Έρχεται η «Κάρτα του Πολίτη»
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Έρχεται η «Κάρτα του Πολίτη»
Λοιπόν κοντός ψαλμός Αλληλούϊα, πάμε γιά χωρισμό Εκκλησίας Κράτους, θέλουν να μας επιβάλουν κοινοβουλευτική δικτατορία με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μας σφραγίσουν σαν τα ζώα και να μας ελέγχουν απόλυτα ει δυνατόν και την σκέψη μας. Η Ιεραρχία της Εκκλησίας γνωρίζει τί σχεδιάζεται κάποιοι ιεράρχες είναι κατά και κάνουν αγώνα κάποιοι αδιάφοροι και ίσως κάποιοι και υπέρ δεν το γνωρίζω, ο καιρός θα δείξει. Ο καθένας θα πάρει θέση ή θα δεχτεί την κάρτα ή όχι. Αν συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι οι καταστάσεις και δεν συμβεί κάτι το τόσο συγκλονιστικό που θα τα ανατρέψει όλα.
Αν όντως ισχύει αυτό κλαύτα Χαράλαμπε που λένε, αν μητροπολίτες υπογράφουν υπέρ της κάρτας του ελεγχόμενου πολίτη, ζήτω που καήκαμε θα σφραγίζουν και με τις ευλογίες επισκόπων, αλοίμονο.stathisgrh έγραψε:Ξερω οτι εχουμε μιλησει πολυ για αυτο το θεμα, αλλα προχθες ειδα με τα ματια μου σε μια εφημεριδα, η Κρητη που η μιση ανοικει στο πατριαρχειο (φαναρι) και η αλλη μιση στην εκκλησια της ελλαδος, εβγαλε αποφαση ΥΠΕΡ τις καρτας του "ρουφιανου" και μαλιστα με υπογραφες αρκετων μητροπολητών που μαλιστα ειναι και υποψηφιοι για τον θρονο στο φαναρι οπως Νανακης και αλλοι πολλοι.
Αντε εσυ μετα λαικε, βγαλε ακρη και παρε αποφαση.
Παντως εγω εκτος οτι υπογραψα οτι δεν θα την παρω, το ιδιο μου ειπε και ο πνευματικος μου.
Ο Καλός θεός να μας λυπηθει.
Καλή σας μερα, αδελφοι-ες.
Δεν έχετε καταλάβη ότι ζούμε στις έσχατες μέρες;
Όλα αυτα πρέπει να γίνουν, στην αποκάληψη τα λέει όλα.
Δεν υπάρχει πλέων επιστροφη, ο κάθε ανθρωπος ας διαλέξη σε ποια παράταξη θέλη να ειναι. Και στις 2 δεν γίνετε.
Ο Θεός,
η Παναγία,
τα ταγματα των Αγγέλων,
οι Αγιοι μας
ας μας προστατευσουν. Αμήν.
Δεν έχετε καταλάβη ότι ζούμε στις έσχατες μέρες;
Όλα αυτα πρέπει να γίνουν, στην αποκάληψη τα λέει όλα.
Δεν υπάρχει πλέων επιστροφη, ο κάθε ανθρωπος ας διαλέξη σε ποια παράταξη θέλη να ειναι. Και στις 2 δεν γίνετε.
Ο Θεός,
η Παναγία,
τα ταγματα των Αγγέλων,
οι Αγιοι μας
ας μας προστατευσουν. Αμήν.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aδελφε το ειδα γραμμενο με τα ματια μου, ειναι ακριβως ετσι και χειροτεραThomas15n έγραψε:Αν όντως ισχύει αυτό κλαύτα Χαράλαμπε που λένε, αν μητροπολίτες υπογράφουν υπέρ της κάρτας του ελεγχόμενου πολίτη, ζήτω που καήκαμε θα σφραγίζουν και με τις ευλογίες επισκόπων, αλοίμονο.stathisgrh έγραψε:Ξερω οτι εχουμε μιλησει πολυ για αυτο το θεμα, αλλα προχθες ειδα με τα ματια μου σε μια εφημεριδα, η Κρητη που η μιση ανοικει στο πατριαρχειο (φαναρι) και η αλλη μιση στην εκκλησια της ελλαδος, εβγαλε αποφαση ΥΠΕΡ τις καρτας του "ρουφιανου" και μαλιστα με υπογραφες αρκετων μητροπολητών που μαλιστα ειναι και υποψηφιοι για τον θρονο στο φαναρι οπως Νανακης και αλλοι πολλοι.
Αντε εσυ μετα λαικε, βγαλε ακρη και παρε αποφαση.
Παντως εγω εκτος οτι υπογραψα οτι δεν θα την παρω, το ιδιο μου ειπε και ο πνευματικος μου.
Ο Καλός θεός να μας λυπηθει.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Και αφήστε τους όσοι θέλουν ας την πάρουν, ας την βαλουν μέσα τους. Εχουν γνώση, αλλά πάνε με τους πολλούς. Ο Θεός, είπε, ότι λίγοι θα μήνουν πιστοι στις εσχατες μέρες. Πολλοί Αγιοι δεν θέλαν να ζουν στις έσχατες μερες. Ο Θεός ας μας κάνει δυνατους στην πίστη εμας που Τον Θέλουμε. Οσο για τους άλλους Πατριάρχες, κληρικους, λαϊκούς, που πάνε με την νέα τάξη πραγματων, ας τους σώσει ο.........πάπας, έχουν ελευθερία να πανε όπου θέλουν. Και μην τους κρινετε για τις επιλογές τους, (μονο σε θέματα δογματικα) απλά να απέχετε από αυτους.
εγω ειμαι αισιοδοξη. Δε πιστευω οτι θα περασει εδω ετσι ευκολα αυτη η καταφωρη παραβιαση προσωπικων δεδομενων κλπ. οσο κοιμησιδες και να μαστε σα λαος δε νομιζω πια οτι τοσο ευκολα θα το δεχτουμε κατι τετοιο. η αληθεια ειναι οτι θα περιμενα περισσοτερο απο τον αριστερο χωρο που τοσο φωναζει για ανθρωπινα δικαιωματα κλπ. αλλα μπαααα.... αυτα βεβαια δεν ειναι τυχαία.

«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ἀνησυχητικὴ η ἀπόφαση τῆς Ἐκκλησίας τῆς Κρήτης γιὰ τὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη
http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.c ... _4222.html
http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.c ... _4222.html
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Θλιβερή κατάπτωση των θρησκευτικών, πολιτικών, κοινωνικών θεμάτων στην Κρήτη...
η πνευματική κατρακύλα αντικατοπτρίζεται στην πολιτική και κοινωνική ζωή των κρητικών...
Αυτοί θα σφραγιστούν,τσιπαριστούν και θα λένε ότι τους ευλόγησε ο ... μη γένοιτο!
η πνευματική κατρακύλα αντικατοπτρίζεται στην πολιτική και κοινωνική ζωή των κρητικών...
Αυτοί θα σφραγιστούν,τσιπαριστούν και θα λένε ότι τους ευλόγησε ο ... μη γένοιτο!
Συγνώμμη αλλά έχεις κάποια θέση που μπορείς να γνωρίζεις για ολόκληρες περιοχές σε τι κατάσταση βρίσκονται ηθικοπνευματικά ; Εχεις ενημερωθεί ότι δεν υπάρχουν πια καλοί άνθρωποι στην Κρήτη ; Δεν είμαι κρητικός , αλλά αν ήμουν αυτή τη στιγμή θα σε είχα κατσαδιάσειfotios έγραψε:Θλιβερή κατάπτωση των θρησκευτικών, πολιτικών, κοινωνικών θεμάτων στην Κρήτη...
!
Καλή Σαρακοστή
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού.
Και στην λεβεντογέννα Κρήτη υπάρχουν και στην Πελοπόννησο και σε όλα τα διαμερίσματα ανεξαιρέτως της Πατρίδας μας .
Θα πρέπει μάλιστα να σταματήσει κι ο συγκρητισμός των Ελλήνων ανά διαμέρισμα στο είδος και ποιόν των αρετών ή και των ελαττωμάτων που διακατέχουν .Είναι κι αυτό ένα από περίεργα κουσούρια που σαν λαός έχουμε και που δυστυχώς φροντίζουμε και διατηρούμε στο διηνεκές με αποτέλεσμα από μόνοι μας να καταδικάζουμε τον εαυτό μας και να διαταράσσουμε την εθνική μας συνοχή και υπόσταση.
Εδώ όμως ,όσον αφορά αυτά που είπε ο αδελφός μας και πολύ αγαπητός μας fotios,δεν υπάρχει ,πιστεύω, κάτι το μεμπτό .Κάτι που να θέλει στα στηλιτεύσει και να αποδοκιμάσει όλους τους Κρήτες .Αλίμονο!
Είμαι σίγουρος πως ο Δημήτρης κινείται με έναν συμβουλευτικό ,αποτρεπτικό τρόπο για μερικούς μόνο Κρήτες, για μερικούς μόνο Πελοποννήσιους ,για μερικούς μόνο Έλληνες γενικά. Κάτι δηλ. που έκανε και ο Απόστολος των Εθνών ,Παύλος με την προς Τίτον επιστολή του για τους <<Κρήτες >>.
Τέτοιοι όμως <<Κρήτες >>,τέτοιοι <<Πελοποννήσιοι >>,τέτοιοι <<Έλληνες>>, υπάρχουν παντού και τους
αποκαλεί ως : <<αεί ψεύσται ,κακά θηρία ,γαστέρες αργαί>>. Αυτό όμως δεν είναι ένας κακός
εμπαιγμός ,δεν είναι εκφορά μίσους , αλλά είναι Αγάπη, είναι μια πατρική προτροπή
του θείου Παύλου .
Τους ελέγχει για να τους βοηθήσει να αισθανθούν την κρισιμότητα των επιλογών τους και να πράξουν δεόντως .
Και στην λεβεντογέννα Κρήτη υπάρχουν και στην Πελοπόννησο και σε όλα τα διαμερίσματα ανεξαιρέτως της Πατρίδας μας .
Θα πρέπει μάλιστα να σταματήσει κι ο συγκρητισμός των Ελλήνων ανά διαμέρισμα στο είδος και ποιόν των αρετών ή και των ελαττωμάτων που διακατέχουν .Είναι κι αυτό ένα από περίεργα κουσούρια που σαν λαός έχουμε και που δυστυχώς φροντίζουμε και διατηρούμε στο διηνεκές με αποτέλεσμα από μόνοι μας να καταδικάζουμε τον εαυτό μας και να διαταράσσουμε την εθνική μας συνοχή και υπόσταση.
Εδώ όμως ,όσον αφορά αυτά που είπε ο αδελφός μας και πολύ αγαπητός μας fotios,δεν υπάρχει ,πιστεύω, κάτι το μεμπτό .Κάτι που να θέλει στα στηλιτεύσει και να αποδοκιμάσει όλους τους Κρήτες .Αλίμονο!
Είμαι σίγουρος πως ο Δημήτρης κινείται με έναν συμβουλευτικό ,αποτρεπτικό τρόπο για μερικούς μόνο Κρήτες, για μερικούς μόνο Πελοποννήσιους ,για μερικούς μόνο Έλληνες γενικά. Κάτι δηλ. που έκανε και ο Απόστολος των Εθνών ,Παύλος με την προς Τίτον επιστολή του για τους <<Κρήτες >>.
Τέτοιοι όμως <<Κρήτες >>,τέτοιοι <<Πελοποννήσιοι >>,τέτοιοι <<Έλληνες>>, υπάρχουν παντού και τους
αποκαλεί ως : <<αεί ψεύσται ,κακά θηρία ,γαστέρες αργαί>>. Αυτό όμως δεν είναι ένας κακός
εμπαιγμός ,δεν είναι εκφορά μίσους , αλλά είναι Αγάπη, είναι μια πατρική προτροπή
του θείου Παύλου .
Τους ελέγχει για να τους βοηθήσει να αισθανθούν την κρισιμότητα των επιλογών τους και να πράξουν δεόντως .
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς