Συνάντηση Μελών Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
juli έγραψε:Μa g_aggelos εγώ δεν ήρθα στην Αθήνα!!! Ή ήρθα και δεν το θυμάμαι; Εγώ απλά υποστήριξα την παράδοση της Θεσσαλονίκης ώς φιλόξενης πόλης! Και οταν πρόκειται να υποδεχθούμε φίλους τότε καλούμε και την φιλαρμονική του Δήμου
Με συγχωρείς αλλά είμαι ακόμα ζαλισμένος από την χαρά μου...
Για την Ελένη ήθελα να γράψω που μας ήρθε από Βέλγιο.... :)
Συνάντηση μελών
Αγαπητέ διαχειριστά χάρηκα για την γνωριμία .Σε ευχαριστώ και εγώ για την δημιουργία και την υποστήριξη της τόσο ξεχωριστής ιστοσελίδας . που προσφέρει βήμα για την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων ( και όχι μόνο , ευτυχώς που είναι μόνο στο διαδίκτυο μερικές φορές :D ) και γνώση που όλοι αποζητούμε .
Με μεγάλη χαρά ξαναείδα τους παλαιούς γνώριμους , και συνάντησα τους νέους συνοδοιπόρους .
ιδίως αυτούς που ήλθαν απο τόσο μακριά .
Να είμαστε όλοι πάντα καλά και η Παναγία να μας σκέπει .
Με μεγάλη χαρά ξαναείδα τους παλαιούς γνώριμους , και συνάντησα τους νέους συνοδοιπόρους .
ιδίως αυτούς που ήλθαν απο τόσο μακριά .
Να είμαστε όλοι πάντα καλά και η Παναγία να μας σκέπει .
ΡΑΧΗΛ
Καλησπέρα κι από μένα σε όλους,
Πράγματι η σημερινή σύναξη ήταν αντάξια των προσδοκιών που έχει κάθε ένας από μας ,όταν μιλάει για ΑΓΑΠΗ εν Χριστώ και για ομοθυμία και συνοχή!
Νίκο,χάρηκα πολύ που και δια ζώσης τα παμε...[Ευγνώμων και για τον κωδικό....]
Πάντα επιτυχία και προκοπή σ' ό,τι κι αν κάνεις ,εύχομαι..
Ελένη από Βέλγιο, μας συγκίνησες όλους με την παρουσία σου και τη ζωντάνια που ακτινοβολείς!
Μάξιμε, άξιος του ονόματός σου!=>μέγιστη η αλληλεγγύη και η ΑΓΑΠΗ ,για κάποιον που κάνει ολόκληρο ταξίδι για να μας δει!
Τα άλλα μου αδέρφια ...ΟΛΑ :αξιαγάπητα και φωτεινά!==
==>Ευθαλία ,Κατερίνα,Πόπη[τέλειο το δωράκι!],Ευαγγελία,Βασιλική,Νίκο[καλά να δείτε τι δώρο μου κανε,πάλι!!!]Μιχάλη[ο άρτι αφιχθείς],Σωτήρη[που μας κατέπληξες!]Αγγελε,Γιάννηκαι Γιάννη[Κορυδ:σ ευχαριστώ για το δωράκι] και Μιχάλη[αλητάκι του Θεού].>να στε πάντα καλά και πρόθυμοι για ομαδικές εκδηλώσεις ΑΓΑΠΗΣ
*** Ο Θεός μας αξίωσε να χουμε μια δική μας ''εγκόσμια'' μονή:το χώρο αυτό για να αρχίσουμε εξ απαλών ονύχων μια καλή προετοιμασία !
Εύχομαι κάθε καλό στον καθένα προσωπικά και ΥΓΕΙΑ:ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ...................
Πράγματι η σημερινή σύναξη ήταν αντάξια των προσδοκιών που έχει κάθε ένας από μας ,όταν μιλάει για ΑΓΑΠΗ εν Χριστώ και για ομοθυμία και συνοχή!
Νίκο,χάρηκα πολύ που και δια ζώσης τα παμε...[Ευγνώμων και για τον κωδικό....]
Πάντα επιτυχία και προκοπή σ' ό,τι κι αν κάνεις ,εύχομαι..
Ελένη από Βέλγιο, μας συγκίνησες όλους με την παρουσία σου και τη ζωντάνια που ακτινοβολείς!
Μάξιμε, άξιος του ονόματός σου!=>μέγιστη η αλληλεγγύη και η ΑΓΑΠΗ ,για κάποιον που κάνει ολόκληρο ταξίδι για να μας δει!
Τα άλλα μου αδέρφια ...ΟΛΑ :αξιαγάπητα και φωτεινά!==
==>Ευθαλία ,Κατερίνα,Πόπη[τέλειο το δωράκι!],Ευαγγελία,Βασιλική,Νίκο[καλά να δείτε τι δώρο μου κανε,πάλι!!!]Μιχάλη[ο άρτι αφιχθείς],Σωτήρη[που μας κατέπληξες!]Αγγελε,Γιάννηκαι Γιάννη[Κορυδ:σ ευχαριστώ για το δωράκι] και Μιχάλη[αλητάκι του Θεού].>να στε πάντα καλά και πρόθυμοι για ομαδικές εκδηλώσεις ΑΓΑΠΗΣ
*** Ο Θεός μας αξίωσε να χουμε μια δική μας ''εγκόσμια'' μονή:το χώρο αυτό για να αρχίσουμε εξ απαλών ονύχων μια καλή προετοιμασία !
Εύχομαι κάθε καλό στον καθένα προσωπικά και ΥΓΕΙΑ:ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ...................
-
- Τακτικό Μέλος
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ !
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΑΓΓΕΛΕ ??
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ !
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΑΓΓΕΛΕ ??