21/10/12 ώρα 3μμ, Π. Άρεως πορεία κατά των Ηλεκ. ταυτοτήτων
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: 21/10 15:00 Π. Αρεως πορεία κατά των ηλ/νικών ταυτοτήτων
Αδελφοί μου, το δηλώνω ξεκάθαρα:
Εμένα μου αρέσουν αυτοί που βλέπουν τη ζωή σφαιρικά και στη σωστή της διάσταση και ποτέ κοντόφθαλμα.
Αυτοί που τον τρόπο ζωής τους τον καθορίζει η αγάπη για τον αδελφό και για κάθε πλάσμα του Θεού.
Δεν θέλω να ανήκω στους φανατικούς, σ’ αυτούς που με εμπάθεια αντιμετωπίζουν τους άλλους και έχουν χάσει (προ πολλού) τον δρόμο προς την αιωνιότητα.
Για τους παραπάνω λόγους, εάν είμαι στην Αθήνα, θα παρευρεθώ.
Όπως είπε και ο μακαριστός Γέροντας η διαμαρτυρία αποτελεί ομολογία πίστεως.
Εμένα μου αρέσουν αυτοί που βλέπουν τη ζωή σφαιρικά και στη σωστή της διάσταση και ποτέ κοντόφθαλμα.
Αυτοί που τον τρόπο ζωής τους τον καθορίζει η αγάπη για τον αδελφό και για κάθε πλάσμα του Θεού.
Δεν θέλω να ανήκω στους φανατικούς, σ’ αυτούς που με εμπάθεια αντιμετωπίζουν τους άλλους και έχουν χάσει (προ πολλού) τον δρόμο προς την αιωνιότητα.
Για τους παραπάνω λόγους, εάν είμαι στην Αθήνα, θα παρευρεθώ.
Όπως είπε και ο μακαριστός Γέροντας η διαμαρτυρία αποτελεί ομολογία πίστεως.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πολύ όμορφα αυτά που λες αδελφέ μου Αποστόλη..aposal έγραψε:Αδελφοί μου, το δηλώνω ξεκάθαρα:
Για όλους μας πρέπει νάναι έτσι τα πράγματα..
Μπορεί όμως δύο άνθρωποι,
έχοντας τον ίδιο ακριβώς προσανατολισμό που περιγράφουν τα ωραία λόγια που έγραψες,
να ακολουθήσουν διαφορετικό μονοπάτι για την επίτευξη των ανωτέρω..
Αν κάποιος πιστεύει ότι η συμμετοχή στην πορεία, εξυπηρετεί τον σκοπό αυτό, τότε ΠΡΕΠΕΙ να συμμετάσχει..
Αν όχι, τότε δεν πρέπει..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παναγιώτη έτσι είναι. Αλλά κατ' εμέ το πιο σημαντικό είναι το παρακάτω:
aposal έγραψε:Όπως είπε και ο μακαριστός Γέροντας η διαμαρτυρία αποτελεί ομολογία πίστεως.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
αδελφοί να με συγχωρείτε για κάποιες άστοχες κ λαθος τοποθετήσεις μου περι
των διαμαρτυριών των ντροπιαστικών βλάσφημων έργων και της χοντροκομμένης αγαπολογίας.
το σωστο ειναι να ακολουθουμε το παραδειγμα του γεροντος Παισίου.
ίσως αυριο συναντηθουμε στην πορεία, έστω κ αν δεν αναγνωριζόμαστε πλήρως
με τους περισσότερους
των διαμαρτυριών των ντροπιαστικών βλάσφημων έργων και της χοντροκομμένης αγαπολογίας.
το σωστο ειναι να ακολουθουμε το παραδειγμα του γεροντος Παισίου.
ίσως αυριο συναντηθουμε στην πορεία, έστω κ αν δεν αναγνωριζόμαστε πλήρως
με τους περισσότερους
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Αδελφέ μου Παναγιώτη
μέχρι στιγμής ,πάνω κάτω έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και τα ίδια αντανακλαστικά...... Προσωπικά, θεωρώ ότι η μη αποδοχή της ταυτότητας είναι η καλύτερη ομολογία Πίστεως.... Δε μπα καημένο κράτος να βγάλεις και 10 ταυτότητες...... Όταν θα ρθει η ώρα 10 θα σου μείνουν στην αποθήκη..... Ωστόσο, και οι συγκεντρώσεις είναι ομολογία Πίστεως και ορθώς γίνονται...... Απλά είναι για ανθρώπους με γερά νεύρα..... Εγώ έναν αγώνα του ΠΑΟΚ (του γνωστού) βλέπω και φανατίζομαι 
Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
δεν έχουν τα γερά νεύρα να κάνουν κάτι με αυτό Αδερφή μου εν Κυρίω... σημασία έχει αν έχεις αγάπη για τον Τριαδικό Θεό και αν θές να του πεις... ξέρεις Θεέ μου... στη ζωή μου σε έχω προδώσει τόσες φορές, σε έχω σταυρώσει άλλες τόσες κι εσύ συνεχίζεις να με αγαπάς και να με σώζεις... τώρα κι εγώ Σου λέω πως δε σε προδίδω άλλο... Ελέησόν με Κύριε.
-------------
Ολα τα Καλά στη ζωή είναι δανεικά... άνωθεν
Είθε η Χάρις και η Δύναμη, Αγάπης, Χαράς, Ειρήνης, Σοφίας Ιησού Χριστού να είναι εν τω μέσω των καρδιών ημών.
η αδερφή σας εν Κυρίω
η αμαρτωλή,
Μαρία
-------------
Ολα τα Καλά στη ζωή είναι δανεικά... άνωθεν
Είθε η Χάρις και η Δύναμη, Αγάπης, Χαράς, Ειρήνης, Σοφίας Ιησού Χριστού να είναι εν τω μέσω των καρδιών ημών.
η αδερφή σας εν Κυρίω
η αμαρτωλή,
Μαρία
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Ο Αγιορείτης παππούλης π.Γαβριήλ απαντά σε ερωτήματα Ρουμάνων προσκυνητών περί των ταυτοτήτων...
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλημερα. Ραντεβου στις 2.30 εξω απο τον ηλεκτρικο στο θησειο.
Απο εκει θα παμε απευθειας στο πεδιο του αρεως, και μετα στην πορεια.
Οσοι θελουν και μπορουν ας ερθουν.
Ας εχουν και συμβολα της πιστης μαζι τους.
Ο Κυριος μαζι μας, η Παναγια μας, να μας σκεπασει.
Απο εκει θα παμε απευθειας στο πεδιο του αρεως, και μετα στην πορεια.
Οσοι θελουν και μπορουν ας ερθουν.
Ας εχουν και συμβολα της πιστης μαζι τους.
Ο Κυριος μαζι μας, η Παναγια μας, να μας σκεπασει.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
καλημέρα σας! για να ερθει κανεις με αυτοκινητο,
βολευει? δηλαδή κοντά στο π.Αρεως υπαρχει πιθανοτητα να βρει να παρκαρει/
η να αφήσει το ιχ πχ θησειο η κάπου αλλού και να παρει ταξί?
εχει κανεις γνωμη?
βολευει? δηλαδή κοντά στο π.Αρεως υπαρχει πιθανοτητα να βρει να παρκαρει/
η να αφήσει το ιχ πχ θησειο η κάπου αλλού και να παρει ταξί?
εχει κανεις γνωμη?