ΜΙΧΣ έγραψε:εγώ σας αγαπώ πάντως κι ας με μαλώνετε συνέχεια....
Μη στεναχωριέσαι Μαράκι μου.... και μένα με μαλώνουν κάποιες φορές (για άλλα θέματα) αλλά επειδή κι εγώ τους αγαπάω τους συγχωρώ !!
Εμείς οι γυναίκες, παιδί μου, είμαστε μεγαλόψυχες !!!!!!!
Αδελφέ Βασίλη τιμούμε τους παλιούς μας φίλους αφιερώνοντάς τους τραγούδια που σημαίνουν για εμάς κάτι. Όχι όμως απαραίτητα και γι' αυτούς, επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι τους αρέσει και τι όχι.
Σ' εμένα ο Πόλυς έχει σημαδέψει κάποια πλευρά της λυκειακής μου ζωής, και γι' αυτόν τον έβαλα. Όπως αναπολώ κάποια πράγματα από εκείνη την ζωή, κάπως έτσι αναπολώ και τους παλιούς μας φίλους.
Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να ποστάρω από Θρακιώτικα τραγούδια μέχρι Supertramp.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal έγραψε:
Αδελφέ Βασίλη τιμούμε τους παλιούς μας φίλους αφιερώνοντάς τους τραγούδια που σημαίνουν για εμάς κάτι. Όχι όμως απαραίτητα και γι' αυτούς, επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι τους αρέσει και τι όχι.
Σ' εμένα ο Πόλυς έχει σημαδέψει κάποια πλευρά της λυκειακής μου ζωής, και γι' αυτόν τον έβαλα. Όπως αναπολώ κάποια πράγματα από εκείνη την ζωή, κάπως έτσι αναπολώ και τους παλιούς μας φίλους.
Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να ποστάρω από Θρακιώτικα τραγούδια μέχρι Supertramp.
Συμφωνώ με τον Αποστόλη ! Κι εγώ έτσι λειτουργώ εδώ. Ανεβάζω τραγούδια που αρέσουν σε εμένα και ευελπιστώ να "πιάνω" και τα γούστα μερικών φίλων μας.......
Κι εγώ τιμώ τους Ελληνες από τον Πόντο που έχω μέσα στην καρδιά μου...ως τεμέτερον κι εγώ κάπως ξώφαλτσα...
αν και ακριβώς σε ένα μήνα αυτό το τραγούδι θα είναι ποιό επίκαιρο, το ακούω από τώρα
+
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Παναγιώτη σε λένε παιδί μου ;;;;;
Παρόλο που δεν είσαι ο Παναγιώτης και δεν έβαλες Χατζηδάκη, σου βγάζω το καπέλο για την επιλογή σου Αποστόλη μου !!! Πολυαγαπημένη μου ταινία με την εξαίσια μουσική του Εnnio Moricone !!!! Yπέροχη !!!!!!!Μπράβο !!!