Ναι Ελπίδα μου.... άστον να τραγουδάει.... !!! Θα αρχίζει από τις ροκιές και θα καταλήγει στα Θρακιώτικαeleimon έγραψε:Αφου δεν εχω φαει τοσο καιρο ban με ολα οσα εχω κανει εδω μεσα εχω ελπιδες να παραμεινω Τουλακι μου ασε τον Αποστολη να τραγουδαει λοιπον....
Διαγραφή ανενεργών μελών
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Διαγραφή ανενεργών μελών
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Άστες βρε Στάθη! Όλο δηλητήριο είναι...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Και μετα λες για εμένα!!!toula έγραψε:Ναι Ελπίδα μου.... άστον να τραγουδάει.... !!! Θα αρχίζει από τις ροκιές και θα καταλήγει στα Θρακιώτικαeleimon έγραψε:Αφου δεν εχω φαει τοσο καιρο ban με ολα οσα εχω κανει εδω μεσα εχω ελπιδες να παραμεινω Τουλακι μου ασε τον Αποστολη να τραγουδαει λοιπον....
Καλύτερα να το βάλεις συνδικαλιστή παρά να επιλέγει τραγούδια.
Το απόλυτο χαος
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Η αιτία είναι οτι δεν έχουν μπει καθόλου από την ημέρα που έχουν εγγραφή εδώ και 7 χρόνια που είναι το site στον αέρα.Ermite έγραψε:Εάν ζητάτε τη γνώμη μας, θα πρέπει, νομίζω, να μας εξηγήσετε και το σκεπτικό της διαγραφής. Ποιά ανάγκη την υπαγορεύει; Η μόνη αιτία που πάει στο μυαλό μου είναι ότι δεν υπάρχει χώρος στον server..
Για ένα Φόρουμ νομίζω ότι είναι τιμή το να μετέχουν πολλοί ως μέλη, δηλ. να το αποδέχονται.
Βέβαια, τα εγγεγραμμένα μέλη βλέπουν και τα ειδικά θέματα μελών.. και ίσως οι Διαχειριστές δεν θέλουν αυτά να είναι ορατά αδιακρίτως..
Το να μετέχουν πολλοί είναι όντος τιμή αλλά είναι εγγεγραμμένοι και δεν συμμετέχουν.
ΟΣΟΙ δεν έχουν μπει...
γιατί υπάρχουν και αυτοί που μπαίνουν αλλά δεν γράφουν γιατί δεν έχουν ευλογία από τον πνευματικό τους. Αυτοί να μην διαγραφούν.
γιατί υπάρχουν και αυτοί που μπαίνουν αλλά δεν γράφουν γιατί δεν έχουν ευλογία από τον πνευματικό τους. Αυτοί να μην διαγραφούν.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας
Oλοι σας , να πάρετε τα κουβαδάκια σας και σε αλλη παραλία, ειδικα αυτός απο την ευβοια.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Λοιπόν,προτείνω να διαγρφούν 2977 και μείνει μόνο ο καλυτερότερος..
ΕΓΩ!!
ΕΓΩ!!
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"