Αλλαγή Κωδικού πρόσβασης
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Αλλαγή Κωδικού πρόσβασης
Παρακαλώ τα μέλη όσα μπορούν να αλλάξουν τους κωδικούς τους.
Περισσότερο δε οι συντονιστές.
Ολο αυτό γίνετε για λόγους ασφάλειας τις ιστοσελίδας.
Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το email: agiooros@gmail.com
Περισσότερο δε οι συντονιστές.
Ολο αυτό γίνετε για λόγους ασφάλειας τις ιστοσελίδας.
Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το email: agiooros@gmail.com
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Αλλαγή Κωδικού πρόσβασης
Νίκο πως κάνουμε αλλαγή κωδικού???????????????????
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πίνακας ελέγχου μέλους - προφίλ - επεξεργασία λογαριασμού.smarti έγραψε:Νίκο πως κάνουμε αλλαγή κωδικού???????????????????
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μια που θα μπείτε στο προφίλ, καλό είναι να υιοθετήσετε, όσοι δεν το έχετε κάνει, την ιδέα που ξεκινήσαμε πριν δυο χρόνια περίπου, όπου μαζί με την τοποθεσία αναγράφαμε και το όνομά μας, ώστε να μπορεί το κάθε μέλος να μας προσφονεί με το Χριστιανικό μας όνομα.
Πχ εγώ έχω αναγράψει το "Απόστολος".
Η διαδρομή (path) είναι: Πίνακας ελέγχου μέλους - προφίλ - επεξεργασία προφίλ - τοποθεσία.
Πχ εγώ έχω αναγράψει το "Απόστολος".
Η διαδρομή (path) είναι: Πίνακας ελέγχου μέλους - προφίλ - επεξεργασία προφίλ - τοποθεσία.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Νίκο εγώ τον άλλαξα από 236754 σε 122566,
εντάξει είναι;
εντάξει είναι;
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ευχαριστώ Δημήτρη πάρα πολύ!!dimitrisgr έγραψε:Πίνακας ελέγχου μέλους - προφίλ - επεξεργασία λογαριασμού.smarti έγραψε:Νίκο πως κάνουμε αλλαγή κωδικού???????????????????
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
lathos vale 666dimitrisgr έγραψε:Νίκο εγώ τον άλλαξα από 236754 σε 122566,
εντάξει είναι;
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας
agiooros έγραψε:lathos vale 666dimitrisgr έγραψε:Νίκο εγώ τον άλλαξα από 236754 σε 122566,
εντάξει είναι;
πολυ καλό
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Παρακαλώ να τηρείτε τους κανόνες του φόρουμ: Γράφουμε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες.agiooros έγραψε:lathos vale 666dimitrisgr έγραψε:Νίκο εγώ τον άλλαξα από 236754 σε 122566,
εντάξει είναι;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.