Aπλά τα πράγματα...

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Aπλά τα πράγματα...

Δημοσίευση από paroikos »

Είναι σίγουρο πως πολλά θέματα επικαλύπτονται, είναι σίγουρο πως για πολλά θέματα υπάρχουν πολλές απάντήσεις. Και για να διευκρινήσω τη θέση μου, έγραψα ένα κείμενο για το κλείσιμο των προγαμιαίων σχέσεων, όχι για το γεγονός ότι κλειδώθηκε (αλλοίμονο) αλλα για το επιχείρημα ότι το θέμα εξαντλήθηκε. Το θέμα δεν εξαντλήται ποτέ, αλλά ο λόγος (κατανοητός) ότι με τόσες απαντήσεις έγινε πανικός. Τι προτινω, ώστε και να ηρεμούν τα πνεύματα απο διάφορες εντάσεις, να μην βγαίνουμε εκτός θέματος, να μην επαναλαμβανόμαστε, να μην πλατυαζουμε κλπ/

Να πει η διαχείριση ότι: Κάθε θέμα θα φιλοξενει π.χ. 50 απαντήσεις και όποιος προλάβει. Μετα θα κλειδώνει. Αν κάποιος από τους διαχειριστες δει ότι ένα μέλος θέτει ερώτημα που συζητήθηκε ας παραπέμψει τον ενδιαφερόμενο σε κάποιο από τα κείμενα του athos.edo και κλειδώνει το θέμα ωραία κι όμορφα! Οποτε στις 50 απαντησεις όποιος θέλει κι όποιος προλάβει... :D
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Την καλημέρα μου...

Ξέρεις τι γίνεται? Θα είναι άδικο (κατά την γνώμη μου) να γίνεται αυτόματο κλείδωμα στα 50 μηνύματα (αν και νομίζω τεχνικά δεν είναι τόσο εφικτό). Τα περισσότερα θέματα έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και θα ήταν "άδικο" να κοπούν πάνω στο καλύτερο... :)
Να προτείνω εγώ κάτι που να το εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις έντασης?
Όταν υπάρχει ένταση σε ένα θέμα, τότε να το κλειδώνουμε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (για λίγες ώρες μόνο), και να ξανα-ανοίγει όταν θα έχουν ηρεμίσει οι περισσότεροι και ίσως να το δουν λίγο πιο ψύχραιμα. Το κλείδωμα να γίνεται μόνο για να κατευνάσουν τα πνεύματα και μόνο και όχι να κλείσουν τα στόματα. Αυτή είναι η ρότασή μου, διάβάζοντας όλες τις απόψεις στο θέμα που έθεσε ο Νίκος σχετικά εμ το κλείσιμο του φόρουμ μας.
Όντως, δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς έχει κακούς σκοπούς και το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, ότι αν κάποιος θέλει το κακό μας, θα τον πετάξει έξω το ίδιο το σύστημα (εμείς). Ας προχωρήσυμε λοιπόν μπροστά και όλοι μας που αγαπούμε αυτόν εδώ τον χώρο ας τον προστατέψουμε... ;) ;) ;)
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Την καλημέρα μου Άγγελε :D (περασμενες 12 πλέον). Χμμμ....ναι καλό θα ήτανε κάποια θέματα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα να κλειδώνουν. Πάντως είναι κρίμα να κλείσει η σελίδα. Και το χω πει, ότι κάποιοι που την αγαπάμε δεν είναι ίσως δίκαιο να μένουμμε αμέτοχοι οικονομικά! Πολλοί θα χαρούν αν κλείσει κι είναι κρίμα! Μέσα στο διαδύκτιοο όπου γίνεται χαμός, βρεθήκαμε άνθρωποι οι οποίοι θα γίνουμε φίλοι και σε προσωπικό επίπεδο μεσα από τις συναντήσεις. Κι αυτό στις εποχές μας είναι πολύτιμο. Αφήνω το άλλο. ΣΕ προσωπικά μηνύματα, φίλε Άγγελε, ξέρεις πόσοπι μου είπαν ότι εδώ βρίσκουν παρηγορια και αλήθεια; Μην τον αφήσουμε >:) να χαρεί!
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Νομίζω ότι το ξεπεράσαμε πια το πρόβλημα αυτό. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την συμπαράσταση και ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα από εδώ και πέρα.
Όσο για το οικονομικό, είναι ένα θέμα που δεν το συζητάμε καθόλου. Η σελίδα αυτή είναι φτιαγμένη μόνο με αγάπη από τον Νίκο, και θέλει να παραμείνει μόνο έτσι...
Να είσαι καλά και όλα θα πάνε καλά...;);););)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Αχ δεν με πειράζει κλείστε το και στα 10 μηνύματα και στα 5 ..... ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ !!!!! Αφήστε με να λέω τη τελευταία κουβέντα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Μια και έχω γίνει πια κι εγώ μόνιμος κάτοικος του forum, ας πω τι γνώμη μου.

1. Δε συμφωνώ να βάλουμε περιορισμό στον αριθμό των μηνυμάτων που μπορεί να έχει ένα topic γιατί αυτός εξαρτάται από την ευρύτητα του θέματος, αλλά και τη χρονική του εξέλιξη. Γιατί υπάρχουν θέματα που είναι σε εξέλιξη και μπορεί να χρειαστεί να επανέλθουμε.

2. Αντίθετα συμφωνώ να κλείνει άμεσα ένα topic όταν υπάρχει άλλο προσφατο ανοιχτό που μπορεί να το καλύψει. Εάν είναι τεχνικά εφικτό θα πρότεινα να ενώνονται τα posts από τα ομοειδή topics.

3. Τα topics που μένουν ανενργά πάνω από 2 μήνες προτείνω να διαγράφονται, εκτός από τα μόνιμα θέματα.

4. Επίσης προτείνω τα μέλη τα οποία δεν πραγματοποιούν καμιά δημοσίευση για περισσότερο από 2 μήνες να διαγράφονται, αφού υπάρχει δυνατότητα, αν θέλουν απλά να διαβάζουν τις δημοσιεύσεις, να το κάνουν και χωρίς να είναι μέλη.

5. Όσα posts είναι υβριστικά ή δημιουργούν σκόπιμα ένταση, να τροποποιούνται ή να διαγράφονται και να ειδοποιείται με pm ο αποστολέας τους. Αν ένα μέλος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα να διαγράφεται με πρωτοβουλία των διαχειριστών ή να μπαίνει σε ψηφοφορία μεταξύ των μελών η διαγραφή του.

Αυτά πιστεύω ότι θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο του forum, ώστε να διευκολυνθεί η ζωή των διαχειριστών αλλά και ο διάλογος
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

nkope έγραψε:
4. Επίσης προτείνω τα μέλη τα οποία δεν πραγματοποιούν καμιά δημοσίευση για περισσότερο από 2 μήνες να διαγράφονται, αφού υπάρχει δυνατότητα, αν θέλουν απλά να διαβάζουν τις δημοσιεύσεις, να το κάνουν και χωρίς να είναι μέλη.
Τι λες καλέ ......... εγώ δεν έχω ίντερνετ σπίτι , πες ότι λείπω σε διακοπές το καλοκαίρι ( λέμε τώρα ) θα με σβύσετε ?
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

lovethink έγραψε: Τι λες καλέ ......... εγώ δεν έχω ίντερνετ σπίτι , πες ότι λείπω σε διακοπές το καλοκαίρι ( λέμε τώρα ) θα με σβύσετε ?
Μάνο για όλα υπάρχουν λύσεις. Εγώ τα έβαλα σαν πλαίσιο για συζήτηση. Βεβαίως θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε την καλοκαιρινή περίοδο από τον παραπάνω περιορισμό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”