Επίτηδες το είπα για να τους τσιγκλίσω. Είδες ότι αλλιώς δε μιλάει κανένας;Ionas έγραψε:Είδες Μάξιμε που απογοητεύτηκες τόσο γρήγορα Τώρα τι έχει να πης, σε παραδίνω στις κυρίες και στο Μάνο. Η δε Πόπη, νομίζω ότι τρελένεται για τέτοιες κουβέντες.
Η ισορροπία που λες φίλε Iona είναι η καλύτερη λύση αλλά θέλει προσοχή, που στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει αρκετό χρόνο για το παιδί. Κάποιος (νομίζω ιερέας) μου είχε πει ότι δε θα δώσουμε λόγο στον Κύριο για το πόσα παιδιά θα κάνουμε αλλά για το πως θα τα αναθρέψουμε. Σϊγουρα θεωρώ έλλειψη εμπιστοσύνης στο Θεό να μην κάνεις πολλά παιδιά για την καλοπέραση και την ησυχία σου αλλά από την άλλη είναι και καλό να είσαι πολύτεκνος και το παιδί σου να πετάει πέτρες με τους αναρχικούς όπως έγινε με τον 10χρονο που είδαμε στις ειδήσεις.
Και τρέμω πραγματικά μήπως κάνω κάτι λάθος γιατί ότι κάνεις στη μικρή ηλικία μετράει. Μετά....
Πάντως όταν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά της κόρης μου, θυμάμαι τα λόγια του Γ. Πορφύριου που έλεγε :" Να λέτε λίγα λόγια στα παιδιά σας και πολλά στο Θεό γι'αυτά" Σπουδαία συμβουλή