Επικοινωνία με Ι.Μ. Αγίου Παύλου
Συντονιστής: Συντονιστές
Επικοινωνία με Ι.Μ. Αγίου Παύλου
Παιδιά καλησπέρα.
Εδώ και δυο βδομάδες περίπου, προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με την Μονή Αγίου Παύλου, στο 2377023741, για να ζητήσω μια φιλοξενία για την επίσκεψή μου - πρώτα ο Θεός - την εβδομάδα της Διακαινησίμου. Αποτέλεσμα, κανένα. Καμμιά απάντηση, και προσπαθώ από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 4 το απόγευμα. Το φαξ της Μονής, 23905, επίσης δεν είναι ενεργό. Τι γίνεται; Γνωρίζει κανείς σας; Απ' το γραφείο προσκυνητών που ρώτησα σήμερα, μου είπαν πως έχουν το ίδιο θέμα και με άλλους προσκυνητές.
Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;
Εδώ και δυο βδομάδες περίπου, προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με την Μονή Αγίου Παύλου, στο 2377023741, για να ζητήσω μια φιλοξενία για την επίσκεψή μου - πρώτα ο Θεός - την εβδομάδα της Διακαινησίμου. Αποτέλεσμα, κανένα. Καμμιά απάντηση, και προσπαθώ από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 4 το απόγευμα. Το φαξ της Μονής, 23905, επίσης δεν είναι ενεργό. Τι γίνεται; Γνωρίζει κανείς σας; Απ' το γραφείο προσκυνητών που ρώτησα σήμερα, μου είπαν πως έχουν το ίδιο θέμα και με άλλους προσκυνητές.
Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;
Re: Επικοινωνία με Ι.Μ. Αγίου Παύλου
αν θέλεις Αδελφέ, στείλε πμ στον Μακεδόνα... stathis73
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Μαρία σ' ευχαριστώ πολύ, θα το κάνω.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
αγαπητε αδελφε,η Ι.Μ.Αγιου Παυλου,φιλοξενει και ΧΩΡΙΣ προσυνεννοηση!
καλο προσκυνημα
καλο προσκυνημα
ελεησον με ο Θεος
Ηλία μου, δεν το γνώριζα αυτό. Μου δίνεις μεγάλη ανακούφιση. Σ' ευχαριστώ πολύ!
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
οταν με το καλο πας,να προσπαθησεις να παρεις την ευλογια του ηγουμενου,γεροντα Παρθενιου!
ελεησον με ο Θεος
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Το 2011 πάντως που πήγαμε χωρίς να έχουμε κλείσει μας είπαν ότι ήσαν γεμάτοι. Χρειάστηκε η παρέμβαση κοινού γνωστού που ήξερε τον Αρχοντάρη για να διανυκτερεύσουμε τρία άτομα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
iliasgr έγραψε:οταν με το καλο πας,να προσπαθησεις να παρεις την ευλογια του ηγουμενου,γεροντα Παρθενιου!
Σ' ευχαριστώ Ηλία, θα τον αναζητήσω, να είσαι καλά!
Απόστολε, βλέπω να με ξαναβάζεις στην πρίζα! Θα ξανακάνω προσπάθειες, αλλά τι να πω, δυο βδομάδες, όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο απ' τη δουλειά, τηλεφωνώ, αλλά ... τίποτα.aposal έγραψε:Το 2011 πάντως που πήγαμε χωρίς να έχουμε κλείσει μας είπαν ότι ήσαν γεμάτοι. Χρειάστηκε η παρέμβαση κοινού γνωστού που ήξερε τον Αρχοντάρη για να διανυκτερεύσουμε τρία άτομα.
Παιδιά δύσκολα απαντάει το τηλέφωνο..
Άλλα δύσκολα δεν θα σας δεχτούν..
η πιο κατανυκτική λειτουργία που έχω δει ποτέ!
άλλα και τα δώρα των Μάγων βρίσκονται εκεί..
Καλό προσκύνημα!!
Άλλα δύσκολα δεν θα σας δεχτούν..
η πιο κατανυκτική λειτουργία που έχω δει ποτέ!
άλλα και τα δώρα των Μάγων βρίσκονται εκεί..
Καλό προσκύνημα!!
«Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς»