Το σημαντικοτερο γεγονος της χρονιας

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Aπό το στόμα μου το πήρε ο Misha. Το σημαντικότερο ήταν ο απαγχονισμός του Σαντάμ. Συγκλονιστικό το γεγονός που επισκιάζει κάθε πρόθεση να βρω κάτι σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο. Με προβλημάτισε το εμπόριο που γίνεται με την κόπια που δείχνει την βάρβαρη εκτέλεση στα αδηφάγα μάτια της μάζας που την έχουν εξαθλιώσει και την έχουν εξοικιώσει τα ΜΜΕ με σκηνές βίας. Ορόσημο για το τι προμηνύει η νέα χρονιά. Επιστροφή στον Μεσαίωνα όπου μιλούν τα ένστικτα. Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για πανηδονισμό. Ο πανηδινισμός παρατηρείται σε κοινωνίες με αδιέξοδα όπου κυριαρχεί η ανεργία και η κακής ποιότητας παιδεία. Επικρότηση του απαγχονισμού από "πολιτισμένους" Αμερικανούς και Άγγλους. Μουδιασμένη αντίδραση της Ευρώπης και του Κινήματος για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου! Προβολή αυτής της πράξης μέρα μεσημέρι από την κρατική τηλεόραση! Και σε ώρα όπου μπορεί να δουν και μικρά παιδιά....

.Βία, Πανσεξουαλισμός, έξαρση της Νεοειδωλολατρείας Παγανισμού. Ημιμαθείς συμπατριώτες μας παρασυρόμενοι ίσως, θέλουν να μας γυρίσουν στον αγνωστικισμό της αρχαίας Ελλάδας. Φτου κι απ' την αρχή να ψάχνουμε τον πραγματικό Θεό και να στήνουμε βωμούς στον άγνωστο Θεό. Αστρολόγοι-απατεώνες στις τηλεόρασεις να λενε το μέλλον μας. Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα του 2007 μ.Χ.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

parikos_ έγραψε: .Βία, Πανσεξουαλισμός, έξαρση της Νεοειδωλολατρείας Παγανισμού. Ημιμαθείς συμπατριώτες μας παρασυρόμενοι ίσως, θέλουν να μας γυρίσουν στον αγνωστικισμό της αρχαίας Ελλάδας. Φτου κι απ' την αρχή να ψάχνουμε τον πραγματικό Θεό και να στήνουμε βωμούς στον άγνωστο Θεό. Αστρολόγοι-απατεώνες στις τηλεόρασεις να λενε το μέλλον μας. Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα του 2007 μ.Χ.
Και μετά από όλα αυτά, ακολουθεί η μερική καταστροφή.
Και μετά, ακολουθεί η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή και στους Αγίους τής Εκκλησίας τού Ιησού Χριστού.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
kostas8888
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

re

Δημοσίευση από kostas8888 »

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ athos.edo.gr

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2007 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Παρ’όλο που για μένα αυτή ήταν η πιο ήσυχη και ήρεμη χρονιά, αναπολώντας την, διαπιστώνω ότι μου συνέβησαν πολλά όμορφα πράγματα. Αυτή τη χρονιά γνώρισα πολύ αξιολόγα άτομα, μου δόθηκαν νέες ευκαιρίες, ο Θεός με έφερε πιο κοντά Του. Βέβαια, ένιωσα κάποια στιγμή ότι τα έχασα όλα αυτά και πόνεσα. Η αγάπη Του όμως είναι τόσο μεγάλη που δε με ξεχνά.

Θα ήθελα κάθε μέρα να βελτιώνομαι, αλλά ήταν κάτι που δεν το κατάφερα. Ελπίζω το 2007 πραγματικά να είμαι ένας «καινός» άνθρωπος.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίο, γνώρισα την ιστοσελίδα του athos.edo.gr. Κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί τόσα χρόνια στο internet δεν είχα ανακαλύψει έναν αντίστοιχο χώρο πνευματικού ενδιαφέροντος –δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει-. Χαίρομαι και για τα αξιόλογα άτομα που γνώρισα από εδώ.

Αυτά ήταν για μένα τα σημαντικότερα γεγογότα της χρονιάς που πέρασε, μια γλυκιά ανάμνηση και μια ελπίδα για το αύριο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους!
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από michail »

Σημαντικό γεγονός γία τους Χριστιάνους όλου του κόσμου το προηγούμενο έτος ήταν η επίσκεψη του Πάπα είς τήν Κωνσταντινούπολη,καθώς καί τού Αρχιεπισκόπου μάς είς τό Βατικανό.Είθε νά τούς φωτίση ό Κύριος γία τό καλό όλου τού κόσμου.Καλή Χρονία μέ υγεία καί φώτιση.
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

σημαντικοτερο γεγονος της χρονιας ειναι οι ψυχες που κερδισαν την αιωνια βασιλεια του Θεου...
ix8ys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Το σημαντικοτερο γεγονος της χρονιας

Δημοσίευση από ix8ys »

NIKOSZ έγραψε:Ποιο ηταν το σημαντικοτερο γεγονος της χρονιας για σας;
Ο θάνατος του πατέρα μου και ο χωρισμός μου ύστερα από 2,5 χρόνια με την (πρώην) κοπέλα μου (που είχε και σαν αποτέλεσμα το χάσιμο των φίλων μου.....).

Βέβαια υπήρχαν και αισιόδοξα γεγονότα που μου συνέβησαν όπως ότι κάτι φίλοι μου ζήτησαν να τους παντρέψω και ότι «ξαναβρήκα» ένα φίλο από τον στρατό. Επίσης μετάλαβα το Πάσχα μετά ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ χρόνια.... :)
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

parikos_ έγραψε:Aπό το στόμα μου το πήρε ο Misha. Το σημαντικότερο ήταν ο απαγχονισμός του Σαντάμ. Συγκλονιστικό το γεγονός που επισκιάζει κάθε πρόθεση να βρω κάτι σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο. Με προβλημάτισε το εμπόριο που γίνεται με την κόπια που δείχνει την βάρβαρη εκτέλεση στα αδηφάγα μάτια της μάζας που την έχουν εξαθλιώσει και την έχουν εξοικιώσει τα ΜΜΕ με σκηνές βίας. Ορόσημο για το τι προμηνύει η νέα χρονιά. Επιστροφή στον Μεσαίωνα όπου μιλούν τα ένστικτα. Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για πανηδονισμό. Ο πανηδινισμός παρατηρείται σε κοινωνίες με αδιέξοδα όπου κυριαρχεί η ανεργία και η κακής ποιότητας παιδεία. Επικρότηση του απαγχονισμού από "πολιτισμένους" Αμερικανούς και Άγγλους. Μουδιασμένη αντίδραση της Ευρώπης και του Κινήματος για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου! Προβολή αυτής της πράξης μέρα μεσημέρι από την κρατική τηλεόραση! Και σε ώρα όπου μπορεί να δουν και μικρά παιδιά....

.Βία, Πανσεξουαλισμός, έξαρση της Νεοειδωλολατρείας Παγανισμού. Ημιμαθείς συμπατριώτες μας παρασυρόμενοι ίσως, θέλουν να μας γυρίσουν στον αγνωστικισμό της αρχαίας Ελλάδας. Φτου κι απ' την αρχή να ψάχνουμε τον πραγματικό Θεό και να στήνουμε βωμούς στον άγνωστο Θεό. Αστρολόγοι-απατεώνες στις τηλεόρασεις να λενε το μέλλον μας. Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα του 2007 μ.Χ.
Και ακόμα τα χειρότερα δεν ήρθαν.....
Υπομονή, προσοχή και προσευχή.
Γιατί κατι μου λέει πως το 2007 θα έχει πολύ "ενδιαφέρον"...
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

ROMFAIA ναι! Τα πράγματα έχουν στριμωχτεί πολύ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Και θα το δούμε στη συνέχεια......
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Για μένα το σημαντικότερο γεγονός του 2006 ήταν ΚΑΝΕΝΑ
Δεν υπήρχε τίποτα καλό και τίποτα κακό
Το καλό είναι ότι δεν υπήρχε κακό
Το κακό ότι δεν υπήρχε καλό
:lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”