Οκτωμβριο στην Τηνοaposal έγραψε:Δέν έχω διαθεσιμότητα μέσα στον Σεπτέμβρη.
Νοεμβριο θα μαζευεις ΕΛΙΕΣ
Συντονιστής: Συντονιστές
Οκτωμβριο στην Τηνοaposal έγραψε:Δέν έχω διαθεσιμότητα μέσα στον Σεπτέμβρη.
Captain Yiannis έγραψε:Νάναι ευλογημένο .... 19 μου πάει καλύτερα , πρώτα ο Θεός Κύριοςstathisekp έγραψε:Αδέλφια τι θα λέγατε να το κανονίζαμε για Σάββατο 12 ή 19 Οκτωβρίου;
Είναι νομίζω καλή εποχή, δεν θα έχουν πιάσει πολλά κρύα και το Σάββατο ενδείκνυται γιατί θα μπορούμε πιό εύκολα να δούμε και τον γ. Γαβριήλ ή τον π. Άνθιμο και δεν θα έχει και πάρα πολύ κόσμο.
(Άργησα να απαντήσω λιγάκι ε;
Μου θύμισα τον Ρα Τα Πλάν από το Λόυκι Λούκ, του πατάνε την ουρά στη σελίδα 15 και στην 18 κάνει κάι κάι.....)
Περνάς με το φέρι από Αρκίτσα στην Αιδηψό και σε περίπου μισή ώρα έφτασες.nickzark έγραψε:Υπεροχα ολα αυτα Σταθη.Μακαρι καποτε να μπορεσω και εγω να παω.Ειναι λιγο μακρια με αμαξι απο οτι καταλαβα.
Nick είναι πολύ ωραία εκδρομή για Σαββατοκύριακο. Και ειδικά τώρα το φθινόπωρο που δεν έχει κόσμο. Από Θεσσαλονίκη πας Γλύφα, όπως είπε κι ο Απόστολος. Είναι κανένα το πολύ 3ωρο αλλά σε πολύ καλό δρόμο γιατί δε φτάνεις σε Μαλλιακό και τέτοια (αν και νομίζω ότι φτιάχτηκε κι εκεί πλέον). Το καραβάκι σε περνάει σε λίγα λεπτά και είναι άδειο και μετά από Αιδηψό μέχρι Ροβιές δεν είναι μακρυά και είναι υπέροχη διαδρομή.nickzark έγραψε:Υπεροχα ολα αυτα Σταθη.Μακαρι καποτε να μπορεσω και εγω να παω.Ειναι λιγο μακρια με αμαξι απο οτι καταλαβα.