Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
nikoletap
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!!

Δημοσίευση από nikoletap »

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!!!!!!

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.

Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.

Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.

Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Μήπως έχει δίκιο; Μήπως το ίδιο θα έπρεπε να πουν και οι δικοί μας κυβερνόντες;

Αλλά πού να βρεθεί πολιτικός με τέτοιο θάρρος; Οι δικοί μας είναι υπάλληλοι άλλων!

Μπράβο στην δεύτερη Πατρίδα μου!!! Είμαι περήφανη που είμαι και Αυστραλέζα! :smile:
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Re: Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπωργού!!!

Δημοσίευση από angieholi »

Η δήλωση αυτή όμως δεν είναι καινούργια, μια και κυκλοφορεί στο ιντερνετ, σε κάποια blog, από τον Αύγουστο του 2009!

Μια μικρή αναφορά έχει γίνει και εδώ:
:25
viewtopic.php?f=10&t=13788#p158555
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!!

Δημοσίευση από fosterer »

Kαι να σκεφτεί κανείς ότι οι Αυστραλοί έχουν ιστορία πιο μικρή και απο ένα κόμικ!!!
Ακούς Γιωργάκη???
nikoletap
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nikoletap »

angieholi έγραψε:Η δήλωση αυτή όμως δεν είναι καινούργια, μια και κυκλοφορεί στο ιντερνετ, σε κάποια blog, από τον Αύγουστο του 2009!

Ούπς, λάθος! :smile:
Το 2009 δεν είχα βάλει ακόμα ίντερνετ! Οπότε δικαιολογούμε να μην την έχω δεί! :smile:
Και η Αυστραλία τώρα έχει γυναίκα πρωθυπουργό, αλλά μου άρεσε πολύ αυτή η δήλωση.
Πολύ θα ήθελα να την είχε πει ο δικός μας πρωθυπουργός!
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!!

Δημοσίευση από babisgr »

Αυτά που είναι με bold στη πρώτη δημοσίευση, πρέπει μάλλον εμείς να τα πούμε στο Γιωργάκη γιατί το αντίθετο δεν πρόκειται να γίνει..
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

nikoletap έγραψε:
angieholi έγραψε:Η δήλωση αυτή όμως δεν είναι καινούργια, μια και κυκλοφορεί στο ιντερνετ, σε κάποια blog, από τον Αύγουστο του 2009!

Ούπς, λάθος! :smile:
Το 2009 δεν είχα βάλει ακόμα ίντερνετ! Οπότε δικαιολογούμε να μην την έχω δεί! :smile:
Και η Αυστραλία τώρα έχει γυναίκα πρωθυπουργό, αλλά μου άρεσε πολύ αυτή η δήλωση.
Πολύ θα ήθελα να την είχε πει ο δικός μας πρωθυπουργός!

Νάναι ευλογημένο Νικολέτα :smile:
Αν μου επιτρέπει η φιλτάτη και αγαπητή Αγγελική, τέτοιου είδους επαναλήψεις ας γίνονται.
Και οπωσδήποτε η αναφορά της προηγούμενης συζητήσεως, θα βοηθήσει πολλούς να την ανασύρουν από το χρονοντούλαπο.
Δόξα τω Θεώ!
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”