Χρόνια Πολλά! Καλή χρονιά και ευλογημένο το 2007!!!
Όποιος/οια από εσάς επιθυμεί να αποκτήσει την Αγία Γραφή σε CD, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με τη διεύθυνση του και εγώ θα του το αποστείλω χωρίς φυσικά επιβάρυνση. Σημειωτέον, η Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ έχει ακριβώς τη μορφή από το http://www.bibles.gr αφού έκανα λήψη από αυτό το site.
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ο Τριαδικός Θεός μαζί μας!!! :D
Η Αγία Γραφή σε cd...!!!
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
- Συστηματικός Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Η Αγία Γραφή σε cd...!!!
"μη φοβού, μόνον πίστευε"
(κατά Λουκά η΄50)
(κατά Λουκά η΄50)
-
- Απλό Μέλος
Intergallactic
Intergallactic θα επιθυμούσα να έχω ένα cd.
Που μπορώ να σου αφήσω τη διεύθυνση μου?
Με mail δεν μπορείς, για να μην μπαίνεις σε έξοδα?
Που μπορώ να σου αφήσω τη διεύθυνση μου?
Με mail δεν μπορείς, για να μην μπαίνεις σε έξοδα?
-
- Τακτικό Μέλος
Re: Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΕ CD...!!!
Επήγα στην ιστοσελίδα που αναφέρεις. Είναι πολύ ωραία, αλλά αυτός που θέλησε να κάνει μεταγλώττιση στην καθομιλουμένη έκανε τη φαντασία του κείμενο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό. Οι "εβδομήκοντα" έγραψαν ένα υπέροχο κείμενο. Δε νομίζω πως ο εβδομηκοστός πρώτος πρέπει να το αλλάζει κατά τη βούλησή του.Intergallactic έγραψε:Χρόνια Πολλά! Καλή χρονιά και ευλογημένο το 2007!!!
Όποιος/οια από εσάς επιθυμεί να αποκτήσει την Αγία Γραφή σε CD, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με τη διεύθυνση του και εγώ θα του το αποστείλω χωρίς φυσικά επιβάρυνση. Σημειωτέον, η Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ έχει ακριβώς τη μορφή από το www.bibles.gr αφού έκανα λήψη από αυτό το site.
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ο Τριαδικός Θεός μαζί μας!!! :D
ο Θεός κριτής δίκαιος καί ισχυρός και μακρόθυμος και μη οργήν επάγων καθ' εκάστην ημέραν.
-
- Επικοινωνία:
-
- Επικοινωνία: