Οι παλιοί μας φίλοι
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Οι παλιοί μας φίλοι
Κι εγώ σ' αγαπώ αδελφέ μου...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καλησπέρα φίλοι παλιοί κι' επισκέπτες μας..
Να μη χαθεί ποτέ η Αγάπη στη σκόνη,
όχι δε θα χαθεί ποτέ, με τη βοήθεια Του....
Σκόνη....
Στίχοι: Μιχάλης Μαρματάκης
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Αχ η Αγάπη που χάθηκε στη σκόνη
αχ η ζωή που χάθηκε στη σκόνη
Αχ το φεγγάρι που έσβησε
τ' ασημένιο φεγγάρι
η Αγάπη που χάθηκε στη σκόνη
Η μέρα μου έρημη κίτρινη μέρα
χαρές που βουλιάξατε
πνιγμένες χαρές μου
Ζωή μου που καίγεσαι
στον κίτρινο αέρα
η ζωή που χάθηκε στη σκόνη....
Να μη χαθεί ποτέ η Αγάπη στη σκόνη,
όχι δε θα χαθεί ποτέ, με τη βοήθεια Του....
Σκόνη....
Στίχοι: Μιχάλης Μαρματάκης
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Αχ η Αγάπη που χάθηκε στη σκόνη
αχ η ζωή που χάθηκε στη σκόνη
Αχ το φεγγάρι που έσβησε
τ' ασημένιο φεγγάρι
Η μέρα μου έρημη κίτρινη μέρα
χαρές που βουλιάξατε
πνιγμένες χαρές μου
Ζωή μου που καίγεσαι
στον κίτρινο αέρα
η ζωή που χάθηκε στη σκόνη....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
WOW... beautiful voice..aposal έγραψε:Lalena - Donovan 1968
Ο Donovan (Donovan Philips Leitch,
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ!
Θα με κάνεις να βάζω κι εγώ σερί ένα συγκρότημα (πχ Genesis, ή Pink Floyd, ή Supertramp)
Θα με κάνεις να βάζω κι εγώ σερί ένα συγκρότημα (πχ Genesis, ή Pink Floyd, ή Supertramp)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πολύ άσχημο να υπάρχει η επεξεργασία (edit). Δεν μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου. Νομίζω ότι είναι γενική απαίτηση να προστεθεί αυτή η διευκόλυνση, όπως συμβαίνει σε ΟΛΑ τα φόρα (που μετέχω εγώ, τουλάχιστον)
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ούτε κι' εγώ θέλω να βάζω Νταλάρα,
αλλά δεν ξέρω πώς τάχει καταφέρει και δεν έχει αφήσει σχεδόν κανένα ωραίο τραγούδι που να μην το έχει τραγουδήσει..
αλλά δεν ξέρω πώς τάχει καταφέρει και δεν έχει αφήσει σχεδόν κανένα ωραίο τραγούδι που να μην το έχει τραγουδήσει..
Συμφωνώ..aposal έγραψε:Πολύ άσχημο να ΜΗΝ υπάρχει η επεξεργασία (edit). Δεν μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου. Νομίζω ότι είναι γενική απαίτηση να προστεθεί αυτή η διευκόλυνση, όπως συμβαίνει σε ΟΛΑ τα φόρα (που μετέχω εγώ, τουλάχιστον)
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
μπορείς να το κάνεις (the long way...) το εξαφανίζεις με το χ και το ξαναγράφεις (διαγραφή μηνύματος)... όπως κάνω κι εγώ άπειρες φορές με τα ορθογραφικά μου λάθηaposal έγραψε:Πολύ άσχημο να υπάρχει η επεξεργασία (edit). Δεν μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου. Νομίζω ότι είναι γενική απαίτηση να προστεθεί αυτή η διευκόλυνση, όπως συμβαίνει σε ΟΛΑ τα φόρα (που μετέχω εγώ, τουλάχιστον)
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ναι, αλλά είναι κουραστικό. Εγώ πάντως προτιμώ να το αφήσω με λάθη.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Βρε παιδιά να με συμπαθάτε αλλά και εγώ υποστηρίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει το edit στο φορουμ απλά σαν ρύθμιση και όποιος θέλεις ας μην την χρησιμοποιεί. Είναι σαν να λέμε να μην υπάρχουν φρένα στα αυτοκίνητα για να μην τρέχουν οι οδηγοί.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Το θέμα είναι πως ο κατασκευαστής δηλώνει αδυναμία.
Την προθεση την έχει, αλλά δεν είναι δυνατόν. Τουλάχιστον προς το παρόν.
Την προθεση την έχει, αλλά δεν είναι δυνατόν. Τουλάχιστον προς το παρόν.