Και όμως δεν είναι λάθος να γίνει και εδώ συζήτηση.ntinos έγραψε:Παιδία συγχωρέστε με αλλά ότι αφορά το Κελί Αλυπίου, υπάρχει αντίστοιχο τοπικ εδώ: viewtopic.php?f=5&t=13698&start=10
Αυτό το τόπικ αφορά συζήτηση/προτάσεις (και ‘ψηφοφορία’…άστοχος όρος αλλά πως αλλιώς να το πω!) για την 'Προσφορά Αγάπης Χριστουγέννων'.
Καλό θα είναι να μην μπαίνουν άσχετα ποστ...γιατί το λέω αυτό...αν ξεκινήσει μια κουβέντα για το πόσα ζητάνε οι δικηγόροι, και που δεν υπάρχει δικηγόρος να βοηθήσει, και μετά θα γράψει άλλος ‘αααα ξέρω εγώ δικηγόρο΄, μετά κάποιος άλλος κάτι άλλο που μπορεί να μην έχει καμία σχέσι με το κελί αλλά με κάτι άλλο άσχετο, κοκ, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα όποιος θέλει να ενημερωθεί για το τι είναι η ‘Προσφορά Αγάπης Χριστουγέννων’, να χαθεί και να δυσκολευτεί να βρει τη συγκεκριμένη πληροφορία που θέλει.
Επαναλαμβάνω, συγχωρέστε με (!!), δεν θέλω να θίξω /κακοκαρδίσω κανένα, απλά αν γίνεται να κρατήσουμε αυτό το ποστ λίγο συμμαζεμένο...αυτό μόνο...να προλάβω θέλω μην ξεφύγει το τοπικ με άσχετα θέματα.
υ.γ. επειδή κάποιοι μπορεί να 'σκανδαλιστούν' με αυτό το ποστ, να πω ότι προσωπικά παρόλο που έχω προτείνει τον Ονήσιμο, έχω αποφασίσει να συνεισφέρω και στις 2 επιλογές...μάλιστα 3/1 πρώτα ο Θεός ανεβαίνω επάνω, και αν προλάβω (επειδή θα κινηθώ στις παραλιακές μονές της δυτικής πλεράς) θα περάσω και από το κελί.
Εφόσον αναφέρεται το Αγιορείτικο Κελι , σαν υποψήφιο προσφοράς στο παρoν topic ,
έχω την εντύπωση ότι,
επιβάλλεται η αναφορά των οποιονδήποτε στοιχείων/σχολίων, ... θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην επιλογή/απόφαση κάποιων
Αυτά Κωνσταντίνε μας