Ο Αντίχριστος έρχεται στις 11 Ιουνίου - σε 3D ‘παιχνίδι’

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ο Αντίχριστος έρχεται στις 11 Ιουνίου - σε 3D ‘παιχνίδι’

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

fosterer έγραψε:
Captain Yiannis έγραψε:Ούτε το πρώτο είναι ούτε και το τελευταίο που θα βγεί.
Ο Κύριος ταις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων να φυλάει τα παιδιά μας και .... τα εγγόνια μας!!!

:(
Πρώτα να τα φυλάμε εμείς!
Όλη μας την προσοχή στα παιδιά μας...

Νάναι ευλογημένο ,
και όμως :(

Εμείς είμαστε ανίκανοι να τα φυλάμε χωρίς Αυτόν!!!!! Αν το νομίζουμε , μάλλον πλανώμεθα. :(

Χωρίς την βοήθεια Του δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα (Κατά Ιωάννη κεφ 15)

Δόξα τω Θεώ!! :8
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Evi_J έγραψε:... άσε... τέρμα με τα παιχνίδια...
Eντάξει μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα,υπάρχουν πλήθος παιχνιδιών πολύ ωραία και καθόλου "σατανιστικά"
Πχ το Syberia ,ή κάποια παιχνίδια στρατηγικής ,ή απλά διασκεδαστικά παιχνίδια χωρίς "τρόμο"
Το μόνο αρνητικό που έχουν αυτά τα παιχνίδια είναι ότι μας τρώνε πολύτιμο χρόνο
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:
Evi_J έγραψε:... άσε... τέρμα με τα παιχνίδια...
Eντάξει μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα,υπάρχουν πλήθος παιχνιδιών πολύ ωραία και καθόλου "σατανιστικά"
Όχι δεν το είπα με την ιδέα της ισοπέδωσης. Το είπα γιατί δεν βρήκα κάποιο. Να, λες ότι αυτό το "Χ" παιχνίδι είναι κάτι που δεν έχει σχέση το νόημα του με κάτι το σατανιστικό όπως π.χ κάποιο σκάκι, ή κάποιο tetris (στην τύχη λεώ κάποια ονόματα)... και αναρωτιέσαι "τι σατανιστικό θα βρεις εδώ" και τσουπ... σου πετάει ένα τόσο άσχετο που λες "που στο καλό το σκέφτηκαν". Ειλικρινά το πιστεύεις είτε όχι τους έχω θαυμάσει τουλάχιστον 3 φορές για το κουφό που σκέφτηκαν... και όντως ταίριαζε στο νόημα του παιχνιδιού παρόλο που κάποιος δεν θα το σκεφτόταν ποτέ!!

Να για παράδειγμα θυμάμαι που μια φορά ήθελαν να δείξουν τα γνωστά κερατάκια (ξέρεις το σημάδι των ροκ σταρ, που έχεις κλειστά όλα τα δάχτυλα εκτός από τον δείκτη και το μικρό σου δαχτυλάκι, αυτό: κλικ.... η πρώτη χειρονομία από οσες δείχνει) και τι νομίζεις ότι σκέφτηκαν; Όπως πάντα να το συνδιάσουν με κάτι το αγαπημένο και διάσημο. Στο url που σου έδωσα πριν, η εικόνα είχε και τα κερατάκια του spiderman. Όχι δεν ήταν τυχαία. Δεν τα ζωγράφισε ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης εικόνας μαζί με τις υπόλοιπες χειρονομίες. Το έχει εγώ ή ίδια με τα ίδια μου τα μάτια όταν έτυχε μια μέρα να κάνω zapping και πέρασα από το star.

Ή κάποια άλλη φορά στους transformers... (ή μάλλον στο beastwars... πρόγονοι των transformers σύμφωνα με το σενάριο) που το θέμα τις συζήτησης ήταν το πόσοι "τάδε" (δεν θυμάμαι τι ήταν αυτοί οι τάδε... εχθροί νομίζω... αλλά δεν έχει και σημασία) ήταν "εκεί" (όπου και ήταν το εκεί... ούτε αυτό το θυμάμαι) και απαντάει κάποιος ότι οι τάδε ήταν 7 κάνοντας συγχρόνως την αντίστοιχη χειρονομία με τα δάχτυλα. Πέντε δάχτυλα στο ένα χέρι και δύο στο άλλο. Τα δύο όμως δεν ήταν τα γνωστά δύο (ο δείκτης και ο μέσος, όπως κάνουμε το σήμα της νίκης = "V") αλλά ήταν τα γνωστά κερατάκια. Πες μου τώρα, ποιος όταν θέλει να πει τον αριθμό 2 κλείνει όλα του τα δάχτυλα εκτός από δύο συγκεκριμένα, κάτι που είναι ποιο δύσκολο, από το να κάνει: πρώτον κάτι ποιο εύκολο και δεύτερον: ποιο γνωστό σε όλους για να καταλάβουν; Αφού στο κάτω-κάτω σε αυτούς απευθύνεται... Πολύ απλά ήθελαν/θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις περί της συγκεκριμένης χειρονομίας και μάλιστα να την κάνουν αυτήν την ποιο γνωστή χειρονομία.

Και το ίδιο με ότι σατανιστικό φανταστείς. Θυμάμαι που μια γνωστή μου, μου είπε κάποτε για την πεντάλφα: "αυτό το σημάδι γιατί το λέτε σατανιστικό;; Εγώ το βάζω σαν σημάδι στο βιβλίο μου για να ξέρω που αρχίζει και που τελείωνει η παράγραφος που έχω να διαβάσω στο σπίτι. Ετσι το έχω μάθει, απλά και τυπικά δεν είναι κάτι κακό". Δεν ήξερε καν την σημασία του συμβόλου. Το έβλεπε ως "κάτι", όχι τι αντιπροσωπεύει αυτό το κάτι. Και οι λόγοι που κουφάθηκα ήταν ότι όχι μονο δεν ήξερε το νόημα, αλλά ότι άλλαξε και το σημάδι, η νοοτροπία, η απλότητα της σκέψης, στο μυαλό των μαθητών. Εγώ βλέπεις στα νιάτα μου (όπως ΟΛΟΙ οι συμμαθητές μου, και ναι σε διαβεβαιώνω για το "ὁλοι") έβαζα ΣΤΑΥΡΟ. Στην αρχή κανείς δεν μου είπε τι αντιπροσωπεύει ο σταυρός -ναι ακόμα και ο σταυρός ήταν ένα απλό σημάδι για τους μαθητές- εγώ όμως θυμάμαι ότι σεβόμουν το συν σαν σημάδι επειδή είχα κάνει μόνη μου την σύγκριση μεταξύ του συν και του σταυρού και είχα την εντύπωση ότι το συν είναι σταυρός (που είναι δηλαδή). Και από τον σταυρό πήγαμε στην πεντάλφα... Άσε... το πως αλλάζουν οι εποχές είναι απίστευτο... Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί από την εποχή onimusha* και μετά προσέχω.

σύνθετη λέξη: oni + musha. Musha = πολεμιστής και oni = δαιμόνιο ... αλλά δεν πήγε το μυαλό μου όταν το αγόρασα.

ΥΓ:Είσαι σίγουρος ότι το cyberia είναι καλό; Για ποια κονσόλα μιλάμε; Ή μήπως μιλάμε για pc?
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Evi_J έγραψε: Και το ίδιο με ότι σατανιστικό φανταστείς. Θυμάμαι που μια γνωστή μου, μου είπε κάποτε για την πεντάλφα: "αυτό το σημάδι γιατί το λέτε σατανιστικό;; Εγώ το βάζω σαν σημάδι στο βιβλίο μου για να ξέρω που αρχίζει και που τελείωνει η παράγραφος που έχω να διαβάσω στο σπίτι. Ετσι το έχω μάθει, απλά και τυπικά δεν είναι κάτι κακό". Δεν ήξερε καν την σημασία του συμβόλου. Το έβλεπε ως "κάτι", όχι τι αντιπροσωπεύει αυτό το κάτι. Και οι λόγοι που κουφάθηκα ήταν ότι όχι μονο δεν ήξερε το νόημα, αλλά ότι άλλαξε και το σημάδι, η νοοτροπία, η απλότητα της σκέψης, στο μυαλό των μαθητών.
Χα χα εχω βαλει εγω πενταλφες στην ιστορια δεσμης ενα καρο!!!! θεωρουσα οτι ειναι ενας τροπος να κανεις ενα αστερακι ουτε καν ειχα ακουσει τι συμβολιζει κτλ. Για να μην αναφερω το μασονικο ματι που παντα ζωγραφιζα φατσες με ενα ματι και το μισο προσωπο με φραντζα να καλυπτει το αλλο. Για καποιο λογο μου ειχε εντυπωθει ασυνειδητα και μετα ζωγραφιζα ετσι τα προσωπα. :105
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Evi_J έγραψε: ΥΓ:Είσαι σίγουρος ότι το cyberia είναι καλό; Για ποια κονσόλα μιλάμε; Ή μήπως μιλάμε για pc?
Μια χαρά είναι ,το έχω παίξει και το 1 και το 2
Eίναι αριστούργημα από άποψη γραφικών και όχι μόνο .Είναι παιχνίδι για pc
Αλλά και άλλα παιχνίδια όπως πχ το simscity όπου φτιάχνεις μια πόλη και πρέπει να προσέχεις τα οικονομικά της πόλης ,τους φόρους κτλπ ή παιχνίδια με αγώνες αυτοκινήτων ή αθλητικού θέματος παιχνίδια ,υπάρχουν αμέτρητα παιχνίδια
Τώρα το αν είμαι σίγουρος ότι είναι ή όχι καλό ,τι να σου πω .Δεν τα πολυψάχνω κι όλας
Το αρνητικό για μένα είναι ο πολύς χρόνος που σου τρώνε αυτά τα παιχνίδια
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
nickzark
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nickzark »

Ευχαριστω Εvi-J για την μεταφραση και βοηθεια.Η αληθεια ειναι οτι ο βλακας εψαχνα phantasmagoria κτλ στο google και δεν εβγαλα ακρη.Παρα μονο το βιντεο καθως και το παιχνιδι.Στο θεμα μας για τα παιχνιδια υπαρχουν πολλλα καλα βιντεο games που δεν εχουν κακους σκοπους.Προσωπικα εχω παιξει πολλα παιχνιδια και παρα μονο λιγα ειχαν καποια τετοια φανερα μηνυματα με δαιμονια κτλ.
Ερχεται και το Diablo 3 σε λιγο καιρο.Εκει εχει να γινει το ελα να δεις. Aπο περιεργεια θα δω τι γινεται και σαυτο
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

nickzark έγραψε:Ευχαριστω Εvi-J για την μεταφραση και βοηθεια.Η αληθεια ειναι οτι ο βλακας εψαχνα phantasmagoria κτλ στο google και δεν εβγαλα ακρη.Παρα μονο το βιντεο καθως και το παιχνιδι.Στο θεμα μας για τα παιχνιδια υπαρχουν πολλλα καλα βιντεο games που δεν εχουν κακους σκοπους.Προσωπικα εχω παιξει πολλα παιχνιδια και παρα μονο λιγα ειχαν καποια τετοια φανερα μηνυματα με δαιμονια κτλ.
Ερχεται και το Diablo 3 σε λιγο καιρο.Εκει εχει να γινει το ελα να δεις. Aπο περιεργεια θα δω τι γινεται και σαυτο
Περιέργεια περιέργεια έχεις τσακίσει όλα τα παιχνίδια μου φαίνεται :lol:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
nickzark
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
nickzark έγραψε:Ευχαριστω Εvi-J για την μεταφραση και βοηθεια.Η αληθεια ειναι οτι ο βλακας εψαχνα phantasmagoria κτλ στο google και δεν εβγαλα ακρη.Παρα μονο το βιντεο καθως και το παιχνιδι.Στο θεμα μας για τα παιχνιδια υπαρχουν πολλλα καλα βιντεο games που δεν εχουν κακους σκοπους.Προσωπικα εχω παιξει πολλα παιχνιδια και παρα μονο λιγα ειχαν καποια τετοια φανερα μηνυματα με δαιμονια κτλ.
Περιέργεια περιέργεια έχεις τσακίσει όλα τα παιχνίδια μου φαίνεται :lol:
:lol: :lol: :lol: Τοσα χρονια φουρναρης εχω ψησει... Καλα απο rpg και ολα αυτα με μαγους ποτε δεν τα πηγαινα καλα.Αλλα απο αλλα παιχνιδια, στρατηγικης, advedure , πλατφορμ, με πιστολιδια και ποδοσφαιρακια-μπασκετ τα πηγαινα καλα. :smile:
Άβαταρ μέλους
nickzark
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

και τα παω ακομα με μερικα :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”