Επιθέσεις αλλοδαπών κατά ιερέων!!!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Επιθέσεις αλλοδαπών κατά ιερέων!!!!

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν στο Θήβα press αναφέρουν ότι ομάδες αλλοδαπών επιτίθενται σε ιερείς έξω απο τις εκκλησίες!
Εικόνα

Τι συμβαίνει; Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρώτο περιστατικό να συμβαίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και μάλιστα χθες το απόγευμα.

Την στιγμή λοιπόν που ο ιερέας και ένας λαϊκός έβγαιναν απο τον ναό, ομάδα πιθανόν Πακιστανών τους περικύκλωσε απειλητικά και άρχισε να φτύνει αυτούς και την εκκλησία.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που έχουμε, την στιγμή που χτυπούσαν οι καμπάνες για τον Εσπερινό, μια ομάδα αλλοδαπών, συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο, όπως δηλαδή και στο προηγούμενο περιστατικό.

“Νιώθουμε ότι κινδυνεύουμε! Η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Η πλατεία του Αγίου Γεωργίου έχει μετατραπεί σε χώρος φιλοξενίας αλλοδαπών που ενοχλούν τους περαστικούς, πίνουν και ασεβούν σε έναν Ιερό χώρο” μας ανέφερε πριν απο λίγο τηλεφωνικά κάτοικος της πειοχής και διερώτηθηκε: “Δεν σας κάνει εντύπωση που τα παιδιά στο παρελθόν έπαιζαν στην πλατεία του Αϊ Γιώργη και σήμερα έχουν κλειστεί στα σπίτια τους;”

Πραγματικά είναι δυο περιστατικά που θα πρέπει να μας προβληματίσουν αλλά και να κάνουν όσους “κυβερνούν” αυτόν τον τόπο να πάρουν δραστικά μέτρα, εναντίον όσων διαταρράσουν την ησυχία μας και εκμεταλεύονται το γεγονός ότι “οι Έλληνες είναι καλός λαός”. Ή κάποιος φίλος αναγνώστης μας έίπε ότι “κάποιοι αλλοδαποί θέλουν να φύγουμε εμείς απο την χώρα μας”

Η Ελλάδα είναι φιλόξενος τόπος αλλά δεν έχει δεχθεί ποτέ στην ιστορία να καταπατηθούν τα ιδανικά της! Αυτό ας το έχουν στο νου τους όσοι προκαλούν!

Πηγη
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Επιθέσεις αλλοδαπών κατά ιερέων!!!!

Δημοσίευση από ψυχουλα »

νομιζω τελικα πρεπει να κανουμε ενα ξεχωριστο τοπικ με τιτλο Νεα απο το μετωπο πολεμου που ξεσπασε εναντια στην Εκκλησια και να τα βαζουμε εκει, ειναι τοσο συχνα πλεον.... :(
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Κοιταξτε το κρατος εχει πολυ σοβαρα ατομα να προστατεψει και δινει προτερεοτητα σε αυτα οπως οι αξιοτιμοι πολιτικοι αυτης της χωρας που την εχουν στην ελιτ της ευρωπης με οικονομικη ευρωστεια και αναπτυξη ραγδαια περαν του επιθυμητου γι αυτο χαλάλι τους βρε τα παιδια.
Αισχος και παλι Αισχος μαλλον ηρθε η ωρα να προστατεψουμε μονοι μας τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ αυτης της χωρας γιατι τα λαμογια εχουν αλλες πιο σοβαρες δουλειες, τα καρναβαλια, :angryfire σε λιγο θα φοβουνται τα παιδια μας να βγουνε το βραδυ εξω.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

stathisgrh έγραψε:Κοιταξτε το κρατος εχει πολυ σοβαρα ατομα να προστατεψει και δινει προτερεοτητα σε αυτα οπως οι αξιοτιμοι πολιτικοι αυτης της χωρας που την εχουν στην ελιτ της ευρωπης με οικονομικη ευρωστεια και αναπτυξη ραγδαια περαν του επιθυμητου γι αυτο χαλάλι τους βρε τα παιδια.
Αισχος και παλι Αισχος μαλλον ηρθε η ωρα να προστατεψουμε μονοι μας τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ αυτης της χωρας γιατι τα λαμογια εχουν αλλες πιο σοβαρες δουλειες, τα καρναβαλια, :angryfire σε λιγο θα φοβουνται τα παιδια μας να βγουνε το βραδυ εξω.

Στην Θεσσαλονίκη Στάθη μου τα πράγματα δεν είναι όπως στην Αθήνα. Εδώ δεν φοβούνται μόνο τα παιδιά να βγουν το βράδυ έξω στο κέντρο της Αθήνας, φοβούνται και οι ενήλικες ! Μη σου πω ότι υπάρχουν και περιοχές στο κέντρο της Αθήνας που φοβάσαι να περάσεις και με το φως της ημέρας ! Και δεν είμαι καθόλου υπερβολική !!
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

tkots έγραψε:
stathisgrh έγραψε:Κοιταξτε το κρατος εχει πολυ σοβαρα ατομα να προστατεψει και δινει προτερεοτητα σε αυτα οπως οι αξιοτιμοι πολιτικοι αυτης της χωρας που την εχουν στην ελιτ της ευρωπης με οικονομικη ευρωστεια και αναπτυξη ραγδαια περαν του επιθυμητου γι αυτο χαλάλι τους βρε τα παιδια.

Στην Θεσσαλονίκη Στάθη μου τα πράγματα δεν είναι όπως στην Αθήνα. Εδώ δεν φοβούνται μόνο τα παιδιά να βγουν το βράδυ έξω στο κέντρο της Αθήνας, φοβούνται και οι ενήλικες ! Μη σου πω ότι υπάρχουν και περιοχές στο κέντρο της Αθήνας που φοβάσαι να περάσεις και με το φως της ημέρας ! Και δεν είμαι καθόλου υπερβολική !!
Δηλαι Τουλα εισαι απο Θεσσαλονικη???? :shock: :shock: :shock:
τοσο κοντα και δεν σε εδειρα εσενα ακομη?

γρηγορα ολοι για συναντηση ..........

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Η Ελλαδα οπως την ξεραμε τελειωσε. Λυπαμαι πολυ οπως ολοι, και το λεω με καθε συναισθηση.

Να ζησουμε, να την θυμομαστε, με νοσταλγια, και καημο. Δυστυχως.

Θα δουμε πολυ χειροτερα, καντε υπομονη, και ας μας δυναμωνει ο Θεος,
να αντεξουμε τον πειρασμο,
και να μην αλλοιωθουμε, στην ψυχη και στην πιστη, με αυτα που θα ζησουμε.

Για οποιους τυχον μας πουν, κινδυνολογους, και απαισιοδοξους δεν θα απαντησω.

Θα αφησουμε τα καθημερινα γεγονοτα,
που οσο περναει ο καιρος θα πληθαινουν, να απαντησουν απο μονα τους.

Αυτη ειναι η απαντηση. Ο Θεος Βοηθος.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

tkots έγραψε:

tkots έγραψε:

Το προσυπογραφω, εμεις μενουμε κεντρο και τις βραδυνες βολτες τις εχουμε κοψει.
Στις ειδησεις υπαινισσονται οτι ειναι υπερβολικοι οι κατοικοι του κεντρου που διαμαρτυρονται αλλα οι δημοσιογραφοι δε μενουν εδω!
- στη πρωτη μου εγκυμοσυνη πυροβολησαν καποιον στο κεφαλι στα εκατο μετρα απο μενα.
- καθε δυο τρεις μερες γινονται καβγαδες και βλεπεις να κυκλοφορουν μαχαιρωμενοι.
- οι αλλοδαποι της γειτονιας ειναι ανθρωποι του υποκοσμου και γυρω μας ανθιζει η μαυρη πορνεια και τα κρυφα "σπιτια"
- ακομα και τους γειτονες μου να σκεφτω τα ιδια βλεπω, ο διπλα ηταν εθισμενος στην ηρωινη και η κοπελα του στριπτιτζου. Πριν απο αυτον εμενε αλλος ηρωινομανης. Απο πανω εμεναν ρομ της Βουλγαριας πορτοφολαδες. Πριν απο αυτους αλλοι Βουλγαροι παλι με περιεργες κινησεις.
-απεναντι ειναι ενα ψιλικατζιδικο που υπολειτουργει και το χουν μονο για τα ματια κατι νταβατζηδες! τις μεταμεσονυκτιες ωρες γινεται Η φασαρια γιατι τοτε μαζευονται και φωναζουν, μαλωνουν, μαχαιρωνονται και τα σχετικα!
-και μετα βγαινουν κατι αρθρα και σου λενε μη φυγεις απο εκει μη το κουνησεις γιατι εχουν στοχο να κανουν δικο τους το κεντρο οι μουσουλμανοι με αγορα σε τιμη κοψοχρονια των περιουσιων που αφηνουν στο αψε σβησε οι Ελληνες! ναι καλα....ας ερθουν εκεινοι να μεινουν εδω!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Οι κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι που βγαίνουν στα κανάλια και σχολιάζουν τα τεκταινόμενα και το παίζουνε και υπεράνω, κατοικούν στην Εκάλη και στην Φιλοθέη και προστατεύονται από αστυνομικούς και σεκιουριτάδες ! Δεν τους πιάνει ούτε η μπόχα, ούτε η φασαρία, ούτε ο φόβος του να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις μην τυχόν και φάς από το πουθενά καμμιά μαχαιριά ξώφαλτση ! Έτσι εκ του ασφαλούς κάνω και εγώ συζητήσεις και διακηρύξεις να φάνε και οι κότες !
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Δυστυχώς μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας, πραγματικά τείνει να γκετοποιηθεί πλήρως, οι γειτονιές του έχουν γίνει κάτι σαν βραζιλιάνικες υποκοσμικές "φαβέλες".

Και την ημέρα ακόμη δεν αισθάνεσαι άνετα, θέλεις με βήμα ταχύ να τελειώσεις τις δουλειές να γυρίσεις σπίτι.

Κρίμα, με όλα τα ελαττώματά της (ρύπανση - κυκλοφοριακό κλπ), την αγαπούσα την Αθήνα, την θεωρούσα όμορφη πόλη.. :(

Τώρα πια όμως, ΤΕΛΟΣ.
Επαρχία και πάλι επαρχία...
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotisspy έγραψε:Δυστυχώς μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας, πραγματικά τείνει να γκετοποιηθεί πλήρως, οι γειτονιές του έχουν γίνει κάτι σαν βραζιλιάνικες υποκοσμικές "φαβέλες".

Και την ημέρα ακόμη δεν αισθάνεσαι άνετα, θέλεις με βήμα ταχύ να τελειώσεις τις δουλειές να γυρίσεις σπίτι.

Κρίμα, με όλα τα ελαττώματά της (ρύπανση - κυκλοφοριακό κλπ), την αγαπούσα την Αθήνα, την θεωρούσα όμορφη πόλη.. :(

Τώρα πια όμως, ΤΕΛΟΣ.
Επαρχία και πάλι επαρχία...
Επομενη συναντηση Σερρες
τι φωναζω τοσον καιρο???

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”