Περαστικα Τουλιτσα μου,καλη επιτυχια,ολα θα πανε καλα,στην Παναγια μας ζητα οτι θες......ακουει τα παντα πιστεψε μεtkots έγραψε:Σας παρακαλώ πολύ αγαπημένοι μου φίλοι να προσευχηθείτε για τον άνδρα μου Νίκο, που αύριο το πρωί χειρουργείται για ανεύρυσμα στο πόδι (αγγειολογικό πρόβλημα).
Σας ευχαριστώ πολύ !
Παρακλήσεις Προσευχής
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Παρακλήσεις Προσευχής
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Σας παρακαλώ κι εγώ αν μπορείτε να κάνετε μια προσευχή για έναν άστεγο που τον λένε "Σωτήρη"
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Καλή Σαρακοστή
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ας θυμηθούν όσοι μπορούν και τον Μάριο. Είναι 40 ετών και παλεύει κάποια χρόνια τώρα με την λευχαιμία και τα πήγαινε καλά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα όμως ξανακύλησε.
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
Παρακαλώ την προσευχή σας, για την θεία μου Ελισάβετ ,που κοιμήθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε μια προσευχούλα για
την Άννα που τις επόμενες ώρες θα γεννήσει 3δυμα μετά από μια πολύ
δύσκολη περίοδο κύησης.
Πιστέψτε με, το έχει πολύ ανάγκη!
Σας ευχαριστώ πολύ!
την Άννα που τις επόμενες ώρες θα γεννήσει 3δυμα μετά από μια πολύ
δύσκολη περίοδο κύησης.
Πιστέψτε με, το έχει πολύ ανάγκη!
Σας ευχαριστώ πολύ!
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΙ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ!!!ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ {ΑΔΕΡΦΟΣ} ΘΕΟΦΑΝΗ!!ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!!ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΓΧΕΙΡΗΣΗ!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ..ΜΟΝΟ ΘΕΟΥ ΘΕΛΩΝΤΟΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ!!!ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ {ΑΔΕΡΦΟΣ} ΘΕΟΦΑΝΗ!!ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!!ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΓΧΕΙΡΗΣΗ!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ..ΜΟΝΟ ΘΕΟΥ ΘΕΛΩΝΤΟΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Μείνε ήσυχη Ευαγγελία! Εύχομαι ο θεός να κάνει ότι είναι καλύτερο για τον Θεοφάνη, σήμερα που γιορτάζει κιόλας!
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
Αγαπητά αδέλφια επειδή οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες για την ψυχή θα ήθελα να παρακαλέσω για την προσευχή σας για ενα δικό μου άνθρωπο, το Ματθαίο, που "έφυγε" προχτές ξαφνικά. Σας ευχαριστώ.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας
παιδιά μια προσευχή για τον Κώστα που άφησε την πνοή του πριν λίγη ώρα. ετών 34. ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και η Παναγία να δίνει κουράγιο στην μάνα του και στον πατέρα του. και για τους Ιερείς που τυχόν παρακολουθούν το φορουμ σας παρακαλώ θερμά προσευχηθείτε για αυτόν, δεν ξέρω αν πρόλαβε να Κοινωνήσει ή να Εξομολογηθεί. 3 μέρες τώρα η ψυχούλα του θα περνάει τα τελώνια που ευχομαι να τα περάσει μονομιας.
σας ευχαριστώ.
σας ευχαριστώ.
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας
Σας παρακαλώ θερμά για τον ίδιο και τους δικούς του μια προσευχούλα, δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες, πονάει αρκετά πλέονinaf έγραψε:Ας θυμηθούν όσοι μπορούν και τον Μάριο. Είναι 40 ετών και παλεύει κάποια χρόνια τώρα με την λευχαιμία και τα πήγαινε καλά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα όμως ξανακύλησε.
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με