Nα ξαναμπεί η δυνατότητα τροποποίησης
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Nα ξαναμπεί η δυνατότητα τροποποίησης
κοίτα κοίτα πως τσίμπησεstathis73 έγραψε:Γεια σου "Μανο" παιδι μου.
Καλή Σαρακοστή
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ψήφισα "ναι"....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία - επεξεργασία
edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit
edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit - edit
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Συντονιστής
Εντάξει λοιπόν κερδίσατε! Θα μπει η τροποποίηση!!!!!
Αλλά.... για κάθε τροποίηση, θα πληρώνετε και ΦΟΡΟ!
ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ -
ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ - ΦΟΡΟ -
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος....
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
νομίζω και 'γω ότι η τροποποίηση είναι κάτι καλό..
-αν κάνει κάποιος παράθεση και απαντήσει και μετά αλλάξεις το αρχικό μήνυμα,
δεν αλλάζει μέσα στην παράθεση έτσι κι αλλιώς..
αλλά ΠΑΛΙ φόρο???!!
-αν κάνει κάποιος παράθεση και απαντήσει και μετά αλλάξεις το αρχικό μήνυμα,
δεν αλλάζει μέσα στην παράθεση έτσι κι αλλιώς..
αλλά ΠΑΛΙ φόρο???!!
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας
Συμφωνώ κι εγώ να ξαναμπεί η δυνατότητα τροποποίησης.
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας
ULYSSES έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ να ξαναμπεί η δυνατότητα τροποποίησης.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
angieholi έγραψε:Εντάξει λοιπόν κερδίσατε! Θα μπει η τροποποίηση!!!!!
μαζι τα φαγαμε,μαζι θα φορολογηθουμε
ελεησον με ο Θεος