίζουμε τους Ανθέλληνες..... που μας κυβερνούν!!!! ποιους εμάς τους Έλληνες..... ΕΛΕΟΣ Θεέ μου!!!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Με πολύ σεβασμό σε Παναγιώτη και Νικηφόρο, θα πω τα εξής.
Αφού λοιπόν η συνθήκη της Λωζάνης δεν είναι ΄΄δίκαιη΄΄ και πρέπει να αλλάξει,
γιατί πως είναι δυνατόν να μην λέγονται Τούρκοι, οι μουσουλμάνοι της θράκης,
γιατί να μη δικαιώσουμε και στο Αιγαίο τους Τούρκους που λένε,
πως είναι άδικο να μην έχουν το μισό Αιγαίο????
Κανονικά δεν πρέπει να το κόψουμε στη μέση?
Μισό αυτοί, μισό εμείς.
Και γενικώς σε όλες τις διαφωνίες μεταξύ κρατών, να απαιτήσουμε να κάνουμε πράξη
την κοινή λογική.
Έτσι θα σταματήσουν και οι πόλεμοι και οι διαφωνίες.
Και επίσης το σωστό είναι, να ζητήσουμε και αναδιανομή του πλούτου ώστε να εκλείψει η φτώχεια.

(κολλητοί δεν πιστεύω να παρεξηγήσετε την μικρή ειρωνία μου. Αν το κάνετε, στο επόμενο ταξίδι,
θα σας ροχαλίζω στ αυτί πιο πολύ και από τον Οδυσσέα)
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

nikiforos έγραψε:Μια απορία έχω για όσους, με αφορμή της υποψηφιότητας κάποιας Τουρκάλας... όπως λέει ότι είναι κ τολμά.... να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, ποιας πόλης, μήπως ξέρει ο συντάκτης να μας ενημερώσει;. Όμως αλήθεια τι είναι αυτό που ενοχλεί, το ότι τολμά.... και αποκαλείται Τουρκάλα;;; Αν έτσι νοιώθει τι θα έπρεπε να δηλώνει ότι είναι Ελληνίδα; Εμείς δεν καμαρώνουμε για τους Έλληνες της Αμερικής που διαπρέπουν και στην Πολιτική, είτε σαν γερουσιαστές είτε σαν Κυβερνήτες;;;; (σας λέει τίποτα το όνομα Δουκάκης)!!!!!! Αυτοί λοιπόν μήπως δεν αποκαλούν τον Εαυτό τους και δεν είναι τιμή τους που είναι Έλληνες;;;; Ενοχλείται άραγε κανένας Αμερικανός;;; Λέω μήπως.... Νομίζω ότι υπάρχει παραφροσύνη και βρίσκουμε ευκαιρία να βρίζουμε τους Ανθέλληνες..... που μας κυβερνούν!!!! ποιους εμάς τους Έλληνες..... ΕΛΕΟΣ Θεέ μου!!!!!
Η απάντηση στην απορία σας, θα μπορούσε να είναι ότι η Αμερική πριν την κατακτήσουν, οι Αγγλοσάξονες, οι Γάλλοι και Ισπανοπορτογάλοι, κατοικούνταν από αυτόχθονες οι οποίοι θανατώθηκαν όχι μόνο σε κανονικές μάχες, αλλά οι φιλάνθρωποι Ευρωπαίοι άποικοι φρόντισαν κατόπιν να τους ελεήσουν στη συμφορά τους, και με κουβέρτες και άλλα χρήσιμα πράγματα, μολυσμένα όμως με ευλογιά, με αποτέλεσμα ότι γλύτωσε από τον πόλεμο, να πεθάνει από τις ασθένειες.
Κατόπιν μάζεψαν κινέζους, άραβες, μαύρους της Αφρικής για δούλους, Βορειοευρωπαίους, Νοτιοευρωπαίους, Ιάπωνες, και κάθε καρυδιάς καρύδι, αυτό είναι το ΄΄εθνος΄΄ των Η.Π.Α. και του Καναδά. Χέστηκαν λοιπόν αν κάνουν παρελάσεις οι Ιρλανδοί ή οι Έλληνες στο Ν.Υ. Τα ίδια και στην AYSTRALIA.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι η Τουρκάλα λέει αυτό που είναι δηλαδή Τουρκάλα, αλλά το ότι σαν Ελληνίδα πολίτης αυτοί και οι όμοιοί της, στρέφονται κατά της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους, όταν το περιβάλλον στη Θράκη, τους επιτρέπει να αυξάνονται και να πληθύνονται, ενώ στην Πόλη, στην Ίμβρο και αλλού οι Έλληνες διώκονταν και διώκονται μέχρις εξαφάνισης.

Προσωπικά επίσης ελπίζω να μην βρούν έλεος - για αυτή τη μέρα ζώ- αυτοί που θα παραδόσουν σπιθαμή Ελληνικού εδάφους, και όσοι και με όποιο τρόπο τους υποστήριξαν....
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Και κάποιες λεπτομέρειες για ανθρώπους που αμφισβητούν...
για ανθρώπους που εξισώνουν θύματα και θύτες...
για ανθρώπους που έχει την υποταγή και προδοσία έτοιμη...
για ανθρώπους που έχουν το θράσος και την αγνωσία
να συγκρίνουν τους γενοκτόνους Τούρκους με τους Έλληνες, ίσως Αρμένιους, ίσως Κόύρδους...
ας φανερώνονται όμως δεν πειράζει....
ο νοων νοείτω.
======================================================
► Επικεφαλής στη κίνηση «Πρώτο βήμα για την ισότητα» τέθηκε η αντινομάρχης, υποψήφια ευρωβουλευτής και εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου
► Με ψευτομουφτή και κόμμα DEB στο πάνελ της πρώτης συνέντευξης που έγινε με κοινό και οπαδούς σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής

Με τις θρησκευτικές ευλογίες του ψευτομουφτή Ξάνθης και την πολιτική στήριξη του κόμματος DEB κατέρχεται για πρώτη φορά στο δήμο Κομοτηνής ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός. Η εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της μειονότητας, αντινομάρχης του Άρη Γιαννακίδη και υποψήφια ευρωβουλευτής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πείστηκε τελικά να ηγηθεί του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την ισότητα» στον μητροπολιτικό δήμο Κομοτηνής και να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τον δήμο Ιάσμου...»

Αν και η προεκλογική περίοδος για την επικεφαλής είχε ξεκινήσει καιρό πριν με επισκέψεις σε οικισμούς του Ιάσμου, τελικά η επιθυμία για μειονοτικό συνδυασμό στη Κομοτηνή αντίστοιχο αυτού στο δήμο Ξάνθης, υπερίσχυσε και η αντινομάρχης αλλάζει πορεία και ξεκινάει το κυνήγι της ψήφου για τον δήμο Κομοτηνής.
Πάντως είναι γεγονός ότι παραγκωνίστηκε ο πρόεδρος «Τούρκων» δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμή Τοράμαν, ο οποίος αν και προοριζόταν για ηγέτης του συνδυασμού δεν είχε την απαιτούμενη στήριξη. Έτσι επιλέχτηκε μία μεσοβέζικη λύση και ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος του συνδυασμού.

Η επίσημη παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την ισότητα» έγινε σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, παρουσία οπαδών της κίνησης αυτής. Στο πάνελ η επικεφαλής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πλαισιωμένη από τον επίτιμο πρόεδρο του συνδυασμού Σαμή Τοραμάν, τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τον ψευτομουφτή Ξάνθης και πρόεδρο της άτυπης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» Αχμέτ Μετέ.
Όλοι οι υποστηρικτές του συνδυασμού διακήρυξαν ότι έχουν ανοιχτή την πόρτα τους σε μειονότητα και πλειονότητα. Την ίδια στιγμή βέβαια δεν έκαναν καν τον κόπο να μιλήσουν στα ελληνικά, παρόλο που η πρόσκληση παρουσίασης του συνδυασμού απευθύνθηκε και στα ελληνόφωνα ΜΜΕ της περιοχής.

Πρόκειται για «ψηφοδέλτιο μπαρούτι» με αμιγώς μειονοτικούς υποψηφίους στον Δήμο Κομοτηνής αφού το προξενείο θέλει να έχει ένα ουσιαστικό παρεμβατικό ρόλο.
Κανένας δεν θα περίμενε η μετριοπαθής άλλοτε Σιμπέλ Μουσταφάογλου, συνεργάτης του Άρη Γιαννακίδη, βάζοντας πάνω απ’ όλα την φιλοδοξία της και ποιος ξέρει ποια ακόμη ανταλλάγματα, να ηγείται ενός τέτοιου σχήματος, προσβάλλοντας όλους τους προγενέστερους συνεργάτες της και αποδεικνύοντας ότι τελικά, είναι πολύ εύκολο να φτύσεις το κόμμα που σε ανέδειξε, που σε πρότεινε υποψήφια ευρωβουλευτή, που σε έκανε μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, που σου έδωσε να αναλάβεις το κέντρο απεξάρτησης «Ορφέας», που έγινες υπεύθυνη τουρισμού πολιτισμού στη νομαρχία ή χρόνια αντινομάρχης, για να βρεθείς υποψήφια δήμαρχος ενός σχήματος που από μόνο του σηκώνει διαχωριστικές μπάρες κι έρχεται με ότι πιο εξτρεμιστικό στοιχείο υπάρχει στην Θράκη, να αλλάξει τον ρου της πολιτικής ζωής.
...............................................................................(taxalia.blogspot.com)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”